Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

"... Ала все пак и тук хора раждат се , дишат , мечтаят , във тревоги и слънчеви дни подир своето щастие бягат... " От пръв поглед и емблематичната песен на "Тангра". Бих живяла на твоята весела, шарена уличка, Уиши. :rolleyes:

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Уиш, за малко да изпусна темата от поглед и .........ти си я направила безмерно пъстра , пеперудено красива, мечтателно синя .......!! :* :* :*

На фона на люляковата рехавост по-ярко изпъква пеперудената красота... :withflowers: И това го казвам сериозно, а не от инерцията на поетичната тема... :hush: Красиво е, Уиш...

Оранжа в пеперудата ми привлече погледа, та люлякът си остана рехаво незабелязан от мен.......Пеперуда! Релефна пъстрота!Благодаря , Уиш! ;)

Що да си кривя душата?! :P Като без люляци, няма и пеперуди. Де през зимата такава пъстра красавица? Така че... фонът си е доста важен, а рехавостта му е в тон с лежерността на пролетта. Ей го на :D и символика видях. Да казвам ли, че много ти се радвам когато рисуваш в цвят, Уиши?! :* Май не. Защото се... подесетвам поне от миналата година по това време. Когато направо полетях към Япония за Сакура, под онази цъфнала клонка...

Уиш, за малко да изпусна темата от поглед и .........ти си я направила безмерно пъстра ...

Оказа се ,че може да е още по- шарено.

Нелче, твоите розови дървета взеха че се случиха. Подмятам ги цяла седмица, дори мислех че ще останат незавършени, обаче кой ме пита мен какво мисля.

Публикувано изображение

тук по- големичка

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Какви нежни цветове, и ........тази ретросамотница пейка ....Искам още, и още ......топлота и .....цвят! Уиш......можеш гоооо :*

Моите розови дървета... :rolleyes::* Малко претенциозно това "мои", но за мен тази дума никога не е означавала собственост, а близост. Изключителна близост! Радвам се, че седнах на опашката си(да се чете Лисицата от "Малкия принц") преди повече от година. Седнах на опашката си до един прекрасен човек и от тогава съм все там, на пясъчника. Благодаря ти, Нини :* А цветният венец от короните на тези чудни дървета е достоен за днешния празник. Честита Цветница, приятели! :*

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Онемях от удоволствие! Много силна. Много! Точно днес, Велика Събота... дървото... голата гръд... покритата коса... съчетанието на кафяво и червено... черното и бялото... спиралата... очите... устните... :*

Да. Заплеснатата орисница(по-скоро удивената) забрави да каже името на картината - Мария Магдалена. Очарова ме тази крехкост и сила едновременно.

Да! Не я бях видяла тук! Но и тук браво, Уиш! И да... Това е Арарат! Това е ТЯ - жената, побрала в себе си живота...

Публикувано изображение

Пеперудата е ярка, прекрасна, доминираща, но храста...е великолепен, Уиш! Не е рехав, нежен и уютен е .

Публикувано изображение

това е просто една мечта

вълен/ креда/ акварел

60/40

Публикувано изображение

Освен символиката - спирала, започваща от лоното, дърво, гръд, това е жена..., която е великолепна! Като всяка жена.

Редактирано от Efe (преглед на промените)

Пеперудата е ярка, прекрасна, доминираща, но храста...е великолепен, Уиш! Не е рехав, нежен и уютен е .

Понякога ми липсва твоя поглед. *

Освен символиката - спирала, започваща от лоното, дърво, гръд, това е жена..., която е великолепна! Като всяка жена.

Тук ме разгада. В началото имах колебание дали да не я разделя на две отделни "работи". Идеята за наметалото с цвят на пръст и кръв натежа в посока да ги оставя заедно.

Ей, ще гръмна. Има още малко за пипане по гривата , обаче като нищо ще направя беля.

Приказно е, Нани... Явно заради предусещането на тази красота, не ми подейства и прашеца ти за сън... :*

Няколко минути са ми трябвали само... и щях да отида в света на приказките на бял кон... Великолепен е с цялата красота и благородство на конете и с нежността и силата на ръката, която го е нарисувала... Няколко минути мълчаливо го съзерцавах, Нини и се влюбих :rolleyes:

Ей, ще гръмна. Има още малко за пипане по гривата , обаче като нищо ще направя беля.

Ето го моя красавец

Красавец е, Шушка!!! Имам слабост към конете (и към теб).

моля те, дай по-голямо изображение, може пък да намеря кусури, все пак

Ами ние двамата бяхме за известно време едно.. Благодаря, Ефи. По- голям го има в галерията ми. По принцип се вижда само от приятели, затова сложих линкче на едно - две места и тук в темата.

Нел, преди време ти обещах, че ще дам знак като дойде ред на огнената река.

Този път я кръщавам вместо теб.

Н-като натежали клепачи с цвят на нощни мокри улици

Е- като есенция, с вкус на пияни вишни по устните, и

Л- като листопад… песен на есенни листа и вятър в косите…

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.