Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

Уреди се ей! В тези артистични, дълги пръсти е толкова уютно... :rolleyes: Живо гнездо... да не изневерявам на кофти навика да кръщавам. Уишиии, усещам синята птица, другарчето ми! Усещам я с всяка фибрица. Идва, идва... :* Вълче, драго ми е да те видя в темата и още по-драго, че дамата е в червено. Ообичам такива жени. :rolleyes:

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аааа Уиш,прекрасно е!!!!! :wors:Ръцете са прелестни :) А пtичката...ще литне,супер!!!! :*

Невинност, обич и уют Уиш, детенце хубаво, пиленце любаво :*

Волфче, прекрасен е! Ще ровиш ти, още ще ровиш из архива, няма да те оставим на мира.

Прекрасно е, Уиш. Нежност в силни ръце. Може би Доверие...

...Може би Доверие...

Абсолютно и безрезервно. Мисля ,че това ще е подаръка.

Вълчо, ако ще раздаваш, моля за Кончето. :ph34r: Искаме още!!! :D

за МАКОВЕТЕ ще почака, има опашка :P

Ех тези макове,как ни легнаха на сърцата :) (направо си ги представям окачени на стената...в моята спалня :rolleyes: )

А ето и нещо рисувано в 12-ти клас (в час по информатика..или информационни технологий,не помня)

Публикувано изображение

И как сега да кажа, че разпознавам Джони Холидей, като не го искам, м?! :) Талантливки такива!

О, Уиш, аз не разбирам от нещата, които си изброила и не мога да гледам с твоя разбиращ материята поглед... Но много често ми се случва, като погледна някаква снимка или картина, да не разпозная веднага човека и всъщност не продължителното гледане ми помага, а затварям и отварям отново снимката или извръщам глава и изведнъж пак поглеждам. Не знам дали има някаква логика в това, но на мен ми помага. Та - колкото повече сканирам и се взирам, толкова повече ми се размива. И може би тук е момента да попитам - нормално ли е колкото повече време минава, толкова повече да се изчистват детайлите. Примерно - не съм виждала някого от доста време, а с всеки изминал ден все по-ясно виждам всяка фибра.

. Даркиии... :lol6: , за тия макове верно ще направим форумен търг. Предлагам да наддавате в конфети и балони , щото с пари не е интересно, пък аз със събраните ще отворя парти център. :whist:

Хм... наистина си нетърпеливка. Искаш ли да ти кажа, че усещането, че познавам жената от картината ти, която нарекох Арарат ме държи от... сама виж датата... вече не помня. Убедена съм, че ще се сетя. Някой ден, когато изобщо не искам и когато вече въобще няма да мисля за това - то просто ще дойде. Щом нещо е тръгнало към нас, то непременно ни настига.

О, това чувство е познато,да. Идва като шамар и кънти дълго... Възможно е да е мост от съпреживяната от двете ни поотделно история, знам ли..

пп докато се обърна , и пясъчника е зад гърба ми.. толкова е хубаво...

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Даркиии... :lol6: , за тия макове верно ще направим форумен търг.

Предлагам да наддавате в конфети и балони , щото с пари не е интересно, пък аз със събраните ще отворя парти център. :whist:

Оооо, офертата ми в балони е в поздравите. Ще доплащам в солени бомбони, бисквиди, пърдатки и прочие ценности. Да не забравя имам малко пясък от Захара и един счупен рапан от Кабирско море...

пърдатки

Само това стига, за да е твоя! :jeer:

п.п. Все омазваме пясъчника, но пък все намираме ново място, където да си го преместим.

Ай да млъквам, че... меча не е в камъка, а на конския косъм... :clown:

на 18.05.2012 г. в 20:14, 'darkterminal написа:

Оооо, офертата ми в балони е в поздравите. Ще доплащам в солени бомбони, бисквиди, пърдатки и прочие ценности. Да не забравя имам малко пясък от Захара и един счупен рапан от Кабирско море...

Не обезсърчавай останалите участници така!Свий си перките малко. Иначе, ако последната ми дума не падне на тях, като нищо ти ги пращам..... Пък ти си бери грижата да обясняваш на митническите служби какви са тия щуротии в колета . :D

на 18.05.2012 г. в 20:20, 'Merryl написа:

Само това стига, за да е твоя! :jeer:

А не не.... държа на всичко изброено! Ти би ли пропуснала да видиш момента как заеква и се черви пред съответните органи?

на 18.05.2012 г. в 20:20, 'Merryl написа:

п.п. Все омазваме пясъчника, но пък все намираме ново място, където да си го преместим.

на това му се вика циганска работа :D

Не обезсърчавай останалите участници така!Свий си перките малко. Иначе ако последната ми дума не падне на тях, като нищо ти ги пращам.... време им е на тия рисунки да полетят нанякъде. Пък ти си бери грижата да обясняваш на митническите служби какви са тия щуротии в колета . :D

Ти как виждаш Карлсон да си свие нещо? Още повече перките? Та нали фърколешката на гърба му е най-голямата ценност и гордост, а перките най-голямото му бижу слет коремчето разбира се и то точно преди луничките...

Е,за мое съжаление и за радост на Мерил(и другите)....не познахтеее :D Този момък трябваше да е вампир,демек Eдуард Кълън,демек Робърт Патинсън

Добрах се дотук... :) Вълче, много са ти сладки животинките. Конете са ми слабост, а сърнето е самата прелест. Гледай ти какво се учело по информатика :wink12::D . Е, може ли да карате болен човек да се смее толкова посред нощите... Уиш, Мерил и Дарки :D Безподобни!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.