Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

( :

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Великолепен африкански изгрев, Уиш! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Не знам защо реших, че е изгрев...

Долавям копнеж в дървото на преден план, сякаш протяга клончетата към слънцето, посреща го.

Но... от друга страна може и залез да е. Да изпраща слънчо.

И изгревът, и залезът за мен са невероятно красиви, като любовта, вечната любов. Приказните целувки между деня и нощта...

Има толкова осезателна топлина в картината ти... нежност... мъничко умора, примесена с радост... като живота!

Благодаря ти! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Любов... бих я нарекла Любов, Уиш! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Чистота, нежност, свежест, порцеланова крехкост, цветна невинност...

Великолепна е!

Любовта е като диво цвете. Съвършена.(не онази любов, водена от хормоните)

Твоето момиче с венче е Любов, приятелче. Твоята любов. Цветето в твоето сърце.

Благодаря ти за... няма значение за кой път. Искам да ти благодаря още и още, и още...

Възхищавам ти се! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

• 2 седмици по-късно...

Дърво без място...

първото, което си помислих

макар да има корени, сякаш е присадено това дърво и не иска да приеме новото си място

Тъга, самота, красив копнеж по... може би там, където е било... Страх...

Познавам такива хора, Уиш! Обичам такива хора и се надявам да намерят истинското си себе... Да не се крият зад изкорубените си страхове...

Както винаги докосна най-фините струни в сърцето ми, приятелче. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Благодаря!

Едно от най-ценните неща на тази земя, е да създаваш, да твориш. Ти го правиш непрестанно и добре. Възхищавам ти се, Уиш. Раздаваш ни частици от себе си, ей така - щедро. Благодаря за всичко, което си нарисувала и написала.

Уиш... Още се уча... когато се науча ще му пооправя недостатъчетата, но толкова ми се искаше да ти го подаря... :)

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Чудесен е, Розичке! И аз ти благодаря за клипчето с рисунките на Нини!

Е,честно изненада ме. В такива моменти какво може да каже човек,освен едно огромно благодаря за приятелството и милото отношение.Розичке,благодаря ти!Звучи малко сухо на фона на това,което изпитвам в момента...Благодаря и на всеки един в тази тема,пък и не само, който има отношение към моите рисунчици. За мен са си рисунчици,непретенциозни и нека си останат такива. Благодаря!

Уиш...

Още се уча...

когато се науча ще му пооправя недостатъчетата, но толкова ми се искаше да ти го подаря... :inlove1:

лиричен и затрогващ паноптикум

браво, Тайнствено цвете

Чудих се, чудих се ама като не ме сдържат пръстите... А понеже съм абсолютен лаик и по никакъв начин не бих могъл и не би трябвало да давам оценка на рисунките. Няма и да го правя де, само ще споделя усещането от тях в мен - това за мен е по-важното в случая. Уиш, Днес видях рисунките ти за сефте дет' се вика. Гледат се трудно защото не ти се иска да откъсваш очи и колкото повече гледаш толкова повече усещаш. Различно, дори и в една рисунка има толкова различни усещания. Силни са, а всяко силно усещане те кара да се чувстваш по-хубаво и по-жив - усещането за свободата и хармонията. Такива могат да бъдат сътворени само от човек, който "лети". Винаги съм имал афинитет към хората с "криле" - това за мен е абсолютната свобода към която всеки душевно жив човек се стреми. Мога единствено да ти пожелая да се радваш, изживяваш и летиш тази си свобода. Е... и да не забравяш да споделяш тук де :) Поздрави!

на 4.05.2011 г. в 17:22, 'Black dog написа:

Такива могат да бъдат сътворени само от човек, който "лети". Винаги съм имал афинитет към хората с "криле" - това за мен е абсолютната свобода към която всеки душевно жив човек се стреми. Мога единствено да ти пожелая да се радваш, изживяваш и летиш тази си свобода. Е... и да не забравяш да споделяш тук де :)

Усмихна ме ((( :

Лято е, Уиши! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Есента има други цветове, аромати и влажност...

Едно младо, насълзено лято... което като че ли иска нещо да каже...(всъщност знам какво, но това си е нейна тайна, значи и моя...).

Рекица, придошла след пороен дъжд.

Като любовта. Малко объркваща, малко обезсилваща... но избор има - или красивата обич, или ръфащият живота страх...

Лятото не се страхува и само понякога в очите му натежава влага.

Най-бурните, най-красивите и топли дъждове са през лятото.

Благодаря ти! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Великолепна е!

Може би аз трябва да ти благодаря за миниатюрните приказчици ,които създаваш около всяка моя рисунка.:) Сега очите и блестят по различен начин.

Наистина е "младо лято", Уиш, както каза една моя сродна душа......:) Учудено, доверчиво, силно Не само усмивка, радостно ми е. Хайде, излизай иззад онзи ъгъл, ВИДЯХ ТЕ, УСЕТИХ ТЕ...

Добре де... и без това ми омръзна да тропам на едно място, голямо чакане падна.

Публикувано изображение

Радвам се ,че ти е радостно.(ама как прозвуча само).:) но пък е истина.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

На залеза очите ще те галят,

звездите с шепот ще те приютят

и вятър по платното ще препуска

рисувай с нежност... като всеки път.

И утрето ще те посрещне

с красиви, свежи цветове,

а аз ще те прегърна с песен,

рисувай, рисувай вълшебно дете!

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Влюбена. Черно-бяла влюбеност. Красива е, Уиши! Копнеж, мъничко страх, но все пак доверие. В очите и! И устните!

А аз пък виждам една друга жена!

Не страх а изненада от нещо ненадейно видяно, но категорично показваща кой е господаря и кой владее положението. Недобре прикрита палвница ще да е това :speak:

п.п.

---

Това им е хубавото на рисунките (и не само де), че всеки може да ги "постави" върху своите усещания. А автора да се наслади по един чисто ексхибионистичен начин на всеобщото нашо воайорстване.

не топли

вчерашния спомен

не мокри

сутрешния душ

вибриращ

сладко парещ огън

очите

на вълшебница една

риза?

бих я скъсал с зъби

дрехи?

кому са нужни те

фантазията

пред мене оживява

къдрокоса

вълшебница в свойта голота

тюркоаза

струйки цвят рисуващи зърна

вълшебни пръсти

живят картини в искряща тъмнина

Толкова е красива... с чисти очи..

Интересен е процеса..

Най-много ми харесва тази. Сякаш... светлината там си е част от нея, а не просто я отразява...

Редактирано от secret_rose (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.