Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Може ли някой да пусне пак "Да се влюбиш в негодник " на Линдзи,че по грешка изтрих книжката.Линка който е даден ми казва,че не съществува такъв файл.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Може ли някой да пусне пак "Да се влюбиш в негодник " на Линдзи,че по грешка изтрих книжката.Линка който е даден ми казва,че не съществува такъв файл.

книгата е съзнателно изтрита от нета!!!

моля никой да не я качва отново!!!

аз самата ще го направя когато това бъде възможно!!!

ще навредите на едно добро дело ако я пуснете!!!

Здравейте,ето още една от мен:Джейн Ан Кренц-Предизвикателството:http://4storing.com/a3pxt/572b3d2dea2053831c11ecdfd7fae279.html

Редактирано от kasiljs (преглед на промените)

ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ! МНОГО СИ МИЛА! ;):P

:wors: ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА "след полунощ"- без значение кога ще стане!

P.S. Винаги си много мила и отзивчива! kiss.gif

Ами, правя каквото мога ;) На мен самата ми е много приятно да зарадвам някого.

И да се разпиша за последен път преди ваканцията. Утре пътувам за вкъщи и две-три седмици ще си починете от мене, няма да мога да сканирам.

"Белязана да обича" - Ребека Уинтърс -- > http://4storing.com/lr9en/d8dd3398fb7d64c0...35708a3067.html

"Пленница на любовта" - Хелън Бианкин -- > http://4storing.com/pkijr/33d42ca01dffe450...b1543cc361.html

"Изпепеляващ огън" - Ребека Уинтърс -- > http://4storing.com/8uueb/45c466bc39401020...07bb9c7a09.html

"Роден с късмет" - Ив Рутланд -- > http://4storing.com/9tenx/e33eab206932e1ba...1734d0dea2.html

Съни, бебчо, приключих с партидата, след Нова година следващата cool.gif

Имате гратис до средата на Януари, после като ме емнат с контролни и изпити...

Приятно четене !

Ами, правя каквото мога :wors: На мен самата ми е много приятно да зарадвам някого.

И да се разпиша за последен път преди ваканцията. Утре пътувам за вкъщи и две-три седмици ще си починете от мене, няма да мога да сканирам.

"Белязана да обича" - Ребека Уинтърс -- > http://4storing.com/lr9en/d8dd3398fb7d64c0...35708a3067.html

"Пленница на любовта" - Хелън Бианкин -- > http://4storing.com/pkijr/33d42ca01dffe450...b1543cc361.html

"Изпепеляващ огън" - Ребека Уинтърс -- > http://4storing.com/8uueb/45c466bc39401020...07bb9c7a09.html

"Роден с късмет" - Ив Рутланд -- > http://4storing.com/9tenx/e33eab206932e1ba...1734d0dea2.html

Съни, бебчо, приключих с партидата, след Нова година следващата cool.gif

Имате гратис до средата на Януари, после като ме емнат с контролни и изпити...

Приятно четене !

Ето го мойто златце, знам мила че няма да ми теглиш една защото и двете го правим,за да зарадваме всички. Страхотно бърза както винги но мисля всички да починем малко за празниците и да се насладим на коледа а иначе план програмата продължава. Целувки на всички и весели празници. Каквото имам го давам веднага. Проблема е че не ми остава време от превода и тормозя линдзи но пък както се вижда тя е голямо сърце и всичко, с което можем да помогнем ще се появи рано или късно

Хм, ами не знам дали има други книги. Тук Съни трябва да се изкаже, защото тя ми даде книжката за сканиране. ;)

съни за съжаление нищо не би могла да каже. Купих книжката защото е много хубава. Ще се радвам ако и мен някой просветли даже. Линдзи мерси че я качи мила. :P

Само да добавя, като сме тръгнали да сканираме първата книжка от трилогията за викинги, няма да е лошо и втората да си мине по реда. Надявам се, че сте съгласни. Последно някой заема ли се или Съни ще ми ги дава аз да ги сканна?

Lindsey, аз ще сканирам "Златната невеста" , ти ако искаш вземи от Съни "Робинята на викинга" и така ще имаме цялата поредица.

Само книжката "Сърцата полудяват" ,дето ти я обещах, май ще я позабавя още. Ако държиш първо нея да сканна, само кажи - нямам претенции откъде ще започна. Ако искаш преди да тръгнеш за Добрич да я метна, тък "Невестата" ще почака малко.

Искам да ви помоля за 4 книжки на Нора Робъртс-"Море то обърнати сърца","Въглени в мъртвата пепел","Заливът на тайните" и "Божествено зло".Търсих ги къде ли не без успех!!! sad.gif

Maxin здравей ако мога да попитам какво стана с книгата на Джудит Макнот -Нежна победа, кога ще имаш възможност да я качиш. Извинявам се предварително за питането. Весели коледни празници на всички участници във форума. И в този тон да попитам някой има ли Съвършенство на Джудит Макнот.

Благодаря много :bighat:

За нищо, мила :) Извинявам се, че толкова я забавих ohmy.gif

• Автор
Пустинен пламък може ли?

и един въпрос към Ralna,мила това същия Пустинен пламък като твоя ли е?

Да мила, точно същата е и мойта, само дето на мен ми липсват странички sad.gif

Навпрочем може ли някой да ми даде линк за "Сега и завинаги" на Нора Робъртс, и "Рийган" на Джуд Деверо, от полоин час не мога да ги намеря, незнам защо.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Навпрочем може ли някой да ми даде линк за "Сега и завинаги" на Нора Робъртс, и "Рийган" на Джуд Деверо, от полоин час не мога да ги намеря, незнам защо.

На стр.86 има "Сега и завинаги".Работи-току що го пробвах

Не искам да съм нахална, но ако имаш време и възможност би ли сканирала тези:

5. Любимият непознат - Катлийн Удиуиз

6. Вълкът и гълъбицата - Катлийн Удиуиз

7. Завинаги в твоята прегръдка 1, 2 - Катлийн Удиуиз

8. След целувката - Катлийн Удиуиз

Свали ли си книгите, ако искаш да ти ги пратя.

Maxin здравей ако мога да попитам какво стана с книгата на Джудит Макнот -Нежна победа, кога ще имаш възможност да я качиш. Извинявам се предварително за питането. Весели коледни празници на всички участници във форума. И в този тон да попитам някой има ли Съвършенство на Джудит Макнот.

Много се извинявам за забавянето sad.gif , нямах много време да сканирам... Ще гледам да я пусна до един-два дни :)

Ето ти линк миличка

Джуд Деверо - Рийган

Редактирано от maxin (преглед на промените)

Lindsey, аз ще сканирам "Златната невеста" , ти ако искаш вземи от Съни "Робинята на викинга" и така ще имаме цялата поредица.

Само книжката "Сърцата полудяват" ,дето ти я обещах, май ще я позабавя още. Ако държиш първо нея да сканна, само кажи - нямам претенции откъде ще започна. Ако искаш преди да тръгнеш за Добрич да я метна, тък "Невестата" ще почака малко.

Оки, аз ще се заема с "Робинята на викинга" (Съни може да я приготви за следващото ми гостуване :P ). А за "Сърцата полудяват" не съм се разбързала, когато ти е удобно на теб, мен хич не ме мисли, имам предостатъчно за четене и без това :P

Иначе аз вече съм в Добрич (Юпииий!!! :angry: ) и пращам на всички поздрави от вкъщи! cool.gif

П.С. Така, към списъка ми трябва да се добавят "След полунощ" на Тереза Медейрос и "Робинята на викинга" на Хедър Греъм.

Весело посрещане на празниците момичета, желая ви всичко най, най

Целувки

Весело посрещане на празниците момичета, желая ви всичко най, най

Целувки

Весели празници и от мен!

сеели празници момичета и мноооооооооооого късмет

Весели празници на всички и приятно изкарване.

Весели празници! biggrin.gif Идва голямото плюскане cool.gif

Весели празници на всички и от мен ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.