Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

Не знам, кучета досега не съм рисувала.Обаче ако се окаже ,че мога,обещай че няма да ме питаш мога ли да нарисувам лилава крава. :D

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не знам, кучета досега не съм рисувала.Обаче ако се окаже ,че мога,обещай че няма да ме питаш мога ли да нарисувам лилава крава. :D

1. Не искам да ми рисуваш такова жувотну. Просто стана въпрос за очи, та се сетих за пекинеза и се запитах - А дали Уишата би ми нарисувала един такъв рошав пимпонист, с щръкнали косъмчета и изпулени очи...

2. Лилава крава все още не ми беше идвала в съня, така че не обещавам нищо, за разлика от пекинеза...

3. То и пекинез не ми е идвал в съня, но като нищо бих те накарал да ми нарисуваш един такъв рошав пимпонист, с щръкнали косъмчета и изпулени очи...

4. Ако може да е със зайци. Искам да кажа, да гледа с к'ва скорост се пръцат зайците и от това да са му изпулени още повече очите...

Не мога да разбера как някои хора ми четете мислите  или съм си такава прозрачна по принцип.. :clown: . Тия дни страшно ми  се прииска да нарисувам дете с куче, даже си я кръстих  рисунката Куче в чекмедже". Нищо, че може никога да не се случи. Ех, Рошко....незабравим .Ентусиазмът ми мина обаче, като се сетих  за топката косми. По- добре таралеж си рекох.

По точка първа, да ти кажа очаквах нещо много по- засукано да искаш.Но явно съм те подценила,в смисъл не се огледах за капани../справка т.4/

На другите две точки ще ти отговоря евентуално утре, понеже много ми се спи. И аз не разбрах как го направих тоя ден неусетно уморителен.

пп И с тоя цвят дето ме е обсебил напоследък, като нищо да ти нарисувам само една рошава,щръкналокосместа черна дупка. :huh:

пп2 А ако наистина успея да нарисувам космата животина, сама ще се ритна отзад. С кеф.

пп3 И да, знам че сега ще кажеш, че пак съм се отплеснала. Пекинез , та пекинез.

• 2 седмици по-късно...

Браво! От доста време не бях влизал, но наистина много добри рисунки :) . И аз се опитах да нарисувам нещо, макар, че коня не стана както трябва, но и на това съм доволен

Публикувано изображение

Ние пък бихме ти се радвали, ако влизаш по - често тук . :) Да хващаш молива това лято и да не се ослушваш.

А кончето можеш да го коригираш и по- късно, макар че акцентът  е другаде.. И си признай ,че започна от колата...признай си. :D

пп малко беличко  на гърдите на кончето не те ли сърбят пръсти да им сложиш.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Браво! От доста време не бях влизал, но наистина много добри рисунки :) . И аз се опитах да нарисувам нещо, макар, че коня не стана както трябва, но и на това съм доволен.

За да си още повече доволен, ето ти един подарък от мен, да се научиш да рисуваш правилно момата:

Публикувано изображение

от тази страница

http://mirknig.com/2008/08/09/drawing-the-head-and-hands.html

кликаш и сваляш

http://dfiles.eu/files/7033345

За да си още повече доволен, ето ти един подарък от мен, да се научиш да рисуваш правилно момата:

Може пък да е калпазанин като мен и да не му се четат уроци. :tongue2:

тази май не съм я пускала, не особено добър експеримент с креда.

Публикувано изображение

Всъщност е много, много добра. Има характер. Носи нещо твое, което няма как да изкажа с думи, но го усещам, Уиши!

Всъщност е една прекрасна Софи Маринова... ;-)

Според мен...

Всъщност жената е арменка, но аз успях като един добър хирург по ринопласитка така да й  променя физиономията ,че сега да си пееш " Точно ти..." на Софито, и въобще да не подозираш кой всъщност има  пръст в цялата тая работа. :D

Нелчик :*

Всъщност жената е арменка, но аз успях като един добър хирург по ринопласитка така да й  променя физиономията ,че сега да си пееш " Точно ти..." на Софито, и въобще да не подозираш кой всъщност има  пръст в цялата тая работа. :D

Ммм... Признавам!!! :D

Сега, ако ми кажеш, че ще можеш да се отървеш от мисълта за Софито всеки път, когато погледнеш тази картина... дори няма да ти се вържа... :D

Вече не. Направо ме застреля))

А я бях кръстила Луис- лунна светлина. Развали ми кръщенето, ей...

Вече не. Направо ме застреля))

А я бях кръстила Луис- лунна светлина. Развали ми кръщенето, ей...

Арменка-господарка Арарат е онази с дървото по тялото!

Е... пак според мен... 

Оф, млъквам, че като се има предвид, че за всеки офтопик трябва да слагаш рисунка за компенсация, бая ще те озоря...

Лека нощ, Уишоу... :*

п.п. Точно тиииииииииииииииииии... И ти ме разби! Считай тананикането ми посред нощите за баланс! :D

Едит - правопис, естествено... какво друго... :clown:

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Видя се то ,че се омотах в етносите яко. :ph34r:

Имам още  жокери за офтопиците  ти , но как да пусна русначето кажи ми.. :shy11: Знам ли къде ще ме пратиш следващия път.

лека и гледай да не паднеш от леглото тая нощ. :P

Ето я  твоята  крадена арменката ,да спиш спокойно

как да пусна русначето кажи ми.. :shy11: Знам ли къде ще ме пратиш следващия път.

Веднага пускай русначето... :) След като го видя, ще преценя при Чебурашка ли отиваме или при Маша с Мечо...

Ето я  твоята  крадена арменката ,да спиш спокойно

Благодаря, Уиш! Това е картината ти, която в моята класация е № 1.

Прекрасна е! Абсолютно прекрасна!

п.п. но пък какво ми пречи, както е прекрасна, да те накарам да напишеш в Гугъл-а Lisa Edelstein, ей така на... само за идеята... :)

п.п.п. Апропо и на второ четене - коментарът на картините не би следвало да е офтопик...

Хубав ден, талантливке!

Къде сте виждали светлооки арменки аз не знам :)

Защото макар и да е рисувана с въглен, очите са и светли, видимо е(дамата с дървото на живота)

На мен ми харесват всички картини на Уишката. Пък! Първо: защото съм с две леви ръце и не мога нищо смислено да нарисувам, второ: не мога да съм критична към нещо, което не умея, трето: много го обикнах това момиче в почти вечното черно(ако някой не е разбрал, за Уишката говоря) и четвърто има, и пето...

http://www.youtube.com/watch?v=Hvm9-dXFvpA

това е положението!

Къде сте виждали светлооки арменки аз не знам :)

Не сме. :D

Просто с Мерил четохме една и съща книга, от която при мен се роди този въглен ... по -скоро е сборен образ, но с отпечатък от конкретна история..

И изпусна нещо май,при мен точно ако няма нещо наопаки, то при кой?!

Страхотен поздрав , Нелчик,.ако можеше да ми измериш  пулса сега..( :

пп  Мерил, детето искам да го щракна прилично и тогава, и без това скапвам повечето рисунки с кофти снимк.,а и фотото не е у мен в момента..Но съм сигурна ,че където и да ме пратиш след като я видиш  ще е весело. ( ;

обичам ви

пп  Мерил, детето искам да го щракна прилично и тогава, и без това скапвам повечето рисунки с кофти снимк.,а и фотото не е у мен в момента..Но съм сигурна ,че където и да ме пратиш след като я видиш  ще е весело. ( ;

обичам ви

И аз те обичам, Уиш! Радвам се, че разбираш без думи, а за неразбралите обясняваш с цялата си добронамереност. :*

Този път ме оставяш безмълвна...

Одобрявам :) името на кръщелницата.

Понякога ангелите плачат...

дали защото са влюбени?

или защото знаят, че повечето хора не разбират любовта като тях...

Предполагам вече си се досетила с коя песен-асоциация ще озвуча новата дама в черно.

Красив е женският гръб...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.