Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

Това е акварел, нали? Бялото как си го постигнала? Какъв сорт са тези китки?

Много е красиво, според мен. Освен това е чудесен десен за плат, напр. за шал или рокля.

За басма викаш  е идеално :D

Акварелна мацаница, нищо  специално... днес едни приятели се заканиха да ме изтезават , ако скоро не нарисувам нещо... и  аз за да се  отърва, разсипах малко йод. :ph34r: лигавя се.

обаче се каня да патентовам сушенето с ютия  на акварелен картон. 600 гр, памук няма съхнене цял час.

бялото е маскираща течност, преди време ти бях показвала с восък  и разни  подобни как се прави.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

За басма викаш  е идеално

Ми, красиво е и подходящо за всякакви басми. Приложните изкуства по нищо не отстъпват на изящните изкуства, според мен.

Твоите рисунки…

post-269665-0-76686700-1396629937_thumb.

О, Васе... не очаквах. Гледам сложил си я над леглото като една икона съща. хехе  ( ; 

Тя сама си намери мястото Нин

майтапех  се ,

радвам  се,че си е намерила мястото. ( :

пп.  И  ти май си почнал да рисуваш..  по краката си :D

майтапех  се ,радвам  се,че си е намерила мястото. ( :пп.  гледам и ти си почнал да рисуваш..  по краката си :D

Те тия моите щеки сам си ги изрисувахЗнаеш ли колко ми липсваш

Ти се рядкаш малко,аз още по

... колкото - толкова.  добре, че не сме форумни  стожери,че... :D

всичко най, Васе,  и не се давай на  носталгията. ( ;

Да ама не,и аз искам да поседна на черноморския бряг

Стига си се размеквал  и ти. То аз искам на Лондонското Око по залез, ама няма.

Айде отново пращай насам

Тая снимка си е точно на мястото

Уиш :* остави ме не само без думи , но и без въздух 

Една нарисувана в черно Одета!

Нини!  :*

Чудесна е! Но защо ли си мисля, че можеш да прибавиш малко цвят, съвсем мъничко, по клончетата.

Чудесна е! Но защо ли си мисля, че можеш да прибавиш малко цвят, съвсем мъничко, по клончетата.

Бе, да не пипа, за да не я развали...

Една нарисувана в черно Одета!

Нини!  :*

Нел, може би не на клончетата , а пеперудата може да е цветна ... по този начин ще изрази душата ( но това е мое мнение ) ако се иска цвят иначе картината е страхотна и точно черно - бялото я прави такава 

хайде да не се изразявам като критик , който хал хабер си няма :D

Благодаря ви, приятели,

ето тази дилема  я имах до края ... ами клончето... ами пеперудата. Понеже в съня ми беше безумно красиво,а не черно -бяло....но сега момента е такъв.

Много Ми се иска някой ден да я нарисувам на голямо платно....кой знае, нали мечтите се сбъдвали..

Много ви се иска някой ден да я нарисувам на голямо платно....кой знае, нали мечтите се сбъдвали..

Иска ни се и ако и на теб ти се иска, ще стане.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

оффф, тоя правопис.. :shy11:

Картината се е получила прекрасно. Ако човек я погледа няколко минути, то изпада в дълбока меланхолия, а след още няколко се потапя в дълбока депресия. Затова горе ти пишат да сложиш някакво цветно петно. Само че, то няма да промени нищо. Освен това, ти успяваш да рисуваш депресиращи неща и в цвят. :D

чакам да ни се усмихне цветно....

Аз чакам да се усмихне като е без значение дали ще е в цветно или монохромно.

Ама и ти си бил един ужасен ужасон. :clown: Викаш да хвърлям боите, докато  е време. :D ...

Що не опиташ да минеш още няколко стъпки напред?

Викаш да хвърлям боите, докато  е време. :D ...

Не казвам нищо подобно... Уишка, това е етап. Картина си е супер. Браво. Благодаря, че я сподели с всички ни тук.

Искам си коня. Него няма как да го нарисуваш, тъй че да не внушава радост и свобода. :D

–––––––––––––

Имам питане – отляво на ръцете какво е това, което си изобразила?

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

е вълшебнице  Нини,

как да сбъднем тая,мечта?

предполагам ще ми трябва време  с акрилните бои.  имам доста скромен опит, а с маслени дори не съм опитвала...  тук се иска доста прецизност .работа трябва с две думи, доста работа.... да усетиш четките и боите.

твоята картина се случи на магия, признавам... най - вероятно понеже бях влюбена  в нея и  я разучавах  дълго,дълго  време.

пп може би сега е момента  да я постна в темата.. веднъж я сложих, после  ми се стори неуместно и  я махнах..

http://prikachi.com/images/207/7022207s.jpg

как да сбъднем тая,мечта?

Ми, тя не рисува неща, които се харесват от широката публика. Тя изразява себе си, своите емоции и преживявания. Профитата, занаятчиите, т.е. тези, които си изкарват хляба с това, не постъпват така. Те се съобразяват с масовия вкус, за да продават. Какво иска средно-статистическия потребител? Иска натюрморти, пейзажи и портрети, които да с в унисон с цвета на стените и мебелировката. За него картината е просто част от вътрешния дизайн, както и изражение на някакъв си там социален статус.

Уиш никога няма да започне да рисува така. Просто не е способна да направи такъв компромис.

а на мен продължава да не ми е интересна анатомията въпреки че ми е много нужна.

Да. Нужна е. Скучна, но си трябва. Ще ти е много по-лесно после. Казвах ти за един от добрите ни художници, който на 30 почна пак да рисува актова живопис и да изследва анатомията, щото установи, че в Академията не е научил нищо. И той е абстракционист, но тези му занимания му помогнаха много.

опитвала съм ,Скепс, обаче резултата  е  плачевен .. за другото  си адски прав.

мисля просто, че изтървах момента, когато само това ми беше в главата. може пък да ме удари някоя гръмотевица и отново да ми се доучи,знам ли.

Никога не е късно :) Трябва да има само страст...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.