Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

• Автор
Ето линк за една новела на Джудит Макнот - "Вълшебства", която е част от поредицата й исторически романси ;)

http://4storing.com/qhies/2dc7b38e4fd0c1e8...e62d6b04cf.html

Оле, супер, много много много мерси мила. :angry: Страшно много исках да я прочета тая книжка. Мерси, супер си :wors::angry:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Оле, супер, много много много мерси мила. :angry: Страшно много исках да я прочета тая книжка. Мерси, супер си :wors::angry:

Ааа, удоволствието е мое,миличка ;) На Джудит Макнот ми останаха да сканирам още "Нещо прекрасно" и "Кралството на мечтите", които също са страхотни книжки. cool.gif Малко ще ги забавя във времето, т.к. сега се боря с "Пиратска целувка", но с малко търпение и тях ще ги изтипосам тук biggrin.gif

• Автор
Ааа, удоволствието е мое,миличка ;) На Джудит Макнот ми останаха да сканирам още "Нещо прекрасно" и "Кралството на мечтите", които също са страхотни книжки. cool.gif Малко ще ги забавя във времето, т.к. сега се боря с "Пиратска целувка", но с малко търпение и тях ще ги изтипосам тук biggrin.gif

Мило, мило, мило, може ли първа да е "Кралството на мечтите"? :P От чисто егоистични причини я искам. Тея дни си купих по интернет "Нещо прекрасно" и си я изчетох", ама "Кралството на мечтите" няма надежда да я намеря скоро. ;) ИНаче може ли да си изпрося и книжата на Джуд Деверо за двамата братя милионери, която е след "Вълшебства", резюмето е многообещаващо. :wors:

Мило, мило, мило, може ли първа да е "Кралството на мечтите"? ;) От чисто егоистични причини я искам. Тея дни си купих по интернет "Нещо прекрасно" и си я изчетох", ама "Кралството на мечтите" няма надежда да я намеря скоро. :wors: ИНаче може ли да си изпрося и книжата на Джуд Деверо за двамата братя милионери, която е след "Вълшебства", резюмето е многообещаващо. ;)

то и такава ли има аз не знаех пък ми е лиобимка и за какво става въпрос :P

Мило, мило, мило, може ли първа да е "Кралството на мечтите"? ;) От чисто егоистични причини я искам. Тея дни си купих по интернет "Нещо прекрасно" и си я изчетох", ама "Кралството на мечтите" няма надежда да я намеря скоро. :P ИНаче може ли да си изпрося и книжата на Джуд Деверо за двамата братя милионери, която е след "Вълшебства", резюмето е многообещаващо. :P

За "Кралството на мечтите" и аз се присъединявам към молбата cool.gif , а книжката на Джуд Деверо мога и аз да я сканирам, ако искате :)

Maxin благодаря за Нощни шепоти ,с нетърпение ще чакам Нежна победа. Относно "Кралството на мечтите" тя е първата книга от историческите романи на Джудит Макнот и е много интересна, след нея се нареждат останалите , чела съм я от една позната. ;)

Момичета, с доста книжки вече сме си обогатили нашата "библиотека". Супер!!! :angry::clap::clap:

И доста от тях са части от някоя поредица. Та мисълта ми е, не може ли към първата страница с линковете да измислим нещо като каталог на поредиците/ само на заглавията и авторите, без да слагаме сканираните книги там/ и така ще знаем коя книга след коя следва. Защото като ги пускаме в раличен ред някак си се "нарушава" хронологията на събитията в поредиците. А е малко трудно да запомним всички поредици и все да търсим в постингите заглавието на всяка следваща книга от дадена сага.

Например:

Брачна авантюра - Джули Гарууд

Прицеса алесандра - Джули Гарууд / предните от поредицата ми се губят като заглавия/

Невестата от Шербрук - Катрин Кауктър

Непозната от Ямайка - Катрин Кауктър

Съдби в окови - Катрин Кауктър

Открадни сърцето ми - Кристина Скай

Индия - Кристина Скай

Перлата на любовта - Кристина Скай

Дръзка любов - Кони Мейсън

Дива любов - Кони Мейсън

Смела любов - Кони Мейсън

Открадната годеница - Джейн Фийдър

Неочакваната годеница - Джейн Фийдър

Ти не си за мен - Джейн Фийдър

И т.н. .......

Такава ми е идеята. Дано не съм объркала някое заглавие или автор, че за този импровизиран списък прерових първите 10-ина станици от темата. laugh.gif

• Автор
то и такава ли има аз не знаех пък ми е лиобимка и за какво става въпрос :angry:

Тая книжка се казва "От любопитство", тя е в една книга с "Вълшебства" на Джудит Макнот. Свършва "Вълшебства" и почва тя. Не съм я чела, ама в резюмето пише, че е вълнуваща история, за неочакваната среща с любовта, на двама братя милонери, които гледат с презрение на представителките на нежния пол, които ги преследват заради богатството им. Малко ми мяза на съвременна, ама и да е не ми пука, мисля, че ще е много хубавка книжката. Няма значение дали maxin или Боби ще я сканират, стига да има желание, на всяка ще се радваме. :clap:

Момичета, с доста книжки вече сме си обогатили нашата "библиотека". Супер!!! :clap::P:clap:

И доста от тях са части от някоя поредица. Та мисълта ми е, не може ли към първата страница с линковете да измислим нещо като каталог на поредиците/ само на заглавията и авторите, без да слагаме сканираните книги там/ и така ще знаем коя книга след коя следва. Защото като ги пускаме в раличен ред някак си се "нарушава" хронологията на събитията в поредиците. А е малко трудно да запомним всички поредици и все да търсим в постингите заглавието на всяка следваща книга от дадена сага.

Например:

Брачна авантюра - Джули Гарууд

Прицеса алесандра - Джули Гарууд / предните от поредицата ми се губят като заглавия/

Невестата от Шербрук - Катрин Кауктър

Непозната от Ямайка - Катрин Кауктър

Съдби в окови - Катрин Кауктър

Открадни сърцето ми - Кристина Скай

Индия - Кристина Скай

Перлата на любовта - Кристина Скай

Дръзка любов - Кони Мейсън

Дива любов - Кони Мейсън

Смела любов - Кони Мейсън

Открадната годеница - Джейн Фийдър

Неочакваната годеница - Джейн Фийдър

Ти не си за мен - Джейн Фийдър

И т.н. .......

Такава ми е идеята. Дано не съм объркала някое заглавие или автор, че за този импровизиран списък прерових първите 10-ина станици от темата. laugh.gif

Знаеш ли и аз си го мислих това, да ги наредя по автор, аз пшопринцип много си падам по поредиците и мога да ги наредя и по хронология. Самоче имам една идея, която сама немога да я осъществя. Има доста неработещи линкове, както и бая книжки, които със съдействието на Xesi и нейните помощнички са направени в текстов файл. Та идеята ми е, някой да качи липсващите линкове, или да замени PDF-четата които са по стотина MB с текстовите им варианти. А аз ще хвана да наредя всичко подред. ;)

До момента разполагам с 55 книги в готов текстови вариант, още 11 са в процес на обработка от мен и другите редакторки. Работата продължава с пълна пара, макар че не успяваме да ви смогнем на скановете :)

Книгите се качват и в библиотеката, но там нещата стават по-бавно.

Между другото - изгубени книжки няма - пазя абсолютно всичко, което сте качвали (дори и тези книжки, които не стават за обработка). Изтрила съм само скановете на тези книги, на които са готови текстовите варианти.

Кажете какво желаете да направя с готовите текстови варианти и няма проблеми cool.gif

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

• Автор
До момента разполагам с 55 книги в готов текстови вариант, още 11 са в процес на обработка от мен и другите редакторки. Работата продължава с пълна пара, макар че не успяваме да ви смогнем на скановете :P

Книгите се качват и в библиотеката, но там нещата стават по-бавно.

Кажете какво желаете да направя с готовите текстови варианти и няма проблеми cool.gif

Ами всеки да се качи по отделно и да пусна горе под снимките линк към книгите. Така ако някой е изпуснал някоя книжка когато си я пуснала, да не сваля pdf-четата, че са бая големи и по-трудно се четат, ми да свалят твоите вече обработени книжки.

Има ли някоя желаеща да се заеме с качването на всяка книга в отделен линк? :lol6:

Че аз честно казано направо настръхвам при мисълта да си играя с това.. :P

А Ralna после ще се наеме да ги наслага под кориците в първата страница на форума.. cool.gif

Ето линка, където са качени всичките 55 текстови книжки..

http://4storing.com/7a1fx/aee6130929d7669d...4c068e6e0c.html

Мило, мило, мило, може ли първа да е "Кралството на мечтите"? ;) От чисто егоистични причини я искам. Тея дни си купих по интернет "Нещо прекрасно" и си я изчетох", ама "Кралството на мечтите" няма надежда да я намеря скоро. :wors: ИНаче може ли да си изпрося и книжата на Джуд Деверо за двамата братя милионери, която е след "Вълшебства", резюмето е многообещаващо.

В книжката, в която е "Вълшебства" има 4 новели. Освен "Вълшебства", другите три са "От любопитство" на Джуд Деверо, "Двойна радост" на Джудит Макнот и "Клопка за двама" на Джуд Деверо. Тези трите са съвременни, но са интересни. Ако искаш мога да ги сканирам и тях - никакъв проблем ;)

"Кралството на мечтите" съм я дала на една приятелка и като ми я върне веднага я подхващам. :) Тя наистина е първата от цялата поредица исторически романси на Джудит Макнот.

• Автор
В книжката, в която е "Вълшебства" има 4 новели. Освен "Вълшебства", другите три са "От любопитство" на Джуд Деверо, "Двойна радост" на Джудит Макнот и "Клопка за двама" на Джуд Деверо. Тези трите са съвременни, но са интересни. Ако искаш мога да ги сканирам и тях - никакъв проблем :wors:

"Кралството на мечтите" съм я дала на една приятелка и като ми я върне веднага я подхващам. :) Тя наистина е първата от цялата поредица исторически романси на Джудит Макнот.

Мило, нагла не нагла, моля да ги сканираш. Ако искаш maxin ще ти помогне, и тя изяви желание. МНого ще съм благодарна. ;)

Мило, нагла не нагла, моля да ги сканираш. Ако искаш maxin ще ти помогне, и тя изяви желание. МНого ще съм благодарна. ;)

За мен е удовлоствие, миличка. ;) Няма проблеми. laugh.gif

Точно се чудех къде да ги метнем книжките дето Xesi вече е обработила :wors: Щеше ми се да е в bgshare.com, т.к. като чели там най-дълго стоят файловете без да се трият. Обаче от два дни не мога да кача там нищо. ohmy.gif Дали само при мен е проблема ;) Утре ще пробвам и от работата, но ми се щеше да ги подхванем от сега. :)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Поздрави на всички от Добрич!

gaytanka, мила мерсиииии за книжката на Ан Стюарт :) Супер си!

Благодаря и на Боби за "Вълшебства".

Въобще момичета, направо ми взехте акъла, аз веднъж да се прибера за малко и... не ви насмогвам вече. А най-безсрамно закъснявам със сканиранията. За което много се извинявам, но нямаше как да помъкна с мен скенера от София sad.gif

И като стана дума да взема да напиша списъка с книгите, които ми предстоят да сканирам, за да се знае. А той е следния (поне за сега):

1."Романтична афера" - Аманда Куик

2."Самотникът" - Елизабет Лоуел

3."Мълчаливецът" - Елизабет Лоуел

4. "Огън и дъжд" - Елизабет Лоуел

5."Бялата графиня" - Сюзън Джонсън

6."Безразсъдното ангелче" - Джейн Фийдър

7."Рицарят" - Аманда Куик

8."Мъжът на моите мечти" - Джоана Линдзи

Инче, мила, може да ми обновиш списъка на първата страница.

Между другото е доста добра идея да подредим книжките по поредици и автори. Първо, че ще е по лесно, ако реши човек да търси всички сканирани книги на определен автор, а и току виж сме преоткрили някоя поредица, за която не знаем ;)

• Автор
За мен е удовлоствие, миличка. ;) Няма проблеми. laugh.gif

Точно се чудех къде да ги метнем книжките дето Xesi вече е обработила :speak: Щеше ми се да е в bgshare.com, т.к. като чели там най-дълго стоят файловете без да се трият. Обаче от два дни не мога да кача там нищо. ohmy.gif Дали само при мен е проблема :P Утре ще пробвам и от работата, но ми се щеше да ги подхванем от сега. ;)

Мерси мило, супер си. :clap:

Поздрави на всички от Добрич!

gaytanka, мила мерсиииии за книжката на Ан Стюарт :) Супер си!

Благодаря и на Боби за "Вълшебства".

Въобще момичета, направо ми взехте акъла, аз веднъж да се прибера за малко и... не ви насмогвам вече. А най-безсрамно закъснявам със сканиранията. За което много се извинявам, но нямаше как да помъкна с мен скенера от София sad.gif

И като стана дума да взема да напиша списъка с книгите, които ми предстоят да сканирам, за да се знае. А той е следния (поне за сега):

1."Романтична афера" - Аманда Куик

2."Самотникът" - Елизабет Лоуел

3."Мълчаливецът" - Елизабет Лоуел

4. "Огън и дъжд" - Елизабет Лоуел

5."Бялата графиня" - Сюзън Джонсън

6."Безразсъдното ангелче" - Джейн Фийдър

7."Рицарят" - Аманда Куик

8."Мъжът на моите мечти" - Джоана Линдзи

Инче, мила, може да ми обновиш списъка на първата страница.

Между другото е доста добра идея да подредим книжките по поредици и автори. Първо, че ще е по лесно, ако реши човек да търси всички сканирани книги на определен автор, а и току виж сме преоткрили някоя поредица, за която не знаем

Готова си мила, като се върнеш в снежна София, ще чакаме книжките с трепет.

Ще я оправим първата страница. Малко ще е зор, но ще ги подредя и малко по-малко ще обновя линковете. ;)

Bobych ти ще си сканираш другите 3 книжки от "Вълшебства" така ли?

Моля те кажи, за да знам ;)

Ще я оправим първата страница. Малко ще е зор, но ще ги подредя и малко по-малко ще обновя линковете. ;)

Миличка, може би наистина най-дълго време файловете се пазят на bgshare.com :rolleyes: Направих следния опит преди малко: "Невестата от Шербрук" съм я качвала в bgshare.cом на 15.09. На първата страница тук е линка за теглене от megaupload.com след като стана текстов файл поне от началото на м.октомври. Т.е. линка за тази книга в bgshare.com не е ползуван от месец и половина, но все още съществува :speak:

Уф, много приказки изредих, :write a letter: а всъщност исках само да кажа, че май най-добре е да се качават в bgshare-то. :rolleyes:

Bobych ти ще си сканираш другите 3 книжки от "Вълшебства" така ли?

Моля те кажи, за да знам :)

Ами да, миличка, още утре ги похващам ;) Така и так съм я подкарала тази книжка, поне да я завърша цялата cool.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Автор
Миличка, може би наистина най-дълго време файловете се пазят на bgshare.com :rolleyes: Направих следния опит преди малко: "Невестата от Шербрук" съм я качвала в bgshare.cом на 15.09. На първата страница тук е линка за теглене от megaupload.com след като стана текстов файл поне от началото на м.октомври. Т.е. линка за тази книга в bgshare.com не е ползуван от месец и половина, но все още съществува :speak:

Уф, много приказки изредих, :write a letter: а всъщност исках само да кажа, че май най-добре е да се качават в bgshare-то. :rolleyes:

Ами да, миличка, още утре ги похващам :) Така и так съм я подкарала тази книжка, поне да я завърша цялата cool.gif

Ок, мила, значи ще качваме в bgshare.com, а и тоя сайт е много по-удобен, защото могат да се свалят повече от един файл от него, и не ти пише постоянно, че безплатното ти сваляне е приключило и трябва да пращаш sms.

Здравейте :P

Малко се позабавих, но ето списък с мои книжки. Ако някой иска .. ще му сканирам. Малко ще е бавно, защото го правя на работа, когато имам време.

Моля да ме извините, списъка не е подреден по автори, нямах време :question:

Поздрави на всички!

1. “Създадена за любов” – Хедър Греъм

2. „Играта” – Бренда Джойс

3. „Рози след дъжд” – каси Едуърдс

4. „Господарят на мрака” – Кони Мейсън

5. „Ангелът мошенник” – Мери Джо Пътни

6. „Незабравимо време” – Елизабет Крейн

7. „Партньори във времето” – Памела Симпсън

8. „Дивия барон” – Катрин Каултър

9. “Дива илюзия” – Каси Едуърдс

10. „Жената на разбойника” – Кони Мейсън

11. „Магията” – Робин Лий Хатчер

12. „Дамата измамница” – Боби Смит

13. „Шейхът” – Е. М. Хюл

14. „Обещанието на тъндър” – Кони Мейсън

15. „Господарката на моретата” – Кендис Макарти

16. „Жената на белия апах” – Шърл Хенке

17. „Годежът” – Арнет Лем

18. „Тъмна луна” – Карен Робардс

19. „Целувката на пирата” – Катлийн Драймън

20. „Страстната робиня на пирата” – Робин Гидиън

21. „Маскарад” – Сюзан Копола

22. „Вкусът на рая” – Кони Мейсън

23. „Дива любов” – Кони Мейсън

24. „Пламъци” – Сандра Браун

25. „Тайната принцеса” – Джоана Линдзи

26. „Идеалната съпруга” – Виктория Александър

27. „Лед и екстаз” – Кони Мейсън

28. „Брачни игри” – Джейн Фийдър

29. „Капитанът и дивата котка” – Кат Мартин

30. „Графинята и сребърния меч” – Хедър Греъм

31. „Кадифе” – Джейн Фийдър

32. „Лунна страст” – Мари Ферарела

33. „Заложницата” – Хедър Греъм

34. „Измамникът” – ІІ – Фабио

35. „Робинята на викинга” – Хедър Греъм

36. „Отдаване в Монтана” – Трейна Симънс

37. „Сладко отмъщение” – Кат Мартин

38. „Време да обичаш отново” – Флора Спиър

39. „Тръпката на успеха” – Сандра Браун

40. „Среща на разсъмване” – Дженифър Блейк

41. „Лили” – Седем невести – Лей Грийнууд

42. „Рандеву” – Аманда Куик

43. „Дамски пасианс” – Боби Смит

44. „Лаура” – Седем невести – Лей Грийнууд

45. „Не ми изпращай цветя” – Сандра Браун

46. „Целувка в нощта” – Дженифър Форсман

47. „Пустинен пламък” – Ивлин Роджърс

48. „Доктор Джоан-Лечителката” – Розалин Олсбрук

49. „Смела любов” – Кони Мейсън

50. „Добре пазени тайни” – Сандра Браун

51. „Пламък” – Кони Мейсън

52. „Херцогът” – Катрин Каултър

53. „Игра на любов” – Нан Райън

54. „Единствен изход” – Сандра Браун

55. „Омагьосаните” – Елизабет Лоуел

56. „Отвъд хоризонта” – Кони Мейсън

57. „Графиня робиня” – Вирджиния Хенли

58. „Тес” – Ейми Фетцър

59. „Прелъстяване” – Аманда Куик

60. „Тексаската Лили” – Патриша Райс

61. „Любов завинаги” – Мегън Даниел

62. „Сърце за превземане” – Шанън Бъзби

63. „Заложница на любовта” – Сандра Браун

64. „Само спомен” – Сандра Браун

65. „Черният рицар” – Кони Мейсън

66. „Отмъстителят” – Тереза Медейрос

67. „Правилата на капитулацията” – Кристина Дод

68. „Боса пред олтара” – Джоан Джонстън

69. „Ласката на огъня” – Линда Хауард

70. „Сърцето на амазонката” – Линда Хауард

71. „Най-силната магия” – Елизабет Лоуел

72. „Сватбен хазарт” – Кейт Лоуган

73. „Магическо докосване” – Стела Камерън

74. „Последният херцог” – Андреа Кейн

75. „Лорд Найтингейл” – Катрин Каултър

Здравейте :)

Малко се позабавих, но ето списък с мои книжки. Ако някой иска .. ще му сканирам. Малко ще е бавно, защото го правя на работа, когато имам време.

Моля да ме извините, списъка не е подреден по автори, нямах време :)

Поздрави на всички!

1. “Създадена за любов” – Хедър Греъм

2. „Играта” – Бренда Джойс

3. „Рози след дъжд” – каси Едуърдс

4. „Господарят на мрака” – Кони Мейсън

5. „Ангелът мошенник” – Мери Джо Пътни

6. „Незабравимо време” – Елизабет Крейн

7. „Партньори във времето” – Памела Симпсън

8. „Дивия барон” – Катрин Каултър

9. “Дива илюзия” – Каси Едуърдс

10. „Жената на разбойника” – Кони Мейсън

11. „Магията” – Робин Лий Хатчер

12. „Дамата измамница” – Боби Смит

13. „Шейхът” – Е. М. Хюл

14. „Обещанието на тъндър” – Кони Мейсън

15. „Господарката на моретата” – Кендис Макарти

16. „Жената на белия апах” – Шърл Хенке

17. „Годежът” – Арнет Лем

18. „Тъмна луна” – Карен Робардс

19. „Целувката на пирата” – Катлийн Драймън

20. „Страстната робиня на пирата” – Робин Гидиън

21. „Маскарад” – Сюзан Копола

22. „Вкусът на рая” – Кони Мейсън

23. „Дива любов” – Кони Мейсън

24. „Пламъци” – Сандра Браун

25. „Тайната принцеса” – Джоана Линдзи

26. „Идеалната съпруга” – Виктория Александър

27. „Лед и екстаз” – Кони Мейсън

28. „Брачни игри” – Джейн Фийдър

29. „Капитанът и дивата котка” – Кат Мартин

30. „Графинята и сребърния меч” – Хедър Греъм

31. „Кадифе” – Джейн Фийдър

32. „Лунна страст” – Мари Ферарела

33. „Заложницата” – Хедър Греъм

34. „Измамникът” – ІІ – Фабио

35. „Робинята на викинга” – Хедър Греъм

36. „Отдаване в Монтана” – Трейна Симънс

37. „Сладко отмъщение” – Кат Мартин

38. „Време да обичаш отново” – Флора Спиър

39. „Тръпката на успеха” – Сандра Браун

40. „Среща на разсъмване” – Дженифър Блейк

41. „Лили” – Седем невести – Лей Грийнууд

42. „Рандеву” – Аманда Куик

43. „Дамски пасианс” – Боби Смит

44. „Лаура” – Седем невести – Лей Грийнууд

45. „Не ми изпращай цветя” – Сандра Браун

46. „Целувка в нощта” – Дженифър Форсман

47. „Пустинен пламък” – Ивлин Роджърс

48. „Доктор Джоан-Лечителката” – Розалин Олсбрук

49. „Смела любов” – Кони Мейсън

50. „Добре пазени тайни” – Сандра Браун

51. „Пламък” – Кони Мейсън

52. „Херцогът” – Катрин Каултър

53. „Игра на любов” – Нан Райън

54. „Единствен изход” – Сандра Браун

55. „Омагьосаните” – Елизабет Лоуел

56. „Отвъд хоризонта” – Кони Мейсън

57. „Графиня робиня” – Вирджиния Хенли

58. „Тес” – Ейми Фетцър

59. „Прелъстяване” – Аманда Куик

60. „Тексаската Лили” – Патриша Райс

61. „Любов завинаги” – Мегън Даниел

62. „Сърце за превземане” – Шанън Бъзби

63. „Заложница на любовта” – Сандра Браун

64. „Само спомен” – Сандра Браун

65. „Черният рицар” – Кони Мейсън

66. „Отмъстителят” – Тереза Медейрос

67. „Правилата на капитулацията” – Кристина Дод

68. „Боса пред олтара” – Джоан Джонстън

69. „Ласката на огъня” – Линда Хауард

70. „Сърцето на амазонката” – Линда Хауард

71. „Най-силната магия” – Елизабет Лоуел

72. „Сватбен хазарт” – Кейт Лоуган

73. „Магическо докосване” – Стела Камерън

74. „Последният херцог” – Андреа Кейн

75. „Лорд Найтингейл” – Катрин Каултър

Много хубава колекция имаш ;) Поздравления :question:

Видях, че имаш книжки на Каси Едуърдс. Дали случайно нямаш от нея книгата "Изпепеляваща жарава" :P Че от страшно много време я търся, но така и не можах да си я намеря sad.gif

И ако позволиш да попитам още нещо - Измамникът на Фабио и двете части ли имаш? И дали ще е удобно да те помоля да ги сканираш ;)

Пускам линк на цялата книга "Вълшебства", в която са и четирите новели: две на Джидут Макнот и две на Джуд Деверо cool.gif

http://www.bgshare.com/390674/valshebstva.pdf

Много хубава колекция имаш ;) Поздравления :huh:

Видях, че имаш книжки на Каси Едуърдс. Дали случайно нямаш от нея книгата "Изпепеляваща жарава" ;) Че от страшно много време я търся, но така и не можах да си я намеря sad.gif

И ако позволиш да попитам още нещо - Измамникът на Фабио и двете части ли имаш? И дали ще е удобно да те помоля да ги сканираш :wors:

Пускам линк на цялата книга "Вълшебства", в която са и четирите новели: две на Джидут Макнот и две на Джуд Деверо cool.gif

http://www.bgshare.com/390674/valshebstva.pdf

леле много си бърза :yanim: :yanim:

аз не мога да сканирам но имам голямо желание да помагам като останалите момичета.затова колкото и да е бавно ще започвам за преписвам книги, които се търсят. искам да помоля рална да ги добави в началната страница.тъй като някои от заплануваните вече са пуснати като сканирани,а и прегледах списъците и отсеях тези които ги няма там-ето моят досегашен списък за преписване:

Любов и грях-Аманда Куик

Измама-Аманда Куик

Сърцата полудяват-Шели Такър

Бяло цвете-Жаклин Рединг

Принцеса Сесил-Сюзън Симънс

мислех си да препиша "принцесата" на Джуд Деверо и "лунен танц" на ан стюарт но видях че едната вече я има а другата е заявена вече. тъй като "скромно" мога да кажа че имам почти всичко необходимо за сканиране/освен скенер и фотоапарат/ може да допълвам списъка си.имам предвид голямата си колекция от книги.примерно видях че има в списъка за сканиране "чериса" на Джесика Сен Клер-разкошна книга.от същага авторка имам още няколко книги и мисля да препиша и една от тях-"бялата роза"-корицата е същата като на Чериса, но съдържанието е различно,дори не са в една поредица, но също е изключителна книга.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Момичета.. търся една определена книга - "Публични тайни" на Нора Робъртс

Дано някой я има.. :rolleyes:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.