Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

Разговор... Така си я кръстих. Обаче не мога да обясня защо... Зарадва ми очите рано сутрин в неделя, Уиши!

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

. Цветното споменче и мен ме усмихна. Върна ме в моите 12-13 години, когато само рисуване ми беше в главата и правех своите големи открития.

• 2 седмици по-късно...

Код"червено"! Да понесеш на крехките си рамена тогава, когато... да се слееш с момента в затворените си очи, тогава когато... и да запазиш нежния си профил, тогава когато.. това е код "червено"! Уиши... прегръщам те!

Редактирано от Нел (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Публикувано изображение

Страст и гордост без предразсъдъци.

На кака Талантливкото :ph34r:

• 2 седмици по-късно...

И 2 от мене, не са като на Уиш, но толкова мога ;).

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Твоите скучни :) , това изобщо не е вярно, пълни са с живот и цвят, много ми харесват, а не са като моите едноцветни.

Неее, мисълта ми беше, ако всички сме еднакви ,ако имаме еднакъв поглед, ако сме на едно ниво дори, щеше да е скучно.Обаче за рисунките с молив сега ти не си прав.Заиграй се повече с графита и ще видиш каква дълбочина може да създава.

Ето още една:

Публикувано изображение

Тази малко ме мързеше докато я рисувам и не е от най - добрите. Аз както ти бях писал сега рисувам само подобни анимета :no-no: и не са много впечатляващи

Стига те е мързяло ами вкарай малко молив още в косата за плътност и оправи безименното пръстче, че ме дразни така. ... и как може да те мързи, докато рисуваш не мога да разбера, ей тва се питам.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Добре де не ме мързеше, а се лигавих. Пръста даже не съм го видял :( . А коса хич ме няма да рисувам, винаги стават едни цапаници, които не приличат на коса, но ще опитам

Sakuraki, чакам да ги ретушнеш малко! Като постановка са много добри! Давай смело, де! На тези жени-воини им трябва още малко хъс и ще бъдат като живи. Хъсът от теб, от тях излъчването.

Добре, ето малко ремиксирана. Това успях да направя.

Публикувано изображение

Сакураки, с тази рисунка стана забавно, нещо като открий разликите. Те по принцип си бяха малки забележките , но така определено е по- добре.... мързеланчо. :)

Здравейте момичета, много ми харесват рисунките ви особенно на Уиш. Благодаря ви за хубавата тема. Бих искала да ви попитам опитвали ли сте да продавате картини онлайн? Отскоро ми се върти тази идея в главата. :beer:

• 3 седмици по-късно...

Здравейте момичета, много ми харесват рисунките ви особенно на Уиш. Благодаря ви за хубавата тема. Бих искала да ви попитам опитвали ли сте да продавате картини онлайн? Отскоро ми се върти тази идея в главата. ;)

Благодаря за милите думи, аз лична не бих могла да ти помогна в тази насока. Успех все пак.

Нещо старо от мен по темата.

Публикувано изображение

...и нещо леко встрани от нея, но не ми се отваряше друга тема. Кутийката е с размер 7/7 см

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тъжно дърво... а може би НЕ! Просто спи. Изпитвам някакво върховно умиление когато наблюдавам нечий сън. Толкова сме различни(ние -хората) в съня си, различни от будните ни мигове. А-а-а-а, Уиши! Вярно е много мъничка кутийката. И красива. И да не си ми казала повече, че си нетърпелива!!! :P Да изрисуваш по този начин такова дребосъче... :( Освен да ти завидя благородно(има ли такава завист?! :wink12: ) и да кажа, че е великолепна... май нямам повече думи, изчезнаха, глътнах ги... :D Ех, как искам да видя красивия момент! :rolleyes:

Редактирано от Нел (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Защо , нереална ли ти се струва? :) За съжаление все още само насън рисувам по фантазия.

Защо , нереална ли ти се струва?

Не знам как да се изкажа, да не вземеш да се засегнеш нещо.

Ако ти е позирала и ако си я снимала лично ти, покажи снимката ( само на лицато ) да сравним това онова.

Всъщност, коментирах защото на тези които нямат набито око, рисунката ти верятно изглежда много майсторска и реалистична. А на мен ми изглежда добре само от артистична гледна точка.

Можеш и да не ми обръщаш внимание, пускай си спокойно рисунки, аз не се мяркам често в тази тема.

По фотографските форуми съм се бъзикал често с надменните сватбарски фотографи че не знаят да рисуват. Те и заради това вече два пъти ме баннаха от единия фотофорум. Ако не си сменяш ника, поне няма да ти се случи на фотографска тема да ти кажа че не знаеш да рисуваш.

Ако ти е позирала и ако си я снимала лично ти, покажи снимката ( само на лицато ) да сравним това онова.

...

Всъщност, коментирах защото на тези които нямат набито око, рисунката ти верятно изглежда много майсторска и реалистична. А на мен ми изглежда добре само от артистична гледна точка.

Можеш и да не ми обръщаш внимание, пускай си спокойно рисунки, аз не се мяркам често в тази тема.

За какъв...дявол ти е да сравняваш, особено "това онова"? Не можеш да изпитваш удоволствие от това, което виждаш?

Творбата не е необходимо да "изглежда майсторска и реалистична". А, за това, че ти изглежда добре от "артистична" гледна точка - браво, напипал си пулса.

Ама, разбира се, че няма да ти обръщаме внимание, мяркай се още по-рядко. :(

За какъв...дявол ти е да сравняваш, особено "това онова"?

Ми така ми работи мозъкът.

Още преди 7 годишна възраст, брат ми ме научи да рисувам един модел мерцедес гледан отпред и малко встрани. Преди това колите ги рисувах в профил, така можех. После като тръгнах на училище си рисувах измислени коли, така както на мен би ми се искало да им е формата. Та от малък съм си тренирал мозъкът да се заглежда във формите и търси кое е красиво. Иска ми се аз да си създавам нещо по мой вкус. Като дойде пубуртета на съученичките, си ги оглеждах най-внимателно в часовете по физическо и се опитвах да си създам собствен вкус, какво женско тяло е красиво. На една й красиво лицето, на друга дупето, на трета циците и така. И си рисувах вкъщи мой модел на идеалното за мен гадже. От време на време прекопирвах на прозореца омазания лист от триенето с гума , да стане на чисто и пак продължавах с търсенията на формите "еталон" за красота. В началото на 8-ми клас я бях нарисувал "красотата" в завършен вид и един приятел рече че такова красиво гадже няма от къде да си намеря. Та си остана този проект на онова ниво на съвършенство.

По късно като ходех на курсове по рисуване, си доразвих функцията на триизмерен скенер на мозъка ми и като гледам ( на живо )

женски лица си ги завъртам мислено в съзнанието и търся дали има нещо красиво. Значи в процеса на търсене и откриване на красотата, виждам спонтанно и това което не е както би трябвало да бъде.

Причината поради която не съм написал какво виждам, е просто едно уважение към хората които русуват.

За твое сведение, нямам същото уважение към хората, които не могат да рисуват и снимат с фотоапарат за да се правят на творци.

Та така, рисувайте си спокойно и си показвайте творбите, а аз ще се заяждам по фотофорумите с ония "големите" творци.

коментирах защото на тези които нямат набито око, рисунката ти верятно изглежда много майсторска и реалистична. А на мен ми изглежда добре само от артистична гледна точка.

Кои са другите ти гледни точки, от които рисунката не изглежда добре?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.