Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

мисля просто, че изтървах момента, когато само това ми беше в главата. може пък да ме удари някоя гръмотевица и отново да ми се доучи,знам ли.

Никога не е късно. При теб са налице предпоставките, т.е. око и ръка. Не е налице, обаче, това, което се вика "усърдие" или "дисциплина". Те, както правилно отбелязва Кап, се пораждат от "страст".

Обаче, знам, че не е коректно да говоря така, защото ти не си в някаква идеална страна, в която всичко да се случва просто като щракнеш с пръсти и си го пожелаеш.

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Никога не е късно :) Трябва да има само страст...

ето това е ключето!

Никога не е късно. При теб са налице предпоставките, т.е. око и ръка. Не е налице, обаче, това, което се вика "усърдие" или "дисциплина". Те, както правилно отбелязва Кап, се пораждат от "страст".

Обаче, знам, че не е коректно да говоря така, защото ти не си в някаква идеална страна, в която всичко да се случва просто като щракнеш с пръсти и си го пожелаеш.

прави сте, но СКепс, за да има усърдие, отдаденост, човек трябва да е погълнат буквално от това което прави... безрезервно.ти знаеш. , аз просто не мога да си го позволя на тоя етап от живота си. рисувам предимно  нощем.

най- вероятно не си разбрал ,какво исках да кажа ,драги,Скепс

Разбрах, мисля скъпоценна Вал, но писах нещо за нея... Ако мислиш, че не съм разбрал – поясни, моля.

прави сте, но СКепс, за да има усърдие, отдаденост, човек трябва да е погълнат буквално от това което прави... безрезервно.ти знаеш. , аз просто не мога да си го позволя на тоя етап от живота си. рисувам предимно  нощем.

Да...

И рисуваш прекрасно. Видно е. И всички ти се радваме или поне повечето. И сме ти благодарни, че споделяш твоите картини с нас.

Мда... И като се има предвид, че Нини почти не е рисувала с акрил досега, то се е получило чудесно. Рядко харесвам натюрморти с цвекета, щото какво има да им се харесва чак толкова. Но тези магнолии наистина са изразителни и аха-аха да проговорят. Палитрата и на мен ми допада, т.е. добре че в природата няма черни магнолии, за да се изненадам приятно. :rolleyes:

Чудесни са ,Нини. :*

май от палитрата ,най ти вървят светлите и нежни цветове...явно сега виждаме едно друго настроение.

Не  знам , Вал...  много ми се рисуваха магнолии. Обичам  го това дърво.

добре че в природата няма черни магнолии, за да се изненадам приятно. :rolleyes:

Ако знаеш сега каква муха ми пусна в главата... :D

Нини, прекрасни са! Много са добри. Радвам се, че си излязла от мъртвешката гама! Много е нежно и свежо.

Благодаря, Глади! Получиха се, въпреки че ги завърших на инат. Всяка техника иска време за усвояване, а аз съм ужасно нетърпелива признавам.. А за черния цвят.... аз имам друго усещане.Обичам графиката и въобще има толкова много красота  и уют в него, но повечето хора  не го виждат така.

Иска ми се да ви покажа един  художник, с който се запознах покрай магнолиите. Заради  подобни срещи наистина си заслужава да рисуваш дори понякога на инат. Със сигурност  като реша да хвърлям четки,  дълго време ще се сещам за него.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Иска ми се да ви покажа един  художник, с който се запознах покрай магнолиите.

Хюсеин Нури (не съм сигурен, че така се произнася) е забележителен творец, художник и режисьор. Той е бил от тези, които са протестирали срещу режима на иранския Шах. Бил е арестуван, измъчван и осакатен от тайната полиция, т.е. не се е родил така. Намерил е сили да продължи да живее, твори и да се развива. Респект към хора като него.

Скромността е добродетел, но с риск Нини да се изчерви, ще издам, че този човек е харесал въпросните "Магнолии" и това си е прекрасна оценка за тази картина и вид признание за потенциала на художничката.

Ако знаеш сега каква муха ми пусна в главата... :D

Надявам се, че здравият разум ще надделее.

Моля Гладиола  да провери Скепс , Скепс ли е.. Бе, ти да не си някой агент? :clown:

вярно се изчервих

Надявам се, че здравият разум ще надделее.

надявай се... :D

Моля Гладиола  да провери Скепс , Скепс ли е.. Бе, ти да не си някой агент? :clown:

вярно се изчервих

надявай се... :D

А има ли го? :)Здравия разум?

Редактирано от gladiola (преглед на промените)

аха, агент - регулировчик си бил значи :P

Ръководител движение :) 

И за агент - импресарио става, проверен е вече.

Начи... Прекалявате със спама. Темата, уважаеми дами, не е за моите качества и способности, които са общопризнати и всеизвестни, а е за изобразително изкуство. Моля, съобразявайте се какви ги пишете, щото ще ви обадя на контролните органи. :D

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

а аз шаря котки...

Разкошно-разкошни котки. Или както казва Киплинг, който е разбирал от котки: 

"Сега слушай, чувай и внимавай, о, мое Безценно съкровище, защото това беше, стана и се случи в онова далечно време, когато питомните животни бяха още диви. И Кучето беше диво, и Конят беше див, и Кравата беше дива, и Овцата беше дива, и Свинята беше дива — всички бяха съвсем диви и си ходеха и бродеха из Дълбоките диви дебри, където им очи видеха. Но най-диво от всички диви животни беше Котката. Тя ходеше-бродеше, където си ще, и където да идеше, й беше добре."

–––––––––––––

Акварел?

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

хората боядисват яйца, а аз шаря котки...

Много добре са ти са се получили щурите, шарени, писани котки!

Аз... нали знаеш? Опитах да се въздържа, но ей го на!... не успях!

Обожавам когато рисуваш в цветове и не ме бърка сакура да си я направя под магнолията, все пак не съм японка... в този живот :D

А котета ми напомниха едно прозорче и поле като шарена черга, изтъкана от грижовна ръка. Помниш ли?

Нека ти е светло, шарено и леко на сърчицето, приятелче! :*

• 3 месеца по-късно...

да размърдаме малко изкуството тая вечер, че пак тишина настана ..

едно от последните ми неща

Сички други ште похвалят, а ас ще те насоля едно хубаво! Не се научи да я рисуваш тая коса и тфа е! Коньът ти е като дърт редкобрад китаец, който премята коса над оплешивяващото си теме! Предишното конче, въпреки тантурестото си тяло и гротескно тясната кратуна е в пъти по-добро, защото гривата се вее яко. А гривата е устрем, свобода, полет, любов. А този кончик си го оскатила - прилича на японец с махмурлук!

П.П. Имаше още една тфоя картинка на конче или кончета дето ме беше грабнала, ма не мога да я намеря. Колко съм прозд!

е , вече възразявам пък! как можа  да си го помислиш това  за дъртия китаец?Публикувано изображение  и въобще не всички коне мятат буйни коси, особено като не бягат. не виждаш ли, че гривата му е отметната на другата страта , това  са само кичур -два.

косата в акварела е висш пилотаж, признавам, че още се потя, като стигна до нея.. не съм  открила още топлата вода и по - ефективен начин да я рисувам.

но  аз в крайна сметка харесах резултата, държа да отбележа,понеже рядко се случва.

не се сещам за кое  конче говориш.:clown:

на 31.07.2014 г. в 18:13, darkterminal написа:

Ти си възразявай... Но, конят китаец си е на лице!

Публикувано изображение

И как реши, че е юнак?

Нини, много добре се получава спящото ангелче!!! :rolleyes:

Хубаф е юнака! Само да си посмяла да го оставиш с коса кат но горгоната Медуза!

оф ,че си.,то ако ставаше така лесно, мац- мац и готово.. още часове ми отне, докато оплета  одеалото и му разроша косата на буболечето...

Публикувано изображение

Като снимка е!

Задобряваш яката! :*

На-ни-на-а-а...

Като снимка е!

Задобряваш яката! Публикувано изображение

На-ни-на-а-а...

и изтрещявам яката..

Благодаря, Нелчик..  хубав капан си заложих, почти успях и тоя път.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.