Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

Трай пък ти, в тоя момент няма ревност. :ph34r: ... или викаш щом има бивни, рога или копита не е чиста работата.

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ох, нали ме знайш пък и ти. В този момент, който отразяваш има само присъствие и пълнота. Но любовта, дори и при тях не се състои само от таквизи моменти...

Друго ако не, със сигурност има няколко тона любов. :D пп Усещам как ти иде да изръсиш сега някоя простотия.

Друго ако не, със сигурност има няколко тона любов. :D

Е, аз какво казах?

пп Усещам как ти иде да изръсиш сега някоя простотия.

Простотия може да се изръси винаги. Дори има моменти, които го налагат. Но! Този определено не е от тях... Мдам...

Ако умеехме и ние така простичко...

Умеем... но всяко нещо, което не се използва - закърнява.

Умението да бъдем истински всъщност е най-лесното на света... после порастваме.

Истински в смисъл на естествени, неподправени и директни... После ставаме дипломатични - пак истински, но не непременно настъпателно честни.

Чудесни са ти слончетата!

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Предай нататък...

Много мило ми стана от думите на една дама, която преди време ми писа,че камъчетата ми са вдъхновили възпитаниците от нейната арт школа и ме попита дали могат да ги ползват за модели. Бях забравила и едва ли щях да споделя, ако днес не бях видяла детските рисунки.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Явно шарените дървета най са ги впечатлили.

Това ми припомни,че по същото време ми писа и друго момиче, което прави опити да рисува върху текстил .Ето го резултата.

Публикувано изображение

Наистина е много приятно да се чувстваш като вятър в нечии перки.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Прекрасни са! Когато намерят твое камъче и то покълне в нечии ръце в чудо е по-хубаво, отколкото когато самият ти намериш. Децата напълно са оправдали отговорността да предадат малките чудеса нататък. С усмивка!

Трябва ли да казвам, че слончетата(не знам защо, но реших, че са приятели, които споделят миг) много ме зарадваха. За "предай нататък"... нямам думи колко съм щастлива, когато подхванатото от някого намира нов прочит, нова душа другаде! Уишиии... :* Страшно ме изкефиха рисунките на децата! Браво, приятелчето ми! Така трябва, така трябваааа... оф, освен да си оставя усмихнатите, радостни сълзици да се натечат на воля...

Много е мило. Браво на децата! На Уиш - :*

Нелчик, добре че не качих снимка и на малките художници,че съвсем щях да те размекна. ( ; Детските рисунки умиляват.

"... искам нещо да ти кажа"(кръстница го раздавам пак :)) Конете... казват, че са интелигентни животни. Аз бих казала, че са чувствени(знам, знам, че прекалено човешко звучи). И когато нещо много ти тежи, може да се сгушиш до конското вратле, да му споделиш и животното ще те разбере, повече отколкото би те разбрал човек. Много повече. Уиши :*

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Уффф,не зная дали се усмихва,но определено е ...разноглед?! :D Хич не ми се получиха нещата,но видях проблема,чак на снимката.Докато го гледах на листа си ми изглеждаше що годе добре.После обаче видях,че има спешна нужда от офталмолог :lol6:

Mа нищо.Поне ще ни е весело,като го гледаме :giggle1:

Този е Пол.

Искам да ми нарисуваш Джейкъб. :)

Онзи ръждиво кафеникавия. На него съм му фенка аз./ на човешкия му вариант :lock: /

Ама ти ми нарисувай вълка :tongue2:

Публикувано изображение

Неприязън и страх виждам у младата дама...Общата цветова гама ми внушава тяхната принадлежност. Обичам конете и Уиш, която ги рисува!!!

Обичам и вълците! И аз като Шефката, искам още и още вълци и не само...

Момичета, Публикувано изображение

за вас!!!

Този е Пол.

Искам да ми нарисуваш Джейкъб. :)

Онзи ръждиво кафеникавия. На него съм му фенка аз./ на човешкия му вариант :lock: /

Шефче, не е честно така! Да вземете да ни светнете и нас какви са тия вълци с мъжки имена. Аз поне въобще не съм в час. :rolleyes:

Неприязън и страх виждам у младата дама...Общата цветова гама ми внушава тяхната принадлежност.

Ефи, по вероятно не искат да ги закачаме, иначе за цветовете не знам, сами си дойдоха. .

Благодаря за цветчетата. *

Шефче, не е честно така! Да вземете да ни светнете и нас какви са тия вълци с мъжки имена. Аз поне въобще не съм в час. :rolleyes:

Ей го момчето...Охххххххххх...чакай, че се олигавих, пу, пу :ph34r:

Публикувано изображение

Ето му го вълчият еквивалент :D

Публикувано изображение

Само тази снимка открих на вълка. :(

А иначе вълчите момчета се герои от Здрач :)

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Ето каква била работата. Волфчето да не се помайва в такъв случай , ами да вика на помощ мъжките музи. Ми така де, да балансираме малко темата. ( ;

И аз така казвам, да не се помайва :D

Еххх, ако можех да рисувам...

Ама аз приемам от всеки рисунки, само ми нарисувайте вълчото :whist:

Ама аз приемам от всеки рисунки, само ми нарисувайте вълчото :whist:

Уиш, сигурна съм, че разбра намека. :P Моля те, дай насам един Вълчо. А и Вълчицата, не се помайвай... Разбира се, ако сте на тази вълна.

Ама тук стана като в Милион и едно желания... Не е честно! Рисуват само двама- трима, а мераклиите на клона я се пребройте.... Да хващате моливите,че...

Да-а-а! Да хващате моливите,че...ако аз ги хвана ще заключат темата. :no-no:

И какво ако я заключат? Ние щото не можем да влезем през комина ли?!? Ефи, забравяш къде си! ( ; Ти да не би предвидливо да изчакваш да нарисуваме големия лош вълк, за да го сложим на входа на темата за респект, и тогава да се отприщиш с импресиите, м?! :rolleyes:

Ас мога да нарисувам пикаеща коза. Много е атрактивна. Всъщност, ако я види Пикасо, ще ревнува, за това няма да я слгама тук и да го засенчвам...

Пикасо едва ли ще го стреснеш, но ако е онази същата коза, с която си разплаквал Мечето като малко, по- добре си я задръж. D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.