Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

Отварям тема, предлагайки в нея да споделяме собствените си творби като рисунки. Идеята ми е да има 1 обща тема за това.

Ето 2 мои:

Рисунка 1 - негърка

Рисунка 2 - Анджелина Джоли

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добра идея! :cool: Само да питам-а ще ги обсъждаме ли рисунките? Хареса ми портрета на Анджелина.

А, ми, да - нямам нищо напротив, даже би било добре. Може би ще се получи нещо като креативна критика. Евентуално. Очаквам и други да поместят все пак.

• 7 месеца по-късно...

3 портрета

1 мой и два на приятелят ми.Само драсканици са,защото не съм си давал кой знае какъв зор да ги изпипвам...

Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Като прочиствах стария хард диск си намерих едни много стари неща - била съм някъде на 13-14, най-много на 15 години, когато съм ги рисувала (то си и личи де :rolleyes: )

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Какви спомени само ме налегнаха...

3 портрета

1 мой и два на приятелят ми.Само драсканици са,защото не съм си давал кой знае какъв зор да ги изпипвам...

Публикувано изображение

Тази много ми допадна :down:

• 1 месец по-късно...
  • 5 месеца по-късно...

Ето и от мене няколко рисунки. Не са кой знае колко добри, но все пак :)

http://img98.imageshack.us/img98/413/dsc00272v.jpg

http://img227.imageshack.us/img227/9936/dsc00262zk.jpg

http://img818.imageshack.us/img818/8769/dsc00236j.jpg

http://img683.imageshack.us/img683/7160/dsc00234gj.jpg

Това са мой приятели, които съм рисувал :)

• 1 месец по-късно...

Много красиви рисунки! Лично на мене много ми харесват особено очите

Уиш, да рисувам е нещото, които наистина не умея. Което би трябвало да означава, че и не разбирам, но наистина ми харесват. :yanim: Очите да... на молив да предадеш живот в очите... Оценката ми е чистосърдечна и непретенциозна. Бих се оставила да ме нарисуваш.

Уиш! Има толкова много символика и толкова красота в тези двете... има и тъга... има и вяра... и много обич има! слънцето(вечността) с откъснато парченце... не намирам подходящи думи...

Старостта.В главата ми изниква асоциация.Както Робинзон Крузо дълбае върху парче дърво резки за всеки изминал ден на острова, за да не се изгуби във времето,така сякаш времето се врязва неуловимо върху лицата ни със своето длето ,за да се увери че е минало оттам...Исках да докосна до всяка резка, която времето е оставило върху нечие лице,вероятно всяка от тях си има отделна история....

Много живо се е получило. Не бях виждала до сега ириси на котка у човек. Интересно!

Уиш... харесва ми. И да... котешките зеници са интересен детайл. Надявам се отново да започнеш да рисуваш. Чакам. Може да брадясам, но... ми се иска да видя нещо ново, от този момент.

Много живо се е получило. Не бях виждала до сега ириси на котка у човек. Интересно!

И няма как,El..

(между другото хрумването не е мое.)

Исках да отпечатам онази спицифична за дивите котки черта изразена в очите им,която живота ни принуждава понякога да развием, да сме нащрек дори когато спим,дори когато сме уморени,дори когато старостта ни е настигнала...

Уиш... харесва ми. И да... котешките зеници са интересен детайл.

Надявам се отново да започнеш да рисуваш.

Чакам.

Може да брадясам, но... ми се иска да видя нещо ново, от този момент.

Недей!Когато има големи паузи особено в рисуването,положението наистина е трагично,вярвай ми.(това е шега примесена с немалка доза истина):wow:

Аз също много се надявам да ме връхлети някой ден отново.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

И няма как,El..

(между другото хрумването не е мое.)

Исках да отпечатам онази спицифична за дивите котки черта изразена в очите им,която живота ни принуждава понякога да развием, да сме нащрек дори когато спим,дори когато сме уморени,дори когато старостта ни е настигнала...

:rolleyes: Ха-ха, аз пък като ги забелязах и първото, което си помислих беше, че са си истински такива. Толкова добре са се получили , че сякаш са си негови. И даже си помислих, дали този старец може да вижда в тъмното ?

Сериозно!

Радвам се ,че съм те заблудила така успешно...

Комплименти, Уиш. Много са тайнствени или поне в моите очи. И ми лъхат на движение. Очаквам да видя във всеки момент как косата на някоя от дамите ще се полюшне, старият дядо ще премигне с тайнствените си очи или от някое дърво ще падне я листо, я някое клонче. Има нещо скрито обаче във всички тях и всячески се опитваш да се докоснеш до него. Би било загуба, ако се откажеш от този жанр. Мисля, че особено ти се отдава.

• 3 седмици по-късно...

Когато публикувах тук за пръв път въобще нямах идея ,че това ще доведе по някакъв начин до завръщането ми към рисуването.Факт е,че стана точно така.

И така първата ми работа с туш и перо от ...срам е е да кажа от кога.Перото ми се дърпа през цялото време,а преди беше продължение на ръката ми .Перспективата е без коментар,но..ще се постарая все пак да е съм така критична .времето си казва думата.

Тази рисунка ме върна в период , когато с часове седях по тротоарите зазяпана в отсрещния ъгъл.

Благодарности на Нел,че по някакъв начин ме омагьоса и ето го резултата от безсънието ми.

Публикувано изображение

пп паспартуто е скалъпено на две на три

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Вече имам идея за следващата . Безсънни нощи чакайте ме ,идвам:rolleyes:

Уиш...,рисунките ти са прекрасни!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.