Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

"Ангелска усмивка". Първото, което си помислих, гледайки нежните розови устета с милата усмивка. Контрастът на косата и птичето засилват нежността на прегръдката, а това, че детските очи са същия цвят като на птицата... ммм... пойни птици са детските очи, стига да успеем да ги чуем и разберем... Много е приятно да се намъкна в нета и да видя топло. Чу ли, Уишиии? :*

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Чух, Приказчунке, само дето не обещавам следващият път какво ще завариш.

Време беше.Наистина ми е много личен този портретоавтопортрет.

и да си оправдая безсънието от тази нощ

Публикувано изображение

тази ми разтупка сърцето ......адмирации.....

Благодаря, Ведра. Не ми се отваря линка, но съм убедена че става въпрос за портрета на афганистанката. Това е един от най- емоционалните ми и първи опити в рисуването на портрет от фотография.

Винаги съм се възхищавала на всеки един талант. Визирам в това онези умения, които идват от душата и сърцето ! Дори, когато направиш една проста комбинация от някакви съвсем простички нещица и вложиш в тях себе си ........това също е талант / да се изразиш не е лесно/. Да се рисува, пее , свири на инструмент, е даденост, която или я има или колкото и да учиш все я няма! Уиш, дойдох в тази тема , точно заради това, че прочетох един отговор на твой въпрос в темата със забавленията .....за рисуването .....и потърсих тук , от любопитство ! Останах очарована от това , което видях ......не с окото на познавач на това изкуство , а с примитивното си усещане за уют, доброта и мноооооого хубост .....събрана колоритно в твоите рисунки! Благодаря ти , момиче! Имай своите музи и в най-простичките неща , те са омайни! Като теб! И това , което правиш!

А, голям майтап, маковете излязоха. :lol6: Ми като не ми се отваряха и двете снимки и карах на фантазия, така става. :ph34r: Нищо де, аз се обясних подобаващо, сега мога да се изнижа заднешком и с поклон зад завесите. :clown:

Няма за какво, и без това не знам как се получиха. :D Нещата стават понякога на магия.

Но , обяснението за афганистанката , пък ме отведе отново при нея .....можеш пак да се надуваш .......... ;) ;) великолепна е ....., а аз съм цветен човечец, и си харесвам цветята.... :D

Трябваше да се досетя, че са маковете. Видях аз, че цветята са ти страст в другата тема и си личи ,че с много любов се грижиш за тях. Поздрави за което, цветно, неуморно момиче. ( :

Уиш, Ssilver, страхотни сте! Просто нямам думи! Денят ми започна прекрасно - слънце, топлина, красотата на тези творения :) Продължавайте все така, не спирайте да рисувате, защото това, което имате е дар от Бога!

Let's The sunshine! Вашите усмивки пък Импулс, ако знаеш колко са зареждащи... Навън наистина е страхотно слънцето. ( :

Своенравна.

Публикувано изображение

Просто - красота! Заредих се с настроение. :*

И лумна в Гергьовски огньове кръвта ми, затупа тъпан, гайда изви, сетих се къде косичника бях забравила, усмихнах се... пролетта ме откри! :* Една, та две, та три целувки за късмет, Уиши! Шарени черги ми трябваха пред очите и ето, подари ми ги! Надявам се да е серия от пъстротата, обикновената необикновеност на акварела и твоята обич, вплетена... Кръстих си я "Красна", не знам защо, нали знаеш, че винаги е асоциация...

:inlove1: :inlove1: Уиш, евала ......нямам думи! Като четох в бара и другите теми, очаквах да видя твоя рисунка сега! И не съм разочарована, нито изненадана , а съм възхитена ....."Мома" аз ще я нарека така! :wink12: :wink12:

Уиш, момата е прекрасна! Извадила си душата на акварела :D;):yanim:

"... Ке те молам..."

:* Красива е. Цветница.

Майстор си, Уиш ... щом очите говорят. Първата мома е чиста и невинна. А, втората...не знам още. Очите и са цяла Вселена...

Уиш, цветна магьосницеееее, дъщеря ми остана втренчена минута в последната рисунка ...., а тя е доста капризно същественце .....Аз се наситих на палитра и колорит .....

Е , това вече ако не е комплимент... :rolleyes: Цункай дечко от мен.

Очите във всичките ти рисунки, ми дават усещане за стаена и едва доловима тъга, покрита с топла усмивка... сякаш носят цялото познание на/за/от света...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.