Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

Димчо дали не може да си има гадже а - що да не може, па де да я знам Димка ли ще се казва както искаш я наречи

тя е по-страшна от него, раазбойничка направо разбираш ли

:D

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хайдуче, сега и ти ли?! ( ; големи се фитилджии всичките тук.  Списъка с поръчките расте, а аз нещо съм в дупка пак. Само за глупостите ми  няма  дупки.

Хайдуче, сега и ти ли?! ( ; големи се фитилджии всичките тук.  Списъка с поръчките расте, а аз нещо съм в дупка пак. Само за глупостите ми  няма  дупки.

а не аз само да кажа ко ма захапало

ти си карай как ти дойде ко дойде

:P

златни ръце имаш

;)

• 3 седмици по-късно...

Жива , жива, колко да съм жива ?! ...  )))

Не ми се получават нещо нещата напоследък, обаче колкото толкова.

Жива , жива, колко да съм жива ?! ...  )))

Не ми се получават нещо нещата напоследък, обаче колкото толкова.

Убаво станало...нъл знайш, чи ни та къпя, ку не ми ареса, нема пропусна ти го кажа :clown:  Щи метна една музичка на покрива, и ша са завивам, щот съм болно :(

Мерси ти, и да оздравяваш. 

Аз нещо  и се мръщя, но реших все пак да я пусна. Моите  очи  все търсят кусури...

Публикувано изображение

30/30

ако нарочно е деформирана главата, тогава си е твоя работа,

ама ако не е нарочно, тогава се научи да рисуваш, пък после показвай това онова.

Ми не е нарочно. Много бързо направих скицата тоя път и не внимавах наистина,  Затова се поколебах дали да я показвам.  Да си призная не ме притесняват мен толкова грешките, колкото това, че изпуснах незримото.

Да си призная не ме притесняват мен толкова грешките, колкото това, че изпуснах незримото.

Ами то това дето не се вижда с очите, вече е сложна работа.

но в случая и аз не съм доволна, държа да подчертая

Мене па ми харесва, как си го писах по нанагоре. А и симетрията, не ме е кефила никога, може би защото не съм заврян зет  и си имам, мои си представи ;)  Все пак това е рисувано, а не маймунфото, а в една картина, не са най-важни симетриите и правилно разпределените пропорции, а какво послание носи....Та кой има душа разбира, кой си няма.....ми да се товари и да злобее ;)

И на мен ми харесва!

Акцентът е в ръчичките на детето и гълъба. Крехкостта, ранимостта на мира...

така я усетих аз, де...

Мене па ми харесва, как си го писах по нанагоре. А и симетрията, не ме е кефила никога, може би защото не съм заврян зет  и си имам, мои си представи ;)  Все пак това е рисувано, а не маймунфото, а в една картина, не са най-важни симетриите и правилно разпределените пропорции, а какво послание носи....Та кой има душа разбира, кой си няма.....ми да се товари и да злобее ;)

Ти и ония от дружинката имате душа колкото да натискате бутончето "Докладвай" и да роните крокодилски сълзи при някой глобален.

Ето това "маймунфото" го снимах днес:

http://www.kaldata.com/forums/topic/175658-ваши-снимки-на-случайни-хора/page-34#entry2672904

А вие от клеветническата дружинка нито можете да снимате така, нито пък можете да нарисувате същото нещо. А аз мога и да го нарисувам същото, ако ми се занимава.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Ще остане ли поне една тема чиста и неизцапана от хора, за които само идеално стерилното, побиращо се в собствената им черупка е единствено правилно, ерго - красиво. Ще се научат ли, че не само това, което те харесват, е общовалидно красивото.

Та аз харесвам Сирано дьо Бержерак, харесвам и Квазимодо, харесвам и Карлсон... въпреки пропорциите и кривините. Същото е и в живота.

Наистина трябва човек да е напълно духовно незрящ, за да вижда красотата само в начертаните с линеал петолиния, без да чуе музиката, разхвърляна по тях...

Нямам нужда от отговор. Просто разсъждавам в една красива тема за зримата и незрима красота...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Ето това "маймунфото" го снимах днес:

Когато го нарисуваш, Белгийче, със собствените си ръце, с акварелни бои... тогава ще ти кажа браво.

Не сравнявай едното с другото, миличък. Защото няма никаква база за сравнение.

Иначе теб си те знаем. Да. Добре снимаш.

И с това се изчерпват суперлативите за теб. Поне моите.

Сори, Белгийче, но някак си не върви в тема за картини да показваш снимките си.

И да се правиш на велик.

Точно върху Уиш ли реши да си изкараш злобата заради бана?

Една жена, която за повече от трите години, в които е тук, никого не нарани, не обиди, не пренебрегна...

Що за зло човече си?

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Някой пък само да е посмял да ми хареса детето, заради някакво различно мнение изписано на гърба му, ще му счупя пръстчетата да знаете.

Без падания не може. Особено, когато сам си вдигаш летвата все по- нагоре.

Прав е Белгиеца дотам ,че има трески за дялане рисунката, ако я разглеждаме чисто технически.

и ще взема да нарисувам нещо тая нощ..

Ако ти са попаднали бои на аванта и с изтекъл срок....кво са моткаш :clown:

Имам една  развалена охра дето все я заобикалям, може би  и е дошъл момента. :D

Имам една  развалена охра дето все я заобикалям, може би  и е дошъл момента. :D

Това звучи почти заплашително... Кого ли ще рисуваш?! :D

Нарисувай един Сирано - така поне един ще се изкефи максимално /аз/ и поне един ще се гътне от липса на пропорции /то е ясно кой/... :clown:

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

и поне един ще се гътне от липса на пропорции /то е ясно кой/... :clown:

:ohmy: Кой той :question:

Това звучи почти заплашително... Кого ли ще рисуваш?! :D

Нарисувай един Сирано - така поне един ще се изкефи максимално /аз/ и поне един ще се гътне от липса на пропорции /то е ясно кой/... :clown:

заплашително си  е я.

Ти  недей, че  ако нарисувам Хавиер със сигурност ще има  двама гътнати. :D

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.