Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

страхотни сааааа ;)

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Станах магистър по Бизнесадминистрация преди няколко дена си защитих магистратурата с 5-ца. Това незнам дали има нещо общо с рисуването Публикувано изображение

...а сега малко архивни рисунки

http://i79.photobucket.com/albums/j127/poi...un/ALIM0340.jpg

http://i79.photobucket.com/albums/j127/poi...un/ALIM0341.jpg

http://i79.photobucket.com/albums/j127/poi...un/ALIM0342.jpg

http://i79.photobucket.com/albums/j127/poi...un/ALIM0343.jpg

http://i79.photobucket.com/albums/j127/poi...un/ALIM0344.jpg

Редактирано от tatsu (преглед на промените)

Разгледах всичките ти рисунки и не знам какво просто да кажа... Уоу. Впечатляващи са, наистина. Просто съм изумена. :)

Мога само да ти пожелая да продължаваш в същия дух! Респект! Публикувано изображение

sed ally написа:

... и във връзка с последното " и най важното - ЗАЩО за Бога?! " защото няколко години поред не ме приеха Художествената академия,и НАТФИЗ Анимация и пр. други (СУ или ТУ в дизайна).

п.с. Може да не се хареса на някои в въпросните вузове по изкуства приемат хора, които не могат или рисуват доста посредствено, каквито са и може би са и част от преподавателите, които ги учат там.

Тук си права. Един приятел също кандидатстваше с анимация в НАТФИЗ и той каза същото. А мога да ти кажа, че рисува доста добре и имаше си напълно свой стил на рисуване също като теб.

Аз мога само да те поздравя и да ти пожелая успех.

Тъй като аз самата спрях да рисувам ще те посъветвам да не се отказваш! Имаш талант, който си развила и винаги можеш да покажеш и повече.

П.С. Един съвет:Упражнявай се повече на paint-a :speak:

Тук съм изрисувала една детска стая с персонажи от "Властелина на пръстените" рисувано е с акрилни бои.

п.с. за пръв път рисувам на стена.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=29...amp;pid=8443433

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=29...amp;pid=8443433

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=29...amp;pid=8443479

• 2 седмици по-късно...

За да рисува някой такива скици трябва много добре да е запознат с мускулатурата и костната система на човека. Явно добре си ги усвоила. Поздравления :angry: !

• 2 седмици по-късно...

Човек, заеби ги НАТФИЗ/Художествена...слава дето се крепи на митове вече. Рисува, твори, развивай се, в такива среди ако си талантлив, никой няма да ти рови за диплома от горепосочените учебни заведения. Остави ги да си гният в егото и посредствеността, която наричат изкуство.

Човек, заеби ги НАТФИЗ/Художествена...слава дето се крепи на митове вече.

Рисува, твори, развивай се, в такива среди ако си талантлив, никой няма да ти рови за диплома от горепосочените учебни заведения.

Остави ги да си гният в егото и посредствеността, която наричат изкуство.

;):wors: :wors: Откъде я изрови тая терминология?По време на студената война така гниеше капитализма!

Публикувано изображение

ето един от посредствените,носят го към кладата! Публикувано изображение

Редактирано от Нео (преглед на промените)

Като фен на комиксите, мога да ти кажа, че ще се справиш страхотно, ако решиш да рисуваш комикс. Трябва ти естествено и интересна история, но при комиксите, не това е най-важното :wors:

Като фен на комиксите, мога да ти кажа, че ще се справиш страхотно, ако решиш да рисуваш комикс. Трябва ти естествено и интересна история, но при комиксите, не това е най-важното :P

Аз бих добавил и да почне да рисува и малко положителни герои..... :)

Аз бих добавил и да почне да рисува и малко положителни герои..... :ph34r:

Е сега, каквото я влече момичето :P

Здравейте , аз съм нова във форума, но реших и аз да покажа малко аматьорски рисунчици.

Публикувано изображение

post-199053-1228403802_thumb.jpg

post-199053-1228403918_thumb.jpg

Аматьорски ли?

Бих казала, че са доста добри :P

Благодаря! Имам още , но нещо не мога да ги прикача, файлът бил по голям от лимита за качване. Публикувано изображение

Редактирано от Roemy (преглед на промените)

tatsu ,

рисунките ти са много хубави, доста добре познаваш човешкото тяло, от къде черпиш своите идей - найстина изглеждат малко чудовищни героите ти?

Особено ми харесват рисунките на компютър, аз сега се уча и ми е трудничко!

Roemi

твоито куче много ми харесва, с какъв материал си го рисувала...

Ти вероятно си художник...

Благодаря! Имам още , но нещо не мога да ги прикача, файлът бил по голям от лимита за качване. Публикувано изображение

Качваш ги някъде ,където няма лимит и след това добавяш картинка в поста.....под шрифт..второто бутонче е въведи картинка....Публикувано изображение....десен бутон върху картинката,копиране адреса на изображението и го пействаш след като си натиснал бутона въведи картинка. Картинката я давам произволно за пример,не мога да рисувам така. ;)

Здравейте,

An79, радвам се , че ти харесва рисунката с кучето, рисувана е с маслени бои , аз по принцип рисувам само с масло. Не съм художник , а само аматьор :)

Нео, благодаря ти за съвета, но едва ли ще се наложи да качвам повече рисунки тук, защото tatsu , ме помоли на лични , да си отворя моя тема и тогава да си качвам рисунките, явно се страхува от "конкуренция ". Не обичам проблемите и то по форумите, бях с най - добри намерения. Публикувано изображение

Здравейте,

An79, радвам се , че ти харесва рисунката с кучето, рисувана е с маслени бои , аз по принцип рисувам само с масло. Не съм художник , а само аматьор :P

Нео, благодаря ти за съвета, но едва ли ще се наложи да качвам повече рисунки тук, защото tatsu , ме помоли на лични , да си отворя моя тема и тогава да си качвам рисунките, явно се страхува от "конкуренция ". Не обичам проблемите и то по форумите, бях с най - добри намерения. Публикувано изображение

Няма нищо лошо в конкуренцията, но не си ме разбрала правилно. Имах предвид да си направиш тема за само твоите неща, които ще публикуваш там за по-прегледно и лесно проследяване. Тази тема ще си бъде само за твоите творби, където ще бъдат коментирани и оценявани от потребителите в форума.

п.с. Бих казала, че се справяш много добре с маслената техника дори по-добре от учащите в Академията и прочие.

Редактирано от tatsu (преглед на промените)

Няма нищо лошо в конкуренцията, но не си ме разбрала правилно. Имах предвид да си направиш тема за само твоите неща, които ще публикуваш там за по-прегледно и лесно проследяване. Тази тема ще си бъде само за твоите творби, където ще бъдат коментирани и оценявани от потребителите в форума.

п.с. Бих казала, че се справяш много добре с маслената техника дори по-добре от учащите в Академията и прочие.

Благодаря ти! Извинявай , ако не съм те разбрала! ;)

Ти си мислиш,че като си направила темата,тя е само за твоите рисунки?Какъв е смисъла,всеки да си прави тема за собствените си творби?Струва ми се, че нещо силно си се объркала.Като си направиш собствен форум,тогава ще можеш да определяш правилата.

И кога си била в Академията и прочие ,че ръсиш тия оценки?Рисунките ти са на ниво 9-10 клас художествена гимназия,с силно преувеличение(ако говорим за високо ниво)Така че спри да изливаш мозък,ами си сядай на задника и рисувай,без да критикуваш неща, които не са ти ясни.

Здравейте,

An79, радвам се , че ти харесва рисунката с кучето, рисувана е с маслени бои , аз по принцип рисувам само с масло. Не съм художник , а само аматьор :wors:

Справяш се наистина добре! Рисувай и показвай....Искам да видя още неща.Съвсем спокойно може и тук да ги сложиш,можеш и тема да си направиш....примерно ...Картините ми .....

Редактирано от Нео (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Публикувано изображение

харесва ли ви мечето Pumica?На мен лично много ми харесва.Надявам се и на вас,ако го разгледате ми се пишете!

post-219374-1235724235_thumb.jpg

post-219374-1235724261_thumb.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.