Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

Страхотен поздрав... отново.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Машенка!

Мога с чисто сърце да кажа, че това е най-миловидната(за мен) твоя картина. Макар да има мъничко страх в очите и... Страхотно изпълнение на шевиците по ръкавчето, Уиши!

Много ми е миличка и сладка! :*

Така и така асоциирам в музика, нека я "облека" в първата песен, която ме "връхлетя" :)

Чорапките, зачервеното на крачето, обувчиците, ръчичките, очичките... всичко е много мило и сладичко! :rolleyes:

• 2 седмици по-късно...

Хлапето

20 / 43

Публикувано изображение

Уиш, не искам да омаловажавам останалите ти творби, но това хлапе ми харесва най-много от всички.

Прекрасно е!

Младата госпожица демонстрира завиден характер, Уиши! Сякаш чувам какво ще каже в следващият момент!

При това е акварелена(не бъркам нали?)

Като стара избеляла снимка...

Браво, Слънче! :*

Уиш, не искам да омаловажавам останалите ти творби, но това хлапе ми харесва най-много от всички.

Прекрасно е!

Това може само да ме радва. ( :

Младата госпожица демонстрира завиден характер, Уиши! Сякаш чувам какво ще каже в следващият момент!

При това е акварелена(не бъркам нали?)

Като стара избеляла снимка...

Браво, Слънче! :*

Благодаря ти,

да , акварелна е. При това точно идеята  ми беше да носи духа на стара фотография.. И както всяка една си има история.

това беше първата ми мисъл, след това, обаче, открих толкова много нюанси в детския поглед, че се отказах да коментирам

Прекрасно е!

да,прекрасно е...моето любимо е "жабчето", със силното чувство за притежание

браво, Уиш

Редактирано от Efe (преглед на промените)

Ефии,

аз  тая жаба ако можех да я нарисувам още 100 пъти щях да съм най- щастлива от всички.))

това беше първата ми мисъл, след това, обаче, открих толкова много нюанси в детския поглед, че се отказах да коментирам

Еви :*

Ами... според скромните ми познания, това е то характерът - нюансите - като започнеш от наивитет и стигнеш до непреклонност, наистина са страшно много. А Уиш е царица на "говорещите" очи.

Уишкоо, знаеш го, нали? :* Всичките ти портрети на хора ме омагьосват първо с очите си!

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Публикувано изображение

Уиши, за каква ЖАБА ми говориш? Това е жабче, което от толкова любов ще се превърне...в каквото си поиска. А русата мърличка е Пипи секънд...

Това Жабче, сигурно може да уплаши пинчера на съседа с размерите си...но пък нали  очите на любовта са безстрашни. Не и съм предполагала, че в тая рисунка ще има толкова много смешно.  ( ;

• 3 седмици по-късно...

Вълшебство е да приспиваш дете,

да гледаш как нежно сънят го завива,

вълшебство е, докато лети в светове,

да си му песен на лира приспивна...

Lullaby

57 / 47

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Остави,че още не ми е минало...

И туй убуу ся...стига с таз скица на скапания кашон, минало-заминало

Всеки си гори в неговите си лудости, нали знаеш.)

Всеки си гори в неговите си лудости, нали знаеш.)

хихиххи, на мен ли го казваш :D

Колко е мащабна рисунката ти?

... и здравей ( :

Направих по-голям блок съставен от 4 по-малки блокове. Този портрет бях започнал да го рисувам когато бях на 16 или 17 г. ако не се лъжа през лятото. Тази част от портрета направих само за един ден и трябваше да я продължа обаче ме хвана мързел и все виках "ае утре или по-късно ще я довърша", но така и не я довърших..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.