Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

Ми... фсе не ми достига смелост да я изтипосам тъс кудзъ... Тя е като рисунката на четири годишно лапе... Винаги съм имал проблем с чертичките дето се рисуват без инструменти... Ей за тфа и си останах прозд енджилер... Хлъц... Уишоуу. А ти ми ги събирай в една патка. Маковете, кончето, двете момиченца... Защото, някой ден ще ти потърся сметка. Ще дойда, ще седна, ще ракопчая голямото копче на панталоните си. Това дето крепи капака на големия джоп на гърдите ми. Ще изсипя от там дъфки, бомбони, шоколадови яйца, балончета, сфирки и пърдатки на масата, и ще си ги коскаме чесно - чесно. А! В задни джоп, имам едно кесенце с други дъфки. Може и от тях да ти дам, но тях не ги дъфчи. Те са с лепило, с мастило, с чесън и с косъм...

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Медуне , днес ми е ревливо едно такова , сега и ти. .

Иначе за коскането, знаеш ти с какво да ми стоплиш сърцето.

Твой приятел верен,

не чак толкоз Весел Патиланчо

на 6.04.2013 г. в 19:18, Нел написа:

Това не е сянка от коса, а светлина, която преминава през кичурите коса и огрява детската ръчичка.

----

впрочем кръстих я "Ласка", това беше първата асоциация...

И аз съм една в обясненията , Нел въпреки това ме е разбрала.  Признавам си обаче и аз видях птичата опашка.

Явно и в мен дълбоко дреме един скрит инженер.:ph34r:

Чудно име, Нелчик, както винаги. :*

на 7.04.2013 г. в 0:23, Merryl написа:

Това е най-прекия път да се загуби... една жаба... въпреки обичта... или заради нея. Не знам.  

колко е дълбока тая тема, и как всички сме едни Елмайровци...

Ми... Аз мога да ти дам копчето ей така... Пък ти няма да ми даваш нищо. Само ще гръмнем няколко пиратки в кутии с блажна боа и каквото се нарисува отива на изложба. Да се излагаме там. Така става ли?

Става.

Даркулинеей, ей това си ти  , и друг път съм го казвала

Публикувано изображение

Няма да се притесняваш, копчето си е твое - ей така без нищо!

П.П. Следващият път да си знаеш да слагаш индиго като почнеш да рисуваш, да не е след това да плачеш! Разбра ли?

• 3 седмици по-късно...

Тъжноочка!

Мисля си, че очите и могат разкажат цяла приказка, устните друга, а ръката подпряла личицето и - трета!

Все по-трудни неща рисуваш, Уиши! Паричките на забрадката ме впечатлиха почти толкова, колкото и говорещото и лице.

а-а-а-а! И благодаря за удоволствието да видя порядъка на рисуване :*

Великолепна е!!!

ами не мога да се въздържа да не го извикам...

Нини! Великолепно съкровище!

И какви очи самооо... а косата... нямам думи! 

Браво, любимо човече! :*

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Благодаря, Дарки

Причина сигурно  има, но не е  съзнателна.

Малко дългичко ме държи момичешкия период, вероятно доскучавам , но ще ме търпите, като не щете да разнообразявате темата. :P

Шегувам се разбира се. Иначе и малчуганите ме радват. Днес особено един такъв разреван ...

:ph34r:  Дълго време, не бях плакнал оченце и душичка с красотите на Уишата......ама, ей го на....спънах са, та зех че додох :D А като гледам, всичките приятни хорица сте си тука :tongue2: Чи наченката ми на мисъл е-толко убу, не е на убу, редно е некой досадник да доде, ей такъв, кат мен :wink12: та да почувства Уишото,  малко дискомфорт.....

П.П. Както винаги, са прекрасни.....Ако не го знаеш, питай... :tongue2:

Заради тебе на драго сърце ще се престоря на настъпана,

иначе ми е драго, че се разписа след толкова време, рокаджийска  душо.( ;

...вероятно доскучавам...

Ни най-малко!

Следващата може би също ще е момичешка , така че със сигурност няма да има изненадани.( :

Твоите рисунчици винаги ме 'зненадват. Хубаво...
  • 2 седмици по-късно...

Тоя път се изхитрих и като свърши черното ,подкарах темперната боя.Нея поне я пълнят в прилични  по големина бурканчета.

Ее, тук ме надцени.

А ти вземи сложи едно свястно име.,че  и аз се чудя с кого си говоря. :D

" ... Очи черные, жгуче пламенны! И манят они в страны дальние, Где царит любовь, где царит покой, Где страданья нет, где вражде запрет!... "

:*

Асоциацията ми е един от вариантите на великия цигански романс!

Някак позната ми изглежда... :) Прекрасни са, Уиш. И черно-бели блестят и говорят!

Сигурна бях ,че ще обърнеш след нея.. с усмивка разбира се.Тая нощ можеш да изпереш зелената шамия.  ( ;

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Сигурна бях ,че ще обърнеш след нея.. с усмивка разбира се.Тая нощ можеш да изпереш зелената шамия.  ( ;

Знаеш ли колко пъти ми се е искало. Увеличила съм я до възможния максимум, в усилие да си представя и усмивката... Но... Не това е важно... Важното е, че ти си видяла тъгата отвъд очите...

Ако някой може да я съблече докрай, това ще си ти, Уиш...

А можеш ли да нарисуваш пекинез? Ония кучета пимпонисти дето да те е страх да ги ритнеш, че ще им изпаднат очите? Можеш ли? Можеш ли? Можеш ли?

М?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.