Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

уиш... наистина имаш талант да рисуваш

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
на 24.02.2013 г. в 11:18, yuki gio написа:

уиш... наистина имаш талант да рисуваш

Благодаря,:)

50/50

Публикувано изображение

Тя... Чудесна е!

знаеш, че не мога да намеря онова мърморещо човече в себе си, което да търси кусури

че и да ги намира... :)

Повя тревожна хладина - космат ли змей припадна ниско? Пропука клон и ето на проливен дъжд във миг заплиска.

От жал по живите лъчи шептят и тръпнат дървесата и в старата гора звучи до днес нечувана соната.

Клавиши са и стрък, и лист, обвили стръмните баири. Като изкусен пианист по тях дъждът неспирно свири...

"Дъжд в гората" - Усин Керим

Явно дъждът в моето квадратче няма да спре скоро..

Благодаря ти , Нел, за усмивките...

..косматият змей, признавам си,  плени й сърцето ..

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Аз даже и долових миризмата на стара библиотека... :) без да знам, че са книшките на Дарко...

Толкова е сполучливо...

Сега вече ме е ят, че не си "хванала" и читателя "в кадъpа"...

Дарки, мечта ми беше да нарисувам стара книга. Сбъднах я ,но може и много по - добре.. вероятно и на други книги ще им се наложи да позират.

Сега мечтая за хубави боички,

Мерииил, само се чудиш с какво да се разсейваш/ като хиперактивно дете си. ( ;

Тишина в залата, моля! :P

Ей, заради вас ще пусна и другите. Опасна слабост сте ми.

stonehand

Публикувано изображение

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Така като те гледам, не ти трябва много, за да се активи/зи/раш и ти... :indian:

И кво ся... Пусна каменната ръка, за да се моля да дадеш и останалата част от тялото :shy11: или за да въдвори ред в хиперактивността... :super:

Като се има предвид, че съм най-послушното в групата... пай са, че идем...

-------------------------------------------

Иначе сериозно, Уиш... :* книгите ти наистина присъстват и като аромат...

Останалото е тишина...

Така като те гледам, не ти трябва много, за да се активи/зи/раш и ти... :indian:

И кво ся... Пусна каменната ръка, за да се моля да дадеш и останалата част от тялото :shy11: или за да въдвори ред в хиперактивността... :super:

Като се има предвид, че съм най-послушното в групата... пай са, че идем...

-------------------------------------------

Пак ще оплескаме, ей. Навсякъде са ми тесни площадките с вас.

Има още няколко портрета , но нямам настроение да ги пускам сега.Каменна ръка и толкоз.Казах ти да не се разсейваш..

Ти какво, реши че ще пускам голо мъжко тяло на порции ли? :lol6:

най - тихата била

джийзъс :blink:

Иначе сериозно, Уиш... :* книгите ти наистина присъстват и като аромат...

Останалото е тишина...

Да, тишина е..

Пак ще оплескаме, ей. Навсякъде са ми тесни площадките с вас.

Ей за това трябва да рисуваш непрекъснато и на всеки пост рисунка, на всяка рисунка - пост... да да се побираме в площадките... /това прозвуча малко като роднина-милиционер, ама нейсе/...

ти какво, реши че ще пускам голо мъжко тяло на порции ли? :lol6:

:shy11: ай, да не отговарям, а?! :D

Да, тишина е..

Споделям я... Веднага даже...

И с обич...

Офф,  взела съм си белешка. Ти какво мислиш, рисувам аз .И по- малко думи.

Пускам Севда и край

...белешка...

Отличен правоспис. Оше една чечтича ти пищем...

...Пускам Севда и край...

Севда, разправят означавало любов... и то страстна... Кара севда, още по-страшно било... Тази малко на кармъзена избива... Гюлово ще да ти е било на сърчицето докато си рисувала...

Ми... сядаш и рисуваш. Друг начин няма. А съдейки по онези илюстрации, ти рисуваш хубаво - от онези картинки, в които на човек му се приисква да си поживее...

на 5.04.2013 г. в 19:31, witness написа:

Хубави рисунки, Уиш.

Няма да пиша повече глупости, просто се чудя КАК да се накарам да рисувам.  Неволя...

Дарко е прав, и не е прав. /, не е толкова просто...

Да , Дарки, и на мен ми е любимо. Малките момиченцата имат много чаровни ритуали. Нещо като да намериш вече облизан бонбон на земята.

Що разправяш, че не те бива с косите? М? На, виш, как хубаво си я докарала... Пък, позвънкващите лунички по беладжийското носле да не говорим... Това, направо е малката сестричка на жабешкото момиче. Само, не ми стана ясно, светлите петна по лявата ръчичка откъде идват (не е критика, просто ми стана любопитно, какво си искала да покажеш)...

Да , наистина  така се получи. И двете рисунки са носители на една и съща обич.

Оф , косата..  има някаква техника ми казаха , но трябвало да се види с очи как се рисува. Не знам, все още нямам достатъчно търпение за нея,..Не е идеално зле в сравнение с първите ми опити.. А това на ръчичката  е сянката от косата, която пада  уж. Май не е много достоверно.

Тц! Не е. Косата би оставила почти вертикални "резки" - дълги и тесни, а тези са по-бамбашка. На мен ми заприличаха на едното крило и опашката на птица в полет. Ма нали знаеш - аз съм само инженер и разбирам от чертежи, а ти си твореца художник.

П.П. Това за еднаквата обич, да го расправяж на друк. Жабното моме показва егоистично-притежателската обич към жабата. Докато в очетата на маляка, се чете радостно удивление към крехката свършеност на фтичката. Тя е готова да я пусне да лети във всеки един момент. Докато другата - хмм. Не мога да прочета такива помисли, нито на лицето и - нито в стойката и. Ама пак, това са само моите лаишки усещания. Но! И двете минаха теста със "скубването" в гърдите - ще рече, че ги фиесах... и... нали съм одобратор! Одобрих ги... Одобрено!

Мноооого добре нарисувано е ангелчето! Мило, та мило! Едва ли ще има човек, който да не почувства чистата нежност и радост на малкото човече! Идеята с полуизтрития лак е направо гениална, Нинчик! Усмихва и поддържа усещането за чистота!

За сянката... Това не е сянка от коса, а светлина, която преминава през кичурите коса и огрява детската ръчичка.

Браво, Нини! И... хич и не съжалявам, че съм ти хвърлила ръкавицата. Ти си достоен боец и много се гордея с теб, приятелче! :*

впрочем кръстих я "Ласка", това беше първата асоциация...

Жабното моме показва егоистично-притежателската обич към жабата.

Днес си помислих същото за Жабното момиче /аз я наричам Елмайра/ и ми стана мъчно за нея...

Това е най-прекия път да се загуби... една жаба... въпреки обичта... или заради нея. Не знам.  

Ти па, в кфи филми си се фкарала. Това са само малки момичета, които си гушкат животинките с щура обич. Тува йе. Давай да изчезваме, те онуй рошувуту ше ни накара да рисуваме - пъ ас не знам как...

Ти па, в кфи филми си се фкарала. Това са само малки момичета, които си гушкат животинките с щура обич. Тува йе. Давай да изчезваме, те онуй рошувуту ше ни накара да рисуваме - пъ ас не знам как...

Ти ли не знаеш, ти ли... Онзи ден, по повод католическия Великден, купих на една приятелка едно керамично яйце с изрисувани две овце - едната черна, едната бяла... Черната беше невероятна - с цвете зад ухото и... Боже, бедна ми е фантастиката да ти я опиша, но в онзи момент исках да я видиш... Смях се с глас в сувенирното магазинче, мислейки за твоята офца... :D

Трябва да я сложиш... Пък!!!

п.п. Пардон... Беше пикаеща коза... :shy11: Ооо! :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.