Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

Благодаря Нел :sobbing:

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Уиш,кога ще видим нещо твое.Нямам търпение :P:)

Усмихни се бе,зайо...я нарисувай нещо шарено-марено.:blink:

Ами в следващите 3 дни няма да мога да рисувам,защото не съм си у дома. :blink:

• 3 седмици по-късно...

Мистика... кръщавам я "Мистика", Уиши! И е много различна от досегашните. Лаик съм, но тази асиметрия предизвиква размисли у мен. :( Благодаря!

• 3 седмици по-късно...

Красива е! Някак... бе идва ми да кажа порочно непорочна... Луна... Пълнолуние! Меки тонове, а има страст в тях! Благодаря ти, Вълшебниче! :ph34r:

Дъга! Ефирна, цветна, красива! И като че ли всеки момент ще проговори... Харесва ми когато рисуваш в цветове, Уиши!

подозирам, че е защото ме обичаш

Не бъди подозрителна! :D

Казвам това, което усещам като емоция! Друг е въпросът, че всички гледаме с различни "очи". Моите обичат пъстротата.

А и като дилетант не гоня техника, така че на едната гола емоция оценявам ;)

въглен и креда

Публикувано изображение

Прекланям се пред дарбата и въображението ти!

Девойката излъчва увереност и спокойствие.

Бих искала да имам тази сила.

Не коригирай възприятията ми, Вълшебнице! Не ми пука ти и мадоната какво искате. Аз ви виждам така и това са емоциите, които провокирате, за което :*

Чаках, чаках... чаках някой друг да коментира преди мен, обаче... Като червенокоса, харесвам всички червенокоси момичета с навирени нослета и уверен, но изпълнен с нежност поглед, пухкави, чувствени устни и мъничко разстояние между предните две горни зъбчета... Така изглеждат щестливите момичета! Нарекох си я - Щастливката Така я почувствах. Асоциирах с една прекрасна песен! http://www.youtube.com/watch?v=kWRK1fBgYw8 Благодаря, Уиши!

Нел, знаеш че обичам асоциациите ти. В последния момент промених идеята за цвета на косата,всъщност почти до финала имаше вероятност да е много различна.

Амбърче, благодаря! Тоя път пипах наистина бавно.Някак овладях онова напрежение, което ме държи непрестанно=

Първото ми конче.

Публикувано изображение

ушичките... са много сладки

обичам конете

:P

ааааа!!! Това е вик на доволство, Уиши! :rolleyes: Знаеш, че с конете сме приятели и благоговея пред този прекрасен, благороден и всеотдаен животински вид! Да! Да! Да! Предала си излъчването на конете! Поклон - така я кръщавам. Така я усетих! ... пак ме остави без думи значии...

Те думите,нали знаеш,че понякога само се пречкат .Скица си ми голяма ти. Наистина са невероятни животни, знам че имаш дългогодишна любов с тях.Като каза поклон се сетих,не знам да ли съм ти разказвала...

.С малка компания преди време ходихме до близкия хиподрум да се порадваме на конете,стояхме около два часа и на излизане минахме по една пътека, около която имаше оградени 5-6 коня. Помахахме им за чао и като се строиха в редица тия животни, и като се почнаха едни поклони до земята, всичките в такт тропаха с копита. Т а ние не смеем да си тръгнем. Такова изпращане ни направиха,все едно в очите им сме някакви знатни особи.И явно си избират любимци,защото не го правят пред всички, поне аз не видях ,а имаше поток от хора.

И явно си избират любимци,защото не го правят пред всички, поне аз не видях ,а имаше поток от хора.

Да. Така е! Те усещат, Уиши, усещат!

И едно мило споменче .

маслен пастел и туш / на пръв поглед несъвместими/

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.