Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

Кои са другите ти гледни точки, от които рисунката не изглежда добре?

Е тука няма да пиша нищо критично, щото не искам да преча на никого да се развива както и колкото може.

Аз съм на мнение че да рисува човек е добре и понеже рисуващите са малцинство, гледам да не им преча с критика.

Ако и ти си рисувала някога, можеш да ме питаш същото на лична поща, ще ти отговоря като ми се намери пролука от време.

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Намери се значи един смелчака да критикува ламята Спаска. :offtopic_s: Тази мома викаш, Дарки ,жадна съм оставила, после ще кажеш другите пък голи и боси. :P

Голи си идваме на тойзи ми ти грешен свят и все тъй голи си отиваме, а жадни не бива :cheers: Закачам се разбира се. Никакъв ме няма мен в изкуството, може би затова и не разбирам. Та не критикувам, а просто така го усетих, то такъв начин се сбърчват устните на много жаден от жега и пепел човек... П.П. За Спаска, имам приготвена топка пластилин за косата. А! И много поздрави на маркиза...

Това пусто изкуство , ако вземем и него да го разбираме го отпиши. Ми тъй кажи де , престарала съм се с детайлите. :) и не всяка жажда с вода се утолява , Дарки , не всяка жажда.. А как ме вкара без да знаеш в една шантава пиеса , при това без край, не е истина просто...

Ми тъй кажи де , престарала съм се с детайлите. :)

Ми как да кажа, като не знам какво да кажа, може и такъв ефект да си търсила...

... не всяка жажда с вода се утолява , Дарки , не всяка жажда..

Тук улучи Сънчо! Жажда... Звучна дума... Очакване, страстно желание, трепетно щение, ищах, алчност, ненаситност... Оффф, спирам...

А как ме вкара без да знаеш в една шантава пиеса , при това без край, не е истина просто... но нищо по въпроса не обаждам. Нищо. :D

И от сценично изкуство не разбирам. Чуждо ми е. Сигурно щото съм дърво...

А усмивки в пясъка не можеш ли да рисуваш,м? Плюс това то така се почва .Тая твойта жаба ме подсети една игра от детството, / точка , точка, запетая, минус, кръгче... после не помня какво беше, обаче беше много забавно. Все карах дядо да ми рисува. Имам и аз една незавършена жаба, бях я забравила. Същата зелена такава, ако я завърша някой ден може да я пусна тук да прави компания на твоята. (:

Не съм дядо ти, но, ще опитам...

Точка, точка (рисуват се две точки - двете очички)

Запетайки (рисуват се две запетайки над точките - две вежди над очите)

Тире (рисува се едно тиренце - едно носленце)

Минус (рисува се един минус - това е устата)

Обиколка (рисува се кръКче около личицето - сега вече имаме една усмихната кратунка)

Жички, жички (рисуват се две наклонени чертички под кратунката - това са бъдещите ръчички)

Две ушички (рисуват две завъртулки от двете страни на главата - това са ушичките)

И тумбака (рисува се един голям овал, който се опира в главата и основата на жички-ръчичките - това трябва да му е телцето)

С двата крака (рисуват се две отвесни чертички висящи от тумбака в посока нищото - това са краката на които ще стъпи)

И калпака (рисуват се няколко подходящи чертички върху кратунката - това трябва да е калпак)

И байрака (рисуват се четири чертички във вид на стилизиран флаг излизащ от едната ръчичка - така де байрака тря' се вее)

Копче, копче, копче (рисуват се три точици във вертикален ред около средата на торса - човека трябва да закопчан да не настине)

Уиши е красиво шопче (с майсторския апломб на един единствен замах се рисува овал в околовръст на така получения портрет)

Следва бандитско намигване и елегантно смушване под ребрата, само колкото да подскочиш, без да обърнеш масата :headphones:

А, Дарки, току що нарисува супер як портрет! Даже мисля, че такъв в темата няма.Този от моите спомени дори беше доста по- семпличък. Мерси ти , ушилила съм се като мушмула. Днес ми е ден за подаръци.Публикувано изображение

Предлагам да се изнизваме от тука , докато не са ни подгонили с лопатата.

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Много красива млада госпожица. Предполагам имаш и други неща, ако искаш сподели. (:

Мислех, че съм писала тук... :( Красива е! Очите и са топли и мисля, че си се справила блестящо! Бих я нарекла "Синчец".

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Благодаря!

Да, имам още една, но незавършена. Графита изглежда по-блед отколкото е, защото не съм я обработвала. Малко ме е срам да я показвам така, но все пак ето я:

Ще я довърша по-късно, защото трябва да направя портрет на едно момиче (ще е подарък за р.д.-то и).

Публикувано изображение

Редактирано от Ssilver (преглед на промените)

Защо да те е срам..? Много е нежна. Харесва ми светлината...

Ssilver, очите и на двете момичета са изразителни и много красиви. Нослетата и устните сякаш са на един модел? :mark:

• 3 седмици по-късно...

Аз пак с моите камъни.

Eдин миниатюрен диптих,

Публикувано изображение

и едно четирисезоние....

(четирите камъчета заедно се побират в ръката ми)

Публикувано изображение

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Хубаво е във всички сезони дърветата да са толкова пъстри... :rolleyes: Шарени, хартиени фенери... Шапка свалям за търпението, Уиши, знам сложността на миниатюрите... :*

Най-голямото Камъче е за лятото. Йе-е-е-е! :*

http-~~-//youtu.be/_D2XD341xHo

Уиш, прекрасни са!!! Особено ме радва кръгът, който е нишката, свързваща сезоните. И дървото! Влюбена съм в дърветата.

:withflowers:

ох, няма емотиконка за ДЪРВО

Редактирано от Efe (преглед на промените)

Как хубаво ги определи! ( : Дърветата са ми хубави във всичките си настроения, а това моето не е търпение... по- скоро се забравям когато правя мънички неща. Сега ми дойде една идея и ще трябва да си купя малки клещи и разни телове. пп Ефи, да за лятото е. Да си призная то ми беше най- трудно, защото лятото ми е и синьо и жълто и... всичко. Аз затова и така ги нашарих де. пп Забелязали ли сте, че когато човек е влюбен му е точно такова водовъртежно шарено във всички сезони? :rolleyes:

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

пп Забелязали ли сте, че когато човек е влюбен му е точно такова водовъртежно шарено във всички сезони?

И питаш? :P

Като видна любовчийка :D потвърждавам водовъртежното шарено във всички сезони!

Много е нежна и светла, Уиш. Прилича на теб. :*

Благодаря, Ефи. Искаше ми се опитам нещо по- ефирно, пък и дечица не съм рисувала отдавна.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.