Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

Кака ми, фрапеца е 'но'у готин! Вупще, това, ние птипиците...

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Извинявам се много за спама, Уиш, но този красавец питаше за теб  :D А тук ми беше най-лесно да го упътя  :)

Много е мило, благодаря Вес.. ( :  днес получих  две шепи камъни от морето.. луда работа, куриерите ако знаят какво разнасят. 

Уишооо, познахме те :) 

Знаех си ,че тая пижама ще издъни работата. Никакви ягодови пижами повече!

Като гледам как се справят колегите и колежките преди мен... ме е сравнително срам да поствам каквото и да е,

Малко отлежало здравей от мен,

и  няма какво да се срамуваш, аз ако ти  покажа каква крива коледна картичка нарисувах , ще  ти мине набързо срама.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Ми... като не се вястваш тук спамом (иде от спам - тяло-телом; спам-спамом) трябва по пижамата да те дърпаме за къдриците да се върнеш...

Мхм...

П.П. Оная другата скатавка да не се прави, ми да слага тестемеля и да идва да спами и тя...

тук просто се случи магията... продължавам да мисля, че това  е най - добрият ми акварел до момента.

тук просто се случи магията... продължавам да мисля, че това  е най - добрият ми акварел до момента.

Mного е добро... Устните... Дарки го е забелязал много точно.

Това лапе просто диша така, както си го нарисувала.

Браво на теб!

Публикувано изображение
Post Scriptum: Първи опит за портрет... И като цяло първи опит със моливи различни от нормалния HB...

Post Scriptum: Първи опит за портрет... И като цяло първи опит със моливи различни от нормалния HB...

Даже си е суперско за начало. ( :

Публикувано изображение

Ами това е една загърбена тема. Някой ако я иска без цензурна, може да ми пише на лично съобщение. Това първата и последната. Повече не мога, а и не искам. Друго май няма какво да кажа.

Послепис: няма време за губене.

Редактирано от Неприкрито небрежен (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Разкошни са, Уиш! Прости невежеството ми, но това някаква смесена техника ли е, т.е. с какви материали е сътворено?

Това най- ми харесва:

Публикувано изображение

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Уишоооу ноу ти мустакистичестичка сиганетката! И да фащаш да ги фърляш тия черни акварели. Знам че не ти стиска, ма зафащай цветовете вече. Черни пекинези не ща!

Уишоооу ноу ти мустакистичестичка сиганетката! И да фащаш да ги фърляш тия черни акварели. Знам че не ти стиска, ма зафащай цветовете вече. Черни пекинези не ща!

Тфа е сянката бре, алоууу! :)

Тфа е сянката бре, алоууу! :)

Сянка е и според мен или да речем мъх като този по прасковите. И що Дарки реши, че е цигане, съвсем не знам... Може и да е де, но по-прилича на някаква самодива, да речем...

...И що Дарки реши, че е цигане, съвсем не знам...

Виш и устните - пълни, но тъмни и къси! Веждите! Носа и по-специално ноздрите! А най-вече ми виш титлата! На мангасар, какво да му се привиди, освен сигане?

Виш и устните - пълни, но тъмни и къси! Веждите! Носа и по-специално ноздрите!

Тя все такива устни рисува, май. Преди имаше едно спящо хлапе и също имаше акцент върху устните. Има някаква фиксация върху тях...

На това му се вика свенлива страст. Мхм...

Точно обратното на Лолита.

Да я кръстя ли "Атилол"?

Уиши, много си е готина даже! Че и малко цвят ми се привижда на мен-косата??? или ще да е отражение някакво?

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Акварел е това Скепс, ...

Реших, че си ползвала гваш и акварел. Всъщност това възможно ли е?

Реших, че си ползвала гваш и акварел. Всъщност това възможно ли е?

Не не съм ползвала гваш, предполагам така ти се е сторило, поради по- грубата текстура на картона  /Arches Cold Press

Би трябвало да могат да се комбинират двете техники без проблем. Аз досега съм опитвала  комбинации с восък,  и с въглен само ...

! Носа и по-специално ноздрите!

...и какво циганско и заподозря в ноздрите точно пък ти 

На това му се вика свенлива страст. Мхм...

Точно обратното на Лолита.

Да я кръстя ли "Атилол"?

Ей, Нелчик, сега се сетих .. в главата ми през нощна кънтеше името Екатерина.. ама такова едно хубаво , буква по буква. Замислих се ,че нямам познати  с това име и  отминах... Преди малко една жена ми прати стихове на Екатерина Ненчева в отговор на картината.

За нея казват,че била първата любов на Яворов,  наричали я Черната мадона или Прокълнатия Ангел.. стана ми интересно и се зачетох. 

Не не съм ползвала гваш, предполагам така ти се е сторило, поради по- грубата текстура на картона  /Arches Cold Press

Би трябвало да могат да се комбинират двете техники без проблем. Аз досега съм опитвала  комбинации с восък,  и с въглен само ... 

Да, може би е от картона... Имам някакви спомени от гваш + нещо си от Рембранд, примерно. Що се отнася до комбинацията с восък, пускала ли си нещо тук? Дай линк или пусни, ако не те затруднява и прецениш, че е за показване. Би ми било интересно да го видя.

не е нещо кой знае какво, просто експеримент.

не помня дали съм го пускала преди. тук  не се вижда добре, но не намерих по - хубава снимка. идеята е , че където има восък боята не се хваща за листа, а после  се изстъргва.  има и други такива методи, но този е най- забавния.

http://prikachi.com/images/409/6928409E.jpg

... :D ти да не си ми в главата бе......

Не, ама съм ти на акъла :) 

......не ми трябва друг критик на мене......

Искаш да кажеш, друг освен мен. Нали :) 

......и без това съм на път да се самоизям....

Само гледай да не си приседнеш, щото кат та знам къф си костелиф орех :) 

...а за цветовете... купих 12 цвята от чудни по - чудни......

Отлично! А къде са ми пекинезите? М? 

......и не ще и не ще четката да се топне в тях...

Това нито съм го видиял, нито съм го прочел, нито пък ти си го писала пък! 

......и какво циганско и заподозря в ноздрите точно пък ти ...

Ми нали това и на Скепс му викам - мангалска ми работа.П.П. Имам една позната индийка, същата сиганетска физиономия има - устните, носа, веждите. Ма не се казва Катерина. За сметка на това мъжът и се казва Прадеш - познай дали не си умирам от смях всеки път като му каже името....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.