Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

Имам супер шантавото усещане ,че последните три неща ги рисувах по коренно различени начини. Вероятно триглавата ламя в мен все пак си каза думата. :D

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ти па......ся ламя....много разбираш ти от лами :clown: Само ние ли сме будни пак бе,,,,,,баси.......

Не сме само ние, споко. Аз съм си стара ламя, просто ти не ме познаваш.

"Житен клас"... е, нямам идея защо, но това е асоциацията. Зряла е. Наистина по различен начин са нарисувани, Уиши :* Има повече свобода в рисуването. Собствен аромат. Излизане извън рамките на модела. Много ти се радвам, другарчето ми!

Поздравления, отново етностил ........явно поредицата , ще пленява с носталгия по минало и традиции ......С интерес и респект чакам всяка следваща ........Уиш!

Селска хубост. Здраво стъпила на земята, силна, ведра. Тази мома знае какво иска и знае, че ще го постигне. Все простички неща...

Уиш, пак казвам, майстор си. Душата е на показ в творбите ти. Това не са просто рисунки.

Не съм майстор, Ефи. Тази дума е тежка, не я товаря с отрицателност разбира се. Когато направя 100 или 1000 портрета примерно / защото не знам в каква посока ще ме избие

Бий ,бий - той кошера отдавна е празен. :P Отивам да му търся поредната мома на тоя ненаситния. :D Дори знам вече каква ще е следващата серия, но нищо не издавам, нищо! Да не разваля магията.

Хубавата Джиджи. Ех, тия очи! Пак ще кажеш, че са недовършени или еди-какви си. А, те - очакват. Има някаква обреченост. Цветовата комбинация е страхотна. :withflowers: Благодаря ти.

А каза, че не можеш да ме нарисуваш... :)

В бялата утрин лицето на циганка

пътят пред мен начерта...

и беше измислена, но стоеше тъй истинска,

че в шарени поточета кръвта ми закипя...

Едно чудесно начало на март, Уиши! :*

Благодаря за лилаво синята, червено розовата, жълто оранжевата, кафяво черната :) феерия!

Ако съм забравила някой цвят, то е защото още спя, но имам цялото време напред да се любувам на циганската кралица...

Тези очи трябваше да излъчват мекотата на кехлибар. Не гледаш ти така..Лъжеш. Пък и няма цигарен дим в очите. :ph34r: Тебе ще те рисувам като ми дойде музата за огнените жени. Сетих се за приказката за Златното момиче. Ще скачаш в реката като разтворя червените бои. ( ;

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Сетих се за приказката за Златното момиче. Ще скачаш в реката като разтворя червените бои. ( ;

"... To the river, river, red flowing through my head

i just went to the banks of the sea

it was the second of february

the fishermen were loading their boats

with the presents for the queen of the waves..."

Ето кръстих я "Кралица на вълните"

Ах, ти.... не забравяш нищо.

Нелче, да ти издам ли една тайна? / Преди малко открих, че в рисунката се е скрил силуетът на един китарист. Не знам, може само аз да си го виждам...в шала под брадичката и, подпрял е гръб на кичур коса /

Нямам идея как се е случил, аз затова ги обичам водните бои, защото понякога си правят каквото си искат.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Ех, момиче , очарованието на рисунката идва точно от игривите пламъчета на очите ! Въздейства пъстротата и ......устните сякаш казват ....: - шшшшшт, очаквайте още ......! Уиш, цветно вълшебно елфче си ти! Очаквам ощееее,/ а очите напомнят моите :само , че с по-зелено котешко на цвят/

Айде отивай да спиш,че те върнах от леглото. Иначе не се съмнявам ,че твоите очи са по котешки зелени. :P

Сладурка с изцапани бузки си тииии, Лека, и да твориш ....... :clap:

Съвършена е! С тези очи-океани... "Вода"... не знам защо, вероятно заради очите и фона Чудесно съчетание на черно, бяло и синьо...

Прилича ми на жена от друг свят.. Браво, много е красива! :)

Синята планета, та Синята планета.... Човек и в друга галактика да живее, пак трябва да внимава какво си пожелава. :rolleyes:

Уиш,харесвам всичките ти творби и маковете ,и конете,и много от женските образи..........,но тази не мога да спра да я гледам.Връщам се отново и отново,като магнит е.Не мога да кажа защо. Запази чувството на влюбеност и рисувай . :withflowers:

И Океанида, и Галактянка...не знам коя не е. Опустошителна стихия. Браво, Уиш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.