Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

Няма начин! Нищо не разбирам от техники. Възприемам само посланието. В него няма грешки, уверявам те.

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Уиш, четчице неуморна! Изворни очи като прозорци към нещо небесно! водоструйно излъчване .....земя и вода, небе .......само малко огънче да тлейше нейде в оранж .......щях да виждам четерите елемента в едно! Магьосница цветна си ти !

Ей ,знаех си аз, че нещо ми убягва... мъничко червеничко. :D Точно за това говорех, мерси Ведричке. пп Може би сега е момента да си призная ,че исках да опитам изцяло черен акварел.Едва удържах циганчето в мен.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Намерих едни забравени, незавършени покриви.

Нищо особено, просто опит.

Публикувано изображение

Глезете ме, глезете ме с поздрави... После да няма учудени, ако някой ден си стоваря тук всичките драсканици.Архивно. :D

Е, тогава вече целта ни ще е постигната... :D

Go, Уиш... подпали темата...

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Qkx7muINXAQ&feature=related

Темата сме ние - феновете... А ние искаме... Уиш, красотата на никого не може да додее... Постоянно се съобразяваме и в единия миг, в който се отпуснем, такава любов, неисказан копнеж и красота избухва от нас, че озаряваме и наоколо... Никой не би оценил излишната скромност... Пали! Бъди! Ти умееш! П.П. Тази вечер съм оголен нерв, та... вярвай ми!

Е сега стана весело. :ph34r:

Значи казваш въобще си нямам на идея с коя Мерил си имам работа. :D

Тук не става въпрос за скромност. Къде ме пращаш и ти?

пп Едно от нещата, които не давам да ми правят е да ми пипат пулса... Мерил.

Дали съм облечена в дипломатична сдържаност или съм оголен нерв от неприкривана любов - при всички положения съм истинска... Просто, в нощи като вчерашната, нямам против да се чуе пулса ми... Искам да кажа, че която и Мерил да е насреща ти - не би те подвела...

П.П. Не винаги е необходимо да пипат пулса ти, за да те разбират...

Едит - нека се чуе... :)

Публикувано изображение

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Я един прохладен бриз... Покривите ги харесвам много, знаеш... обаче откога чакам да бъдат довършени... че и витражите се надявах... умееш миниатюрата, Уиши! обаче... бе щеше ми се да ги разкритикувам тези покриви... обаче... гледам ги, гледам ги... ами те и така са толкова "говорящи"... Честит Празник, Вълшебниче! :*

П.П. Не винаги е необходимо да пипат пулса ти, за да те разбират...

Едит - нека се чуе... :)

Ами нека се чуе тогава.

..и си пазете очите,че на арената за корида винаги е преобладаващо бурно и прашно.

Публикувано изображение

Признавам си трудно изрових нещо сносно и тематично към днешният ден,

но някак си детските рисунки винаги умиляват.

Ами фантастична е като въздействие, ако искаш да знаеш. Днес бях на гости у моята учителка от гимназията и един от гоблените на стената й беше почти като рисунката ти. Е, какви емоции роди у мен - ще се сетиш и сама... Ето, че това, което усетих като отзвук у себе си, е чудесно... А да не говорим, че постоянно ме заразявате с едни такива музики, които слушам по цял ден... :) Да ти сложа и моята "зараза"... ;)http://www.youtube.com/watch?v=owxPlgxbmUk&feature=player_embedded

О, танцът на шапките! Значи мога спокойно да те приветствам с добре дошла в отбора на хронично болните. :D А иначе палитрата от емоции и спомени, с която зареждаме дадено произведение винаги го прави по- ярко в очите ни.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

..и си пазете очите,че на арената за корида винаги е преобладаващо бурно и прашно.

Публикувано изображение

Признавам си трудно изрових нещо сносно и тематично към днешният ден,

но някак си детските рисунки винаги умиляват.

Признавам си, че ти завиждам за детските рисунки :* И ти се радвам :)

Ама ти знаеш...

музикална прегръдка

сега пък аз знам, че ги харесваш :)

Твоята тъжна черна птица... :* Много ми харесват очите й. Говорят. Разказват, че дори и хищниците, имат сърца. Великолепна е!

За мен е "липсващото домино". Очите са открити, но тя не знае... Забравила е да сложи доминото си и мисли, че хората не виждат тъгата, а само хищност и сила. А може би от толкова тъга не може да полети и иска да разкаже?!... :*

можеш да рисуваш само очи, да не губиш време за другото :tease:

Не съм влизала тук, а то било много хубавоооПубликувано изображение

Да ме прощава скромната художничка, ама рисунките са й върхаааааааа... :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.