Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

..Ти  недей, че  ако нарисувам Хавиер със сигурност ще има  двама гътнати. :D

Нарисувай мене, па ще викнем некой математик, да пресметне, колко ше са гътнат :ph34r:

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

..Ти  недей, че  ако нарисувам Хавиер със сигурност ще има  двама гътнати. :D

Аааааа!!! :ohmy: Аз слушкам, папкам и поздравявам любезно... :D

ще връча на всички по един молиф,

За моливите, аз съм човека, голем съм майстор в остренето им :D

Прав е Белгиеца дотам ,че има трески за дялане рисунката, ако я разглеждаме чисто технически.

Кофтито при теб, г-н европеец  е ,че не си градивен в мнението си, и излиза ,че ти се ще да изпъкнеш ,там където някой е показал слабост,  ...за това хората  ти реагират така, а не от завист заради мулти талантите ти, повярвай ми.

Така че, можеш спокойно да си смениш очилата или пък просто да запретнеш ръкави, крачоли или каквото там...., да седнеш в пясъка и да порисуваш .. да си спомниш тръпката, когато в главата ти е едно, а ръцете не те слушат.

пп Сега ако си пич ще направиш един реверанс и ще продължиш  напред. Човек се учи както на рисуване, така и на общуване .

Аз съм те забелязъл че рисуваш разкривено от много време, ама като няма много други рисувачи да показват това онова, си траех. Когато пуснах линк към книгата, всъщност беше заради теб, но за пред хората го написах че е за друг човек. Ти тогава каза че ако оня е бил мързелив като теб, е нямал да я прочете. Аз пък мисля че не е до мързел ами до способност на мозъкът ти да вижда триизмерно. И особено до способността да завърташ мислено един предмет и да го виждаш как изглежда от различни ъгли. Ако не ти работят тези функции на мозъка ти, ще рисуваш разкривено цял живот. И няма да си първата художничка която не може да нарисува точно каквото вижда. Като бях млад ходех на едни подготвителни курсове по рисуване. Там имаше една по-дърта от мен, която рисуваше разкривено, пък аз взех та се влюбих в нея, щото имаше особен женски чар. Тя пък не ме искаше, щото беше решила да успее да пригушка даскала, за да я вкара в художествената академия по втория начин. Той беше асистент там.

На мен не ми се е случвало да не ме слушат ръцете.

Ако твоите отказват да се подчиняват, просто хитрувай с един фотоапарат.

Караш един модел да застане така както ти трябва и го снимаш набързо от много различни позиции ъгли. Снимаш го 200 пъти например.  И после на компютъра си избираш на спокойствие коя от снимките отговаря най-добре на внушението което искаш да предадеш. Ако трябва пак го снимаш докато стане такава снимка която ти трябва. После софтуерто го изчистваш образа да стане като рисунка и си ги пренасяш пропорциите на картона или на каквото ще рисуваш. И този проблем с разкривените части вече ще е отпаднал. Като я показваш завършената рисунка, никой няма да рабере скицата как си я постигнала. Ама никой !!!

Ето ти и градивно мнение.

А ученето на общуване на този сайт няма как да стане, щото самите модератори дават фалшив тон за песен, като те си позволяват на нападат и обиждат обикновените потребители. Това си е така още от времето когато тука се пускаха кракове за програми. Един път написах че антивирусната ми пищи като съм свалил файла на крак пуснат от модератор, а той ме изкара едва ли не че съм бил идиот. Оплаках се от неговото отношение, но ми беше отговорено че модераторите винаги имат право. И от тогава повече не се оплаквам. Казвам си им каквото мисля на всички и така. Те съответно ръсят обиди, включително и модераторите, ама на мен не ми пука. Другите не издържат на ударите и си изпускат нервите. 

Да, може да се каже че единият от талантите ми е, да ги накарам успешно да ме мразят много хора. Ама тука като сме анонимни, няма страшно, няма да изгубя клиенти и пари, щото ще му кажа на някой си там случаен какво мисля за неговия специфичен проблем. Пък и интернет пространството е почти безкрайно, форуми колкото щеш, на български, на руски, на английски и на френски. Ако знаеш някой форум на който се пускат рисунки и снимки и на който нямат навика да се заяждат, можеш да ме поканиш там. Ще видиш друго общуване, хей така веднага, като с магическа пръчка ще съм станал друг герой. Ето тука можеш да ми четеш коментариите и да видиш че не се заяждам с никого: 

Belge.photosight.ru

докато на един от българските фото-форуми са ме баннали точно три пъти, щото там ги побърквах, понеже са много надменни и са големи подигравчии. Като искаш някакъв съвет и те правят на маймуна от подигравки. Тука на този форум като искаш съвет ти помагат. А при бг фотографите ти обясняват колко си тъп и че трябва задължително да се запишеш да похарчиш 250 лв за курс за начинаещи. 

Та общуването си зависи и от средата в която си. 

На един американски форум за VoIP бях написал повече от 1000 мнения, без да се карам с никой там. Ама там на модераторите им бяха обяснили много добре , че не трябва да си разгонват клиентите, щото те им носят доходи. И модераторите не се караха абсолютно на никого. Обясняваха търпеливо и учтиво с голяма доза лицемерие, без никога да нападат някой потребител. Тук на този форум, явно потребителите не са важни, та ги разгонват да се махат. Пък те като отидат на друг форум какво ще правят, ами ще плюят по този тук, то е толкова близо до акъла, да се сети човек. 

Така сме ние художничките, дето рисуваме  разкривеното... и добре ,че не съм руса ,че ще стане страшно. :D

Ти не си ли разбрал досега ,че не се взимам на сериозно и се забавлявам с приятелите си тук. Рисуването си е просто част от мен, която не искам да вкарвам в правила, доколкото  ми е възможно да се спирам, защото е изкушение.

и не ме карай да снимам 200 пъти, че не видя  ли на  заЯка какво му се случи:biggrin:

свиркай си ( ;

толкова е красиво момиченцето ти Уиш

има ли си име

пп и не си ги слагай присърце разните "разбирачи"

ти си страхотен творец и страхотен човек

:wors:

на 9.10.2013 г. в 22:56, haidukpikaso написа:

толкова е красиво момиченцето ти Уиш

има ли си име

кръстих я  "Птича елегия"

Искам да благодаря  на всички  за подкрепата през цялото време..Темата наистина е ценна, най - вече заради хората в нея и затова ,че изкуството е заразно, и никога не се знае кога, и къде  ще те завари, и ще преобърне нещо в живота ти.

Ценя всяко мнение, но не ми стигат наистина думите. Дори се чувствам глупаво, защото  не обичам да съм в центъра на нещо си.

Все пак може би сега е момента да споделя ,че днес получих второ предложение  за изложба в рамките на седмица. Беше, и е много тупкащо преживяване....

Благодаря наистина на всички. Без изключение.

• 2 седмици по-късно...

Уши всички картини са ти хубави и знаеш ли защо ? Дори и да има някъде "трески за дялане" както се изразяват картините са ти уникални защото са рисувани с душата ти :* 

а тези пеперуди ще си ги открадна ...тъй да знаеш ;) и ще си ги сложа на тавана да си ги гледам как ми пърхат 

Кимчиии, благодаря ти. Само не принтирай ужасонските ми снимки.. Двете пеперуди отлетяха, но останаха две. ( :

кажи ми кой е любимият ти цвят, моля..

всичко синьо е хубаво , като синьо небе ,синьо море , сини мечти и сини сънища 

Редактирано от Гост (преглед на промените)

знаех си знаех си знаех сииииииииииииииииии,

иде ми да си целуна интуицията по челото ..   ( :

В пъстрата есен

вишнев цвят

ухае на младост...

:*

аз пък скачам във времето  ))

по премръзналите пръсти на дърветата

тихичко събужда се светът.. и навсякъде е бяло.

бяло, бяло. пуква пъпчица и завалява цветен сняг

от небето пощуряло с аромат на вишнев цвят

и аз :* ако може да добавя 

от стогодишният си сън 

събудих се от нежна топлина 

вишни цъфнали са навън 

това е красота ....

всичко може, Ким,  докато не разсърдим Капитана )))

( с чувство за хумор го казвам разбира се) все някой ден ще ви изнудя всичките  да рисувате :D

всичко може, Ким,  докато не разсърдим Капитана )))

( с чувство за хумор го казвам разбира се) все някой ден ще ви изнудя всичките  да рисувате :D

Я кажете какво толкова съм ви наплашил?

П.П. Аз имам разни "рисувани" неща, но моите са със светлина :)

П.П. И Уиш, от къде ги избара тези петна на Роршах по-горе :P

Кап, с най - добро чувство.. понеже понякога прекаляваме и....( :  

Я кажи ти ли ще ме зарадваш първи ?! и какво значение има с какво е рисувано.. давай насам да става шарена темата , че аз с тия чернилки...

Кап, с най - добро чувство.. понеже понякога прекаляваме и....( :  

Я кажи ти ли ще ме зарадваш първи ?! и какво значение има с какво е рисувано.. давай насам да става шарена темата , че аз с тия чернилки...

С какво да те зарадвам?

А за "рисуването" като моето има отделна тема, но нека да е шарено :)

Публикувано изображение

Добре де, едва ли някой има нещо против смесването на  техниките.  )))

Мерси , Кап.

П.П. И Уиш, от къде ги избара тези петна на Роршах по-горе :P

как да ти кажа, като беше безпаметно рисуване.. останал ми беше  лист хартия от оная дивата , дето не ще и не ще  да обича акварела, и си надвивахме на ината цяла нощ.

пп не виждаш ли,че и шамари съм раздавала на места. DD

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Уишо ма, ем ти рече завряното зетче, че криволичиш кат драскаш, а ти пак си я закривила.....даже на мен ми  хареса ;)  А аз си чакам още някоя по-цицореста кака да оплакна оченце.....Може и с криви цици :clown:

Редактирано от Препикану мушкату (преглед на промените)

Уишо ма, ем ти рече завряното зетче, че криволичиш кат драскаш, а ти пак си я закривила.....даже на ми хареса ;)  А аз си чакам още някоя по-цицореста кака да оплакна оченце.....Може и с криви цици :clown:

Няма желаещи за модели, виж темата за позирането :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.