Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

Пикасо още не е готов за пикаещата ми коза! Това със сигурност. Останалата част от историята можете да докопате в семейните ми анали!

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тук ще замълча,че не съм толкова на ти с Пикасо, а за другото ще ни трябват не само шесто чувство, лупа и компас... :diving:

Публикувано изображение

By ku4ence at 2012-07-03

Историята на тези рисунки е много странна. Нарисувах ги преди 6 години. Бях на работа. Умрял ден, без никаква работа. Седя си аз на бюрото и разглеждах някакво списание. Мяркам аз вътре снимка на Ивайло Христов /много любим мой артист/. Изведнъж цялото ми тяло настръхна, усетих нещо особено в ръцете и пръстите си, обзе ме някакво непреодолимо желание да направя портрет на актьора! След това нарисувах Брат Пит, Лиъм Нийсън и ... Бин Ладен. Преди това никога не съм се занимавала с рисуване. Но никога няма да забравя това усещане: треска да твориш. След това започнах да правя скулпторки, усещането пак е невероятно. Тук пускам само рисунките.

Редактирано от mucunka (преглед на промените)

Идеята никак не е лоша! Ако някой не ме изпревари по-късно ще я пусна. Сега трябва да бягам. :D

• 2 седмици по-късно...

Ето малко от мен, съжалявам за лошото качество, вадени са от фейсбук. Някой ден, ако не ме мързи и има хора, които искат да видят повече ще кача.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Много хубави нещица има тук между другото

Edit: И ако някой само ми каже как да ги смаля тея снимки...

Редактирано от c0brabg (преглед на промените)

:yanim: Давай! Разбира се, че има хора, които искат да видят още и още!

Чудесни са нещата ти! Бих ги нарекла: Незабележимите детайли

И защо ти е да смаляваш снимките? Така са добре. Вижда се лекотата на рисунъка ти и доставя удоволствие не само на очите :rolleyes:

ако не ме мързи и има хора, които искат да видят повече ще кача

Гледай да се справиш с мързела си, защото със сигурност има хора, които искат да видят повече. :)

Прекрасни са!

Ето още малко: http://imgur.com/Pd8p5,EmSqP,g8cgo,n6eeH,GqX3h,NXZHt#0 Нищо не е гледано докато съм правил рисунките(с изключение на лапите, които са снимка :D) , просто обичам японската манга и към такъв стил се старая, макар и последните ми скици са с "по-истинска" анатомия.

Редактирано от c0brabg (преглед на промените)

Привет и от мен. Време беше нещо новичко да се появи. :) Моливите ти радват, така че смело можеш да ни сервираш следващата порция. ; )

Чудесна е, Уиши! :* Ищар... Богинята за вечерта и зората...

Каза ми да ти предам,че името залепва като дракона върху гърба й. Според мен нещо мъничко не й достигна, но това са си трънчета в моите очи.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Никаква Ищар не е тази кака. Името на картината е Дупла :)

А-а-а-а, да се разберем. Ти си по гъзовете, аз по облаците :)

Каза ми да ти предам,че името залепва като дракона върху гърба й.

Според мен нещо мъничко не й достигна, но това са си трънчета в моите очи.

Нарисувай я отново. :cheers:

Не мога, никога не ме е бивало в това. Вероятно затова никога не тренирам, каквото се случи от първия път - това е.

Ти си като Пикасо. И той така е рисувал в повечето случаи. Какъв всъщност е реалния размер на танцьорката ти?

Сега ми се вижда още по добра между другото. :beer:

Аз и Пикасо, това прозвуча добре. :D

на 26.07.2012 г. в 20:36, 'Нeо написа:

Сега ми се вижда още по добра между другото. :beer:

Това преди или след бирата? :ph34r:

Аз и Пикасо, това прозвуча добре. :D

Реалният размер е 65/35

http://prikachi.com/...64/5038164G.jpg

Това преди или след бирата? :ph34r:

:) Не съм на бира, а на изворна вода. За втория поглед говорех. :) А голямата снимка потвърждава факта че Дуплата ти е перфектна.

Акрилът е странен, нито темпера, нито масло. Моята техника беше маслото, защото търпи много поправки, е, не до безкрайност. Почти.

Последните няколко години рисувах илюстрации. Много, много, много илюстрации... с гваш, акварел и моливи. Оттогава обичам да гледам акварели, но само толкова :)

Акрила е перфектната боя. Търпи повече поправки и от маслото, а и идеално се комбинира с него.

Е, това беше шега. Другото поне за мен е недостижимо, макар че знае ли човек...

Е, това беше шега. Другото поне за мен е недостижимо, макар че знае ли човек...

За кое друго става дума?

Перфектността.

Съвършенството е непостижимо, а не перфектността, ако вярваме на Дали. :ph34r:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.