Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

Хубава ти е дупличката Уишо Бандишо. Слагам си я в уишлиста заедно с маковете!

аз имам уишпапка

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

аз имам уишпапка

Ефи, сега пък ти ме разнежи...Големи сте ми плюшковци. :* Ще взема да ги завърша тия пусти макове / поредните / да му се не види..

... или пък да правя още по- големи паузи, белким си показваш по- често нослето ли??

То па щоту, ти не че се показваш ногу напоследък... Ще зема най-накрая и аз да я постна тъз козъ мойта, та поне да има малко картинки в темата, а не само писано, писано....

ей ме - на, цялата :* давай козата, че ще затворят темата

То па щоту, ти не че се показваш ногу напоследък...

На мен трябва да сте ми свикнали вече.

Ще зема най-накрая и аз да я постна тъз козъ мойта, та поне да има малко картинки в темата, а не само писано, писано....

Давай я тази коза и стига само си ни плашил с нея.Без това отбора на рисуващите е в намален състав, а аз освен една незавършена рисунка друго нямам за показване.

Много ви се възхищавам,че намирате време,сили,пък ако щете и средства да рисувате.Мен чак ме е срам да кажа от кога нямам нарисувана картина. Имам няколко от училище,които майка ми веднага закачи на стената,да се вижда какъв "талант" е чедото и :) Това са и единствените завършени напълно,с останалите просто ми минаваше мерака да ги довърша,омръзваха ми и си седят така и до днес,но те са си учебни,така, че не са нищо особено. Та.. как да постна снимка поне на тези които са готови? (изобщо не искам да се хваля :shy11: даже ако ме изкритикувате,ще ми е от полза).

• 2 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Много бързо сте се отказали, таман взе да става интересно... :)

• 4 седмици по-късно...

Човек да ви остави за няколко месеца без надзор, а вие за едното нищо ще превърнете темата в прашасало мазе.

Прекрасна е. Като дива и неподправена обич...

Човек да не заспи преди 22 часа... :) Но пък е повече от принцеско да се събуди с мила прегръдка. :rolleyes: Да се чете: Завиждам на жабата! :shy11: Бих я кръстила "Миг като вечност". Не ми пука какво си, важното е аз какво изпитвам към теб! - основно правило Уишиии... една топла прегръдка и се надявам да подредиш темата отново с ей такива мили несъвършени съвършенства! :*

И понеже не искам да останат непоказани...

Публикувано изображение

и в по-голям размер

http://prikachi.com/...06/5591206c.jpg

Най-новата рисунка на Уиши!

Може би и най-говореща в мълчението си.

Нарекох я "Несамотниците".

п.п. Публикувам я със знанието и разрешението на автора.

п.п.п. Харесвам си поста по... надявам се разбираеми причини. Картината е великолепна!

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Картината е великолепна!

И аз мисля така. Можеш да я гледаш дълго...

Напомня ми местата, където обичах да се скитам преди много време (сега не скитам :ph34r:). Но като я гледам, сякаш влизам в нея и се озовавам там.

Редактирано от witness (преглед на промените)

Гледам момичето с жабчето и се пристрастявам към тази творба. Те се сливат...и преливат една в друга. Колко много си приличат! Нежност, всеотдайност, топлота...едно цяло. Божии създания, равностойни в същността си. Притворените очи на детето, за да усеща...това е достатъчно. Уиши, рисуваш късчета от душата ми

• 1 месец по-късно...

За какво благодариш? М? Ти си нарисувала тази красута, ние тря да ти благодарим. Мхм...

П.П. Фанала ме е белята, пази си косата от малко репейчета изстреляни с благодарност към нея от стария ми плювострел! Внимавай...

" ... пак тихо ромоли реката, кротко понесла радост и болка по тежкия път на съдбата между двата си бряга самотна..." - Мартиники

Благодаря ти, приятелче! За красотата и търпението! :*

Дарки, оставих я незавършена. Откъм търпение го докарах точно на върха на иглата.

Иначе си прав, а да не ти казвам колко още грешки ми лъснаха.

пп Намерил си и ти  от кого да искаш да й оправя косата. :ph34r:

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

...Нооо... ти не разбирай, че не ти арексвам момата! Арексвам я. Даже много. Особено в сравнение с това, което аз бих нарисувал. От мен само пикаещи кози и опашките на лисици. Толкова! А дясната и ръка (ктиката с пръстите) е направо мъшка. Но винаги съм предпочитал обратната връзка да носи полезна информация... Най-много ми харесва мекият и силует и плавната отсенка на огънатия стан... Та така... Жабата обаче с жабното девойче, за ся няма кой да ти ги бие. Хау.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.