Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

Да. Черните пеперуди. Акцентът си е върху тях. Черното е поглъщащият цвят. Красиво е когато има нещо, което да погълне болка, тъга, безсилие... Така приех картината. Като лечение... Знаеш, че и сe радвам много, нали? :*

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не. Не. Това са МОИТЕ усещания когато я гледам. Не ми ги изтривай, моля :*

Да. Черните пеперуди. Акцентът си е върху тях.

Къде са тия черни пеперуди? :speak:

Или това е някаква символика, недостъпна за рехавия ми мозък?

Ефи, май нещо изображението беше решило ,че въображението ти е достатъчно. :D

Смених го.

успокоих се

помислих си, че пак си развъртяла гумата и планирах пътуване..., за да ти я отнема лично и веднъж - завинаги!!!

Великолепна е, Уиш! и - отдадена (може би - отдаваща се) безрезервно, защото такава красота може да бъде докосната само от нежност.

Публикувано изображение

Как изкуството различно въздейства върху всички. Аз пък приех, че девойката е излязла от третата какавида и пеперудите я чакат да полети, защото е една от тях... Ами игра на въображение... :) няма лошо...

Уиш може ли да те помоля за едно твое добро попадение... когато гостува в един псевдофорум!

Как изкуството различно въздейства върху всички.

Така е, Мер, и това е най-хубавото, нали?

Поздрав за рисуващите и за наслаждаващите се

http://youtu.be/wz3uzyttKGA

пп И понеже ми се застъпаха рисунките тия нощи, реших да донеса и тук малко дъжд.

Публикувано изображение

Ето ги тези където ги обещах

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Хм, manga baby ( : Втората от преди ли е не разбрах. И какво стана с Анжелина, да не си е изгубила очилата като мен?

Втората е стара да :). Анджелина не мога да я намеря, но като ми минат изпитите ако имам време ще седна да я нарисувам пак :)

Уиш, "Пеперудена магия" цветовете / в случая/ не ме вълнуват......само посланието ......Великолепие? /меко казано/ :*

Знаеш ли какъв комплимент ми направи с това. Цветовете са си моя слабост, там от където идва рисунката само черните пеперуди бяха категорични..

Пъстър акварелен поклон! :rolleyes: Излизаш извън точният модел и това ме радва, Уиши! Това е начало на онова рисуване, което идва от душата и което не признава моделираната ни действителност. "Балерина в поклон"... първото нещо, което усетих. Кацнала върху цвета след края на един танц и замряла за миг преди следващия. Винаги съм приемала пеперудите като примите при насекомите.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Обикновена пеперуда, ако пеперудите могат да бъдат обикновени. Ох, забравила съм :* за твореца на пеперуди

Редактирано от Efe (преглед на промените)

Уиш..., пеперудата е прекрасна, но доколкото разбирам от рисуване, картона наистина не е подходящ и акварела губи излъчването си. Всички твои пеперуди са много, много красиви и заслужават най-качествения картон.

Може би е по-добре, когато съвършенството не може да бъде уловено и запечатано... и това, което ние виждаме, е частица красота, която няма нужда от думи... а от приемане. Красиво е.

Така е Мерил, но има наивници, да не кажа друга дума , които не спират да го гонят.

Опит за перспектива, който нещо не ме грабна и го оставих незавършен.Май ще се връщам аз пак на очите.

Публикувано изображение

пак ме заля синята вълна

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=sv-eC2m45ys&feature=related

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

А ти не спирай да гониш... Докато гониш съвършенството, за да запечаташ съдършенството, то ще продължи да бъде съвършено, а ти ще се усъвършенстваш! А за нас ще остане красотата от запечатаното, макар и не до там съвършено... То е красота, защото е живот и е красив, какъвто и да е... Сигурна съм, че съм ясна. :)

Гоня го аз, като една ветрогонка съм станала... :D

Публикувано изображение

пак ме заля синята вълна

Когато очите ми потънат в Синьото, аз изчезвам и остава само Синьо.

А на мен просто ми се стори, че политам натам... към синевата. :rolleyes: Перспективата действа! Усеща се това привличане нагоре-към върховете на дърветата... и нататък. Благодаря, Уиши! Днес имам нужда от мъничко мечтание...

Двете заедно са. Никакво разделяне. Привличане на противополностите ли? Хм... само така изглежда на пръв поглед. Специално ми стана, Уиши! Благодаря! :* Ха! Камъчета! Като скромен човек приемам и тях за подарък :) Триъгълното с клоните. Сякаш наблюдавам притоците на река от високо. :rolleyes:

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.