Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

не е нещо кой знае какво, просто експеримент.

не помня дали съм го пускала преди. тук  не се вижда добре, но не намерих по - хубава снимка. идеята е , че където има восък боята не се хваща за листа, а после  се изстъргва.  има и други такива методи, но този е най- забавния.

http://prikachi.com/images/409/6928409E.jpg

Мерси. Не се вижда много-много, но схванах идеята... Хитро.

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
на 6.01.2014 г. в 18:24, darkterminal написа:

Не, ама съм ти на акъла :)

Как не тЪ домързя да ме нацитираш така подробно?! :D

Искаш да кажеш, друг освен мен. Нали :)

мхм, ако някой ден се престраша да направя изложба, тебе няма  да те вземам в никой случай.. най- много да бъдеш вързан за масата с почерпките, щото  направо те виждам как  ще дърпаш хората за ръкавите : Вижте ,вижте тая какви мустаци има! А тая каква и е крива бузата ..

ооооОжасен си, не по малко от мен :D

Само гледай да не си приседнеш, щото кат та знам къф си костелиф орех :)

няма, ас съм костелива само отвътре, дотам чак няма да дълбая :ph34r:

за пекинезите нищо не видях да си писал :P 

Как не тЪ домързя да ме нацитираш така подробно?! :D...

Мързя ме. Но! търпях... :)

...мхм, ако някой ден се престраша да направя изложба, тебе няма да те вземам в никой случай.. най- много да бъдеш вързан за масата с почерпките, щото направо те виждам как ще дърпаш хората за ръкавите : Вижте ,вижте тая какви мустаци има! А тая каква и е крива бузата ..ооооОжасен си, не по малко от мен :D...

Не ме познаваш начи!1. На изложба не можеш ме закара (освен ако не е изложба на Винпром или нешо от сорта).2. Да издъня публично някой (ку ще и да не го понасям) няма как да стане. Виш градивната критика насаме е друго нешо (пък у хорума сме си само наши хора).3. На мен по очите ми личи колко съм бос в рисуваческите теми, така че ще си мълча и ще оставям хоарата да се прецакват да си купуват мустакати Катерини и т.н.4. Масата с почерпките е опасно място за връзване. Първо лакомо ше изям почерпките, второ като се усетя вързан, ш'хукна с масата. Хич не ти и трябва.5. Знаеш, че просто казвам това което виждам, а не да се заяждам. Нали?

5. Знаеш, че просто казвам това което виждам, а не да се заяждам. Нали?

а бе ей ! това дори не трябваше да ти  минава през акъла. да не пускам сега Мерил, че аз не съм добра в обясненията... така ,че сам ще се сетиш.

по точка първа само да ти спомена ,че хората обикновено  се черпят с вино по изложби, не че това би ме накарало и мен да ги посещавам  примерно , но за тебе знам ли. :P

пп ей на това още не мога да спра да се хиля

П.П. Имам една позната индийка, същата сиганетска физиономия има - устните, носа, веждите. Ма не се казва Катерина. За сметка на това мъжът и се казва Прадеш - познай дали не си умирам от смях всеки път като му каже името....

Да ти кажа, явно грешката е в моя телевизор. Всичко  си им е наред на момите, до момента, в който не реша да ги рисувам. Помня , че една арменка бях докарала досущ Софи Маринова.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Абре жена---намери си някой мериджей :D ,или както там се казва и си заформи една изложба бре! Изкарвай пари с тоя си талант.То хубаво тук радваш окото ,ма и някой лев не вервам да ти е излишен.Пак кат станеш известна може и да почерпиш ;)  Аз като ученик много обичах да рисувам графика,ма за жалост като ме ,,подхвана живота,,зарязах това си хоби а и от много местене съм погубил всичките си рисунки  :(

Както и да е.Много хубави творби имаш :)

Атилол ми харесва и на мен

:)

Абре жена---намери си някой мериджей :D ,или както там се казва и си заформи една изложба бре! Изкарвай пари с тоя си талант.То хубаво тук радваш окото ,ма и някой лев не вервам да ти е излишен.Пак кат станеш известна може и да почерпиш ;)

...

Както и да е.Много хубави творби имаш :)

Ей ,  Скала , опасен си. ( : Меринджеи  не липсват в моя случай .  В Казанлък ми предлагаха да направя  самостоятелна изложба.  Отказах учтиво. Засега, утре знам ли...  И не ,че нямам нужда от пари, обаче  дивак съм аз. Не  ме кефят утъпканите пътища..

Пък  и една изложба  не отваря  кой знае какви врати,  може да те  " запознае" в определени среди,  В голяма част от  гилдията обаче цари еснафщина, а аз от това нямам потребност. 

И въобще  не си падам по  подобен род изяви, ама въобще.  Също така е не малка инвестиция,  пари накуп за рамкиране, реклами , транспорт евентуално и още камара щуротии, които  вероятността да си възвърнеш е малка.  Моя приятелка прави изложба тази година , поканиха я в София да участва в обща изложба.. Продаде само една картина и... нататък се сещаш. 

Всичко това е субективно  разбира се,  но според  мен  има  и други  успешни начини  да стигаш до хората, стига да си малко по -  комуникативен и по - амбициозен де..

Аз като ученик много обичах да рисувам графика,ма за жалост като ме ,,подхвана живота,,зарязах това си хоби а и от много местене съм погубил всичките си рисунки  :(

Значи  и в теб дреме един спящ рисувач.. ))) . Между другото и аз в ученическия период обичах предимно графиката, но с времето се оказа, че тази ми любов  е  избледняла.

Вземи ти изрови някоя рисунка, все нещо ще  изпадне от архивите... може пък да посегнеш пак към молива, знаеш ли  ( :

Значи  и в теб дреме един спящ рисувач.. ))) . Между другото и аз в ученическия период обичах предимно графиката, но с времето се оказа, че тази ми любов  е  избледняла.

Вземи ти изрови някоя рисунка, все нещо ще  изпадне от архивите... може пък да посегнеш пак към молива, знаеш ли  ( :

Aз даже и с малко склуптора съм се занимавал. Нямам предвид пластилин, а глина... Ма, беше в тинейджърските ми години. Ходих на уроци и мислех да кандидатствам в Академията, но после ми дойде друг акъл. Не съжалявам, защото щях да съм някой занаятчия от средна величина, каквито има много...

Винаги се радвам на хора като Уишката, които не правят компромиси с призванието си.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Бе той вече не дреме ами напрау спи та се къса и даже похърква :D Може би за жалост умря тази ми амбиция. Графиките ги търсих преди време и по точно  една с Ленин-спомням си с едно кепе беше.Беше ми притрябвала за нещо,но....установих (отново след щателно претърсване) ,че наистина са се погубили нейде.Оттогава хептен ми са ,,дръпна мерака,,Ма нищо де -захванах се в друга област и не съжелявам (говоря като хоби)

А на теб ти пожелавам да не ,,задреме,,тази ти страст,хоби,или каквото е там и да ни радваш с нови творения :)

Aз даже и с малко склуптора съм се занимавал. Нямам предвид пластилин, а глина... Ма, беше в тинейджърските ми години. Ходих на уроци и мислех да кандидатствам в Академията, но после ми дойде друг акъл. Не съжалявам, защото щях да съм някой занаятчия от средна величина, каквито има много...

Охо, всичко ще с и кажете вие... ще излезе ,че аз съм най - боса по темата, без нито един урок.

СКепс, недей да скромничиш, глини- пластелини.Знаем навремето  каква подготовка се изискваше за Академията.

И какво против имаш  посредствените занаятчии я казвай бързо , че ми е любима тема. :rolleyes:

Винаги се радвам на хора като Уишката, които не правят компромиси с призванието си.

И при мен не  е било винаги, 10 години пауза си е сериозна дупка в развитието. Затова казвам на Скалата ,че и спящият змей все пак е змей.  ( ;

И какво против имаш  посредствените занаятчии я казвай бързо , че ми е любима тема. :rolleyes:

Ми, не споделям, че било по-добре да си пръв на село, отколкото втори в Рим... Изкуството ще мине и без мен. Инак от занаятчиите има полза, разбира се, защото те съхраняват и предават традицията, която гениите "разрушават", т.е. преосмислят и видоизменят...

Изкуството ще мине и без мен.

Е, с това вече уби и спящия змей.. :D

Е, с това вече уби и спящия змей.. :D

И не само изкуството, впрочем...

И при мен не  е било винаги, 10 години пауза си е сериозна дупка в развитието. Затова казвам на Скалата ,че и спящият змей все пак е змей.  ( ;

Ей ша ма накараш да са замисля маа му стара.Аз че съм змей змей съм :D ,ма да фана пак молива па да видим кви ша ги изям :shy11:

Де да знам-мое пък да напрая нещо :P  Макар,че сигур 15-тина години откак съм в летаргия на тая тема :D

Ей ша ма накараш да са замисля маа му стара.Аз че съм змей змей съм :D ,ма да фана пак молива па да видим кви ша ги изям :shy11:

Де да знам-мое пък да напрая нещо :P  Макар,че сигур 15-тина години откак съм в летаргия на тая тема :D

Пробвай де,  важна е тръпката. С един опит нищо  не губиш.  Пък и  ще е срамота, ако  не събудим поне един змей. Не е шега работа , докарахме я до 50 страница. Ако ли не, по случай кръглото число ще  взема да  си пожелая  да ми  нарисувате обща рисунка,  и без хън- мън.

... Ако ли не, по случай кръглото число ще  взема да  си пожелая  да ми  нарисувате обща рисунка,  и без хън- мън..

Хубу ша са опитам да си те представя и ща нарисувам ,ма не отговарям за последствията :D Дан са сърдиш после :P

Мамун седял-мамун излял :clown:

• 3 седмици по-късно...

само искам да кажа, че не съм учила рисуване..просто си драскам когато ми остане свободно време :)

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

• 1 месец по-късно...

невероятна си Уиш!!!!! :yanim:

Благодаря ,Вал...

Все още съм много на Вие с тази техника. Този опит направих по покана за една пътуваща  изложба  на съвременни художници. Нещо като  визитка, макар че по четка съм акварелист..

..

О, Дарки! Добра среща ..  ( :

Що синьо?

Както предполагам  се досещаш, отговорът е  изписан на платната.

също така ,защото:

-  е автентично

- в него момент ми беше точно такова синьо..

- има някаква магия,която събужда въображението

- свети  в тъмното...

- разказва приказки , за който може да ги чуе

-  ..

- нямам отговор конкретно защо.

- нямам отговор конкретно защо.

Поради липса на други боички, примерно...

много е хубава Уиш .. и точно синьото я прави уникална ( изключи това ,че ми е любимо :D) но ме грабна от пръв поглед :*

Публикувано изображение

Това е акварел, нали? Бялото как си го постигнала? Какъв сорт са тези китки?

Много е красиво, според мен. Освен това е чудесен десен за плат, напр. за шал или рокля.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.