Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

Нали, Ефи :D ...и нерви също. То и аз стигнах до това заключение,особено като дойде ред на косата. Идеше ми да надраскам всичко, но пък за сметка на това я омазах качествено. Не може ли просто всички са имат облаци и кошери на главите? :clown: А, и една реплика към Дарко,че ми напира отвътре. При все, че само аз си знам какъв род птица трябваше да се получи, и какво излъчване да носи, тая ти я подарявам щом я припозна да си я прибереш в ятото.Пък и гаргите не се славят нито като най-омайните певици в птичия род, нито като неземни хубавици, така че.. Нищо лично. :P Диндии, /написах нещо и го изтрих,че Ефи ме чака зад ъгъла с бухалката/ Благодаря.

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Шемет си голям. :D

Личи си че ми следиш личното творчество през пръсти, личи си....

Като казваш една- една.

уж, наглеждам темата, а .....виж за малко да пропусна ...... Магията е в очите, както казват всички! И наистина са леко тъжни, въпреки че лицето е волево .. Има въпрос, и той не е :- Знаеш ли защо съм тъжна?, а въпросът е : - Обичаш ли да ме гледаш такава??........ Уиш: "вълшебната четчица" :*

Частта с коментарите признавам си е доста забавна. . :D

Е определено тази с цицата, си е мечтата на Карам подред! :wink12: :wink12:

Хм... Като видях как светкавично бе изпълнено желанието на Нежния, си помислих... :D ... а не, нищо сериозно, просто си помислих как изпълняваш желания... :ph34r:

Нищо даже не си помисляй :D ... аз затова се оправдах ,че нямам нищо общо с Голди..Просто из архива се случи така , че... .....ама как се обяснявам. :huh: ААА! Усещам много добре как никой не ми вярва. Може би е дошъл момента да си сменя името.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Хм... Като видях как светкавично бе изпълнено желанието на Нежния, си помислих... :D ... а не, нищо сериозно, просто си помислих как изпълняваш желания... :ph34r:

Мхм.....а къде отиде якото :ph34r: .....

А, и една реплика към Дарко,че ми напира отвътре.

При все, че само аз си знам какъв род птица трябваше да се получи, и какво излъчване да носи, тая ти я подарявам щом я припозна да си я прибереш в ятото.Пък и гаргите не се славят нито като най-омайните певици в птичия род, нито като неземни хубавици, така че..

Нищо лично. :P

Граваните Уишо, са най-лелегантните и най-краскивите от фсички птипици на света наречен Земя. Мхм!

Мерси за подаръчето. Таман ще има кой да ми изпълнява желанията :*

Няма по-велико нещо от това да си в състояние да изпълниш нечие желание. А, Уиши раздава с пълни шепи и от сърце. :baby::*

Е изглежда имам някой тука на снимки, които се опитвахме да рисуваме с брат ми да видим кой ще ги нарисува по - добре :). Не са като твоите, но с времето ще се науча (надявам се)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Eто и една малко по - старичка

Публикувано изображение

Редактирано от sakuraki (преглед на промените)

Съвсем пролетно! :rolleyes: Сакураки, караш ни да чакаме! Хитряга :) Рисувай! Рисувай! Страхотен усет имаш, досега гледах снимките ти в другия форум... :rolleyes:

В друг форум ли? Кой от всичките :P . Още помня когато започнах да рисувам лица, толкова зле бяха, че :). Ето едни от първите ми опити:

Публикувано изображение

А това е опит от снимка да рисувам

Публикувано изображение

Ето го и модела

Публикувано изображение

Недейте се смейте, но това са ми първите опити все пак.

Какво да ти се смеем, много са си добри даже. Аз лично ще чакам трети, без значение кой и от къде е модела,

а Нел имаше предвид фотографския раздел.

да те разсмея ако искаш аз, в началото ми беше голяма мъка носове да рисувам.

Публикувано изображение

Тъкмо ме сети и аз я рисувах Джоли-то, но май съм я изгубил някъде :/ утре ако имам време ще седна пак да се пробвам

Ако знаех,че ще те вдъхнови щях да я пусна по- рано. ( : Радвам се, че я позна. Преди време я пуснах на едно друго място и голям спор падна тя ли е не е ли. пп И гледай да не те мързи много. Свали цайсите тоя път. ( ;

Пак ме хвана с цайсите нарисувах едното око и ме хвана мързел за другото и реших да и сложа очила :) Колко по - лесно, а ?

Хаха, усетих те аз ,че такива ще ги свършиш. Нищо, щом си я почнал така, завърши я.

Ssilver , и ти стига щрака само лайкчета, ами хващай молива. Имаш да довършваш нищо доколкото си спомням , а ако не ти идва отвътре, грабвай следващата за ушите.

Да не почна да ви давам домашни ей. :D

Low... Много красиво рисуваш.Тези картинки ме убиха направо. Продължавай да твориш. :wink12:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.