Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Бавно, но славно възвръщам тренинг ;) Ето още едно попълнение към колекцията, отново предосатвено ви благодарение на Съни. Леко приятно четиво, което да ни вдъхне коледно настроение, идват празници все пак :)

"Коледна магия 1" --> http://4storing.com/7u37b/bf9fb9a238d77564...d6ad4a62b4.html

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Да се експортират сканираните вече книги в текстови формат (това става с програмка - да не си помислиш, че трябва да преписваш цели книги :) ) и после да се отредактират текстовете на местата, където има неразпознати или грешно разпознати думички cool.gif

По конкретно как. Имам ABBY Fine Reader, с нея или с подобна програма ли се прави. Ако е така ще ми трябва време да я доизуча, но мойта не е лицензирана и не знам дали има часи, които не работят.

...

Скрити тайни-Нора Робъртс

Едва ли на finereader-а ще му хареса моето произведение,но това успях да надробя.Казвам произведение,защото минах през много перипетии за да се получи и гледам на него по тоя начин.То светлината ли не ставаше,фокуса ли;липсващи страници и т.н.Накрая дори (в готовия pdf)открих липсващи страници-4 пъти го правих тоя файл. :doh:

Не се оплаквам,а извинявам за качеството и забавянето.

...

Държа да отбележа, че Рийдъра хареса произведението ти "Скрити тайни" - няма нито една неразпозната страница и, макар и да има доста грешно разпознати букви, текста е читаем и определено добър за редакция. Справила си се отлично със заснимането. :mark::handshake:

Бавно, но славно възвръщам тренинг ;) Ето още едно попълнение към колекцията, отново предосатвено ви благодарение на Съни. Леко приятно четиво, което да ни вдъхне коледно настроение, идват празници все пак :doh:

"Коледна магия 1" --> http://4storing.com/7u37b/bf9fb9a238d77564...d6ad4a62b4.html

Мерси много за хубавото Арлекинче, Lindsey :) , също и за "Сезони на любовта", нямам търпение да ги прочета :handshake:

Благодарности и целувки на Съни, за това, че ти е предоставила любимите си книжки за сканиране, за да можем да им се порадваме и ние :mark:

Поздрави!

Държа да отбележа, че Рийдъра хареса произведението ти "Скрити тайни" - няма нито една неразпозната страница и, макар и да има доста грешно разпознати букви, текста е читаем и определено добър за редакция. Справила си се отлично със заснимането. :):handshake:

А,бе по-добре от нищо.

Идват празници,роднини и други зверове,така че да не забравя да ви поздравя:doh::mark:.А междувременно ще почна следващата книжка за Макгрегърови.

А,бе по-добре от нищо.

Идват празници,роднини и други зверове,така че да не забравя да ви поздравя:):rolleyes:.А междувременно ще почна следващата книжка за Макгрегърови.

"Сезони на любовта" е за Макгрегър. Пропуснах да отбележа ;)

Здравейте ;)

Току що изтеглих "Да се влюбиш в негодник". Мисля, че съм чела и за друг от братята. Много ми се иска да прочета всички книжки за семейство Малори ... ако някой има ... ще съм много благодарна :)

Милички, предлагам ви да помогнем в превода на книжката за Дрю на Съни ;) Има я на руски. Ако искате мога да ви я пратя cool.gif

ок,скайпа ми е paollli,твоя как е, biggrin.gif пиши ми да се хващаме на работа

ок,скайпа ми е paollli,твоя как е, biggrin.gif пиши ми да се хващаме на работа

момичета ако ще се хващате за работа хайде да го правим в синхрон и да не дублираме глави. Оценявам високо желанието ви да ми помогнете, но ако ще го правим трябва да е заедно, за да има смисъл. Пишете дали сте съгласни с мен.Аз вече започнах. Можем да се уточним кой какво.

Здравейте :)

Току що изтеглих "Да се влюбиш в негодник". Мисля, че съм чела и за друг от братята. Много ми се иска да прочета всички книжки за семейство Малори ... ако някой има ... ще съм много благодарна :blink:

Книгите на български вече са общо 8, освен тази за Джеръми сме качили и Подаръкът (обща за цялото семейство) и Обичай само веднъж, която е за Реджи, а аз съм поела останалите книги за снимане.

Относно запитването на Алекса за Glorious angel, единственото което знам е че книгата излиза през 1982 г. и има едно продължение от 1983 г. Heart of Thunder, от английското резюме което съм чела мога да кажа че героите не са ми познати, поради което мисля че и двете книги не са издавани от нас, но тъй като не съм чела всичко на Линдзи издадено на български не мога да го твърдя със сигурност, нека някой по-компетентен ни осветли ;)

Книгите на български вече са общо 8, освен тази за Джеръми сме качили и Подаръкът (обща за цялото семейство) и Обичай само веднъж, която е за Реджи, а аз съм поела останалите книги за снимане.

Относно запитването на Алекса за Glorious angel, единственото което знам е че книгата излиза през 1982 г. и има едно продължение от 1983 г. Heart of Thunder, от английското резюме което съм чела мога да кажа че героите не са ми познати, поради което мисля че и двете книги не са издавани от нас, но тъй като не съм чела всичко на Линдзи издадено на български не мога да го твърдя със сигурност, нека някой по-компетентен ни осветли ;)

книгите за малори издавани в българия са 6:

1.обичай само веднъж-за Реджина

2.нежен бунт- за Антъни

3.покорителят- за Джеймс

4.твоята магия- за Ейми

5.отровни думи- за Дерек

6.подаръкът- за Джейсън/паралелно за бабата и дядото/

7.да се влюбиш в негодник- за Джереми

8. сега почваме да работим по нея- в плен на моите желания- за Дрю Андерсън

9. планирана за в бъдеще- no choice but seduction - за Бойд Андерсън

Петя, ако бъркам и има още една преведена книга-поправи ме моля те-но скромно се считам за експерт по сем.Малори.

Колкото до Glorious angel действително тя е първа книга и не е издавана, но втората от тази поредица е Пожелай ме скъпа,която имаме сканирана.

• Автор

По тази тема мога да кажа, че Heart of Thunder е със заглавие "Пожелай ме скъпа" и я имаме сканирана тук, благодарение на Тихи biggrin.gif

Петя, ако бъркам и има още една преведена книга-поправи ме моля те-но скромно се считам за експерт по сем.Малори.

Колкото до Glorious angel действително тя е първа книга и не е издавана, но втората от тази поредица е Пожелай ме скъпа,която имаме сканирана.

Моя грешка, наистина са 7, а относно Пожелай ме скъпа, както казах не съм чела всичко което е на български, но съм приятно изненадана че е преведена, чак да не повярваш, така и така говорим за Линдзи, коя книга бяха казали от Плеяда, че ще издадат, ако има интерес към Чаровника ;)

Тъй като мисля, че интересът е голям реших да пусна едно списъче с всички поредици на Джоана Линдзи, като книгите, които са издадени на бг съм написала и с българските им заглавия. Изготвила съм го с помощта на едно сайтче и личните ми познания за издаваните у нас заглавия на авторката. Ако съм пропуснала нещо, казвайте :) :

Viking Family Tree

1. Fires of Winter (1980) – „Зимни огньове”

2. Hearts Aflame (1987) – „Сърца в пламъци”

3. Surrender My Love (1994) – „Отдай ми любов”

Glorious Angel

1. Glorious Angel (1982)

2. Heart of Thunder (1983) – „Пожелай ме, скъпа”

Wyoming Series

1. Brave the Wild Wind (1984)

2. Savage Thunder (1989) – „Див и влюбен”

3. Angel (1992) – „Ангел на греха”

Mallory Family

1. Love Only Once (1985) – „Обичай само веднъж”

2. Tender Rebel (1988) – „Нежен бунт”

3. Gentle Rogue (1990) – „Покорителят”

4. The Magic of You (1993) – „Твоята магия”

5. Say You Love Me (1996) – „Отровни думи”

6. The Present (1998) – „Подаръкът”

7. A Loving Scoundrel (2004) – „Да се влюбиш в негодник”

8. Captive of My Desires (2006)

9. No Choice But Seduction (2008)

Straton

1. A Heart So Wild (1986) - "Диво сърце"

2. All I Need Is You (1997) – „Само ти”

Shefford

1. Defy Not the Heart (1989) – „Златокосият великан”

2. Joining (1999) – „Преплетени сърца”

Warrior

1. Warrior's Woman (1990)

2. Keeper of the Heart (1993) – „Синеокият варварин”

3. Heart of a Warrior (2001)

Cardinian

1. Once a Princess (1991) – „Тайната принцеса”

2. You Belong to Me (1994) – „Ти ми принадлежиш”

Sherring Cross

1. Man of My Dreams (1992) – „Мъжът на моите мечти”

2. Love Me Forever (1995) – „Разбойникът и зеленооката”

3. The Pursuit (2002)

Reid Family

1. The Heir (2000) – „Наследникът”

2. The Devil Who Tamed Her (2007) – „Чаровникът, който я укроти”

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Тъй като мисля, че интересът е голям реших да пусна едно списъче с всички поредици на Джоана Линдзи, като книгите, които са издадени на бг съм написала и с българските им заглавия. Изготвила съм го с помощта на едно сайтче и личните ми познания за издаваните у нас заглавия на авторката. Ако съм пропуснала нещо, казвайте ;) :

Viking Family Tree

Glorious Angel

1. Glorious Angel (1982)

Wyoming Series

Mallory Family

Straton

1. A Heart So Wild (1986)

Shefford

Warrior

Cardinian

Sherring Cross

3. The Pursuit (2002)

Reid Family

Много благодаря за изчерпателната информация :)

Честно казано от толкова много любими авторки с толкова много поредици, вече започнах да се смотвам коя с коя книжка е в поредица. ohmy.gif А да не говорим, че има и книги, за които не съм и подозирала, че са в поредица. :)

Само да добавя относно питането от Петя, коя ще е следващата книга, която ще издава издателство Плеяда на Джоана Лидзи. От писмото на преводача на "Чаровникът..." разбрах, че това е Marriage Most Scandalous, който е напълно самостоятелен роман. Стига, разбира се, нещо да не се промени в плановете им в последния момент. laugh.gif

Много благодаря за изчерпателната информация :clap:

Честно казано от толкова много любими авторки с толкова много поредици, вече започнах да се смотвам коя с коя книжка е в поредица. ohmy.gif А да не говорим, че има и книги, за които не съм и подозирала, че са в поредица. :rolleyes:

Само да добавя относно питането от Петя, коя ще е следващата книга, която ще издава издателство Плеяда на Джоана Лидзи. От писмото на преводача на "Чаровникът..." разбрах, че това е Marriage Most Scandalous, който е напълно самостоятелен роман. Стига, разбира се, нещо да не се промени в плановете им в последния момент. laugh.gif

Имам като идея да направя подобен списък с още авторки и техните поредици, като естествено ще се добавя и обновява поетапно, защото не съм запозната в абсолютно всичко издавано на бг :) Даже съм го почнала, но трябва да се преработва още.

Имам като идея да направя подобен списък с още авторки и техните поредици, като естествено ще се добавя и обновява поетапно, защото не съм запозната в абсолютно всичко издавано на бг :rolleyes: Даже съм го почнала, но трябва да се преработва още.

Златото ми то. Пак ми вървиш по акъла, но това е много трудоемко. Бъ лъ гъ хиляда пъти biggrin.gif

Златото ми то. Пак ми вървиш по акъла, но това е много трудоемко. Бъ лъ гъ хиляда пъти biggrin.gif

Copy/Paste върши много добра работа, така че не ме мисли cool.gif

Тъй като мисля, че интересът е голям реших да пусна едно списъче с всички поредици на Джоана Линдзи, като книгите, които са издадени на бг съм написала и с българските им заглавия. Изготвила съм го с помощта на едно сайтче и личните ми познания за издаваните у нас заглавия на авторката. Ако съм пропуснала нещо, казвайте ;) :

Viking Family Tree

Glorious Angel

1. Glorious Angel (1982)

Wyoming Series

Mallory Family

Straton

1. A Heart So Wild (1986)

Shefford

Warrior

Cardinian

Sherring Cross

3. The Pursuit (2002)

Reid Family

Благодаря много за списъка, мога само да допълня, че от серията Straton

A Heart So Wild (1986) е "Диво сърце" ;) и я има качена тук :rolleyes:

Редактирано от maxin (преглед на промените)

Благодаря много за списъка, мога само да допълня, че от серията Straton

A Heart So Wild (1986) е "Диво сърце" ;) и я има качена тук :rolleyes:

Гледай ти, не знаех. Веднага ще го поправя ;) Мерси!

"Сезони на любовта" е за Макгрегър. Пропуснах да отбележа :)

Сетих се като я видях.Тъкмо за тази книга си мислех днес.Много ти благодаря :wors:. Английското заглавие е Младоженците Макгрегър,а преди нея има подобна-Булките Макгрегър.Обаче не знам има ли я на български.Аз имам(ще ги снимам подред)За Даниел и Ана;Грант и Дженвиев;Сибил и Престън.Има и друга на бг-за Мак(сина на Алан и Шелби)-чела съм я,та знам.Дано ги открием и съберем всичките.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.