Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

• Автор
инче,

как е книжката?

хареса ли ти?смя ли се до сълзи?

Страхотна книжка мила. Много искам да си я намеря да я имам в книжен вариант, заслужава си laugh.gifbiggrin.gifkiss.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

• Автор
Ето още една хубава книжка.

Амбър Кей - Джена http://4storing.com/796f0/f736ef50fb4386f4...b6a5a7e5de.html

Рална, ако я прочетеш и ти хареса, кажи. cool.gif

Ще я видя, а на тебе харесва ли ти, миал?

Някой има ли - Удоволствието на краля на Шанън Дрейк? http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=2980 и Тъмна луна на Карен Робърдс.Ако някой ги има моля ви ...............качете ги

Ами аз ги имам, мила. :rolleyes: Ще ги сканирам, няма проблеми. Само моля за малко търпение laugh.gif

Инче, мила, ако имаш възможност, пиши ги на мойта сметка тези книжки. cool.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Е, момичета, аз най-после се прибрах и мятам останалите книжки от списъка ни... :rolleyes:

От тандема marrianka & Violeta_63, като начало: Елизабет Лоуел - Най-силната магия

http://4storing.com/9mj5e/fdf0206279acd186...f97d4ac3eb.html

cool.gif

Здрасти банда ;)

Имам следното питане - имате ли нещо против да пратя на Сергей Дубина - за сайта на незрящите потребители - всички книги, които са сканирани и минали вече на текстов формат?

Някои от тях са взети оттам, но се наложи и чат-пат редакция.

Питам, щото аз само редактирам, големият труд е ваш :computer2:

Редактирано от maskara (преглед на промените)

• Автор
Здрасти банда :P

Имам следното питане - имате ли нещо против да пратя на Сергей Дубина - за сайта на незрящите потребители - всички книги, които са сканирани и минали вече на текстов формат?

Някои от тях са взети оттам, но се наложи и чат-пат редакция.

Питам, щото аз само редактирам, големият труд е ваш :idea:

Аз съм сканирала само:

Венчило с дявола на Джули Гарууд

Ти ми принадлежиш на Джоана Линдзи

Подаръкът на Джоана Линдиз

Диво сърце на Джоана Линдзи

Заложник на Греха на Сюзън Джонсън

Надарения на Дара Джой

Тази нощ или никога на Дара Джой

Наеуловимия пламък на Катлийн Удиуиз

Шотландска красавица на Патриша Грасо

Смарагдова магия на Патриша Грасо

Страстната робиня на Пирата на Робин Гидиън

Завръщане към рая на Шърл Хенке

Кид на Джоан Джонсън

Диамантът в короната на Нора Робъртс

Падението на Шейн на Нора Робъртс

Обаче нямам нищо против да качиш всяка от тях, която си харесаш. :wors:

Обаче нямам нищо против да качиш всяка от тях, която си харесаш. :rolleyes:

Подкрепям те, не вярвам и някоя от другите момичета да има нещо против ;)

Благодаря за "Най-силната магия"

Подкрепям те, не вярвам и някоя от другите момичета да има нещо против ;)

Благодаря за "Най-силната магия"

И аз се присъединявам към вас, момичета и нямам нищо против.

Аз съм чела "Джена" преди време. За деца и това, че била дърта - няма такова нещо! angry.gif

Тя, главната е вдовица и е сгодена за племеника на пококойния си съпруг ;) , за да останат парите в семейството, но не го обича. Тя наистина прибира един ранен /главният/, който е англ. шпионин по времето, когато Наполеон е заточен на о. Елба, и се влюбва в него :rolleyes: . Така намира сили да отлага годежа за неопределено време. Но главния участва в битката при Ватерло и не се връща. Главната става милосърдна сестра и през цялото време се надява да го види поне сред ранените. Накрая й казват че е загинал. Тя е съкрушена и все още не разваля годежа с племеника. След време заминават за Ню Орлиънс и там на един бал случайно вижда един човек, който много й напомня за главния - нейната единствена любов, но нали той е мъртъв! И все пак възможно ли е?.....

Ееее, стига толкова, дано съм ви заинтригувала да я прочетете. Иначе аз я харесах, много даже.

Мога да я сканирам, пък Ralna ще я качи. biggrin.gif

Ralna, книгата на мене ми хареса, иначе не бих си правила труда да пиша й 'резюмето'. Дано и на тебе ти хареса.

Благодаря ;):)

И аз си мислех, че няма да имате нищо против, но друго си е да попитам.

как се тегли от torrents masters и по точно с каква програма че не ми тръгват да се свалят с flasget i bitlord

Здравейте,всички-първо да благодаря за книжките-супер са.Роза през зимата (и Шана)ми е любима на Удиуиз.

Много ще се радвам,ако някой препоръча нещо забавно за четене.Ако някой се интересува му препоръчвам Лий Майкълс(от белите арлекинчета),повечето са доста забавни и не много наивни(характерно за Арлекин)-Необикновенно наследство,Не казвай сбогом.

Скоро четох и Непреодолимо привличане на Елен Джеймс,също забавна и разтоварваща книжка.Горещо ги препоръчвам! :angry:

как се тегли от torrents masters и по точно с каква програма че не ми тръгват да се свалят с flasget i bitlord

моята е супер, благодарение на NELG.казва се мю торент(мю-гръцката буква де).тегля без проблеми.пробвай

Благодаря :speak::P

И аз си мислех, че няма да имате нищо против, но друго си е да попитам.

аха,че защо да е против някой.книгите са за четене,а и в бг-то едва ли за хората с проблеми някой се грижи - за тези нужди искам да кажа.иначе на руски и английски има много е и аудио книги.жалко за нас

21-Dec - ВАЖНО: КАК ДА СВАЛЯТЕ И СИЙДВАТЕ

Поради зачестилите запитвания относно проблеми при сваляне или ъплоуд ви напомняме, че в тракера не работят версии на BitComet под 0.64. Стари версии на BitLord също и FlashGet и, BitSpirit. Препоръчан торент клиент:

uTorrent 1.8.1

това ко копирах директно от сайта на мастерс. и това е проблема на повечето които не могат да свалят.има съвсем малко хора които со отхвърлени от сайта заради нецензурни думи или заради никакъв сийд. ако не си сред тях - то уторент трябва да реши проблема ти.

Много ще се радвам,ако някой препоръча нещо забавно за четене.

За мен най-забавната от арлекините е 64 от Романс: Дей Леклеър - Шанс за любовта. :help wanted: Мацката е ходеща машина за беди и недоразумения, и по "щастливо" стечение на обстоятелсвата, мишената се оказва почти винаги хубавеца. :lol6: А ето и малко цитатчета за зарибявка:

"Естествено, точно в този миг той трябваше да отвори вратата! За да я види как се хили като идиотка, когато се стоварва като чувал с картофи върху него."

или пък:

" - Господин Сейнт Клеър! Давам си сметка, че отстрани всичко изглежда ужасно. Обещавам да не се повтаря!

Щом изрече тези думи, навитият крачол на левия й крак се смъкна. Тя се препъна, загуби равновесие и с цялата си тежест политна към Сейнт Клеър. Изненадващия удар го свари неподготвен и той заби нос в дебелия килим. С изкривено от ужас лице, Кит се пльосна като жаба върху гърба му.

- Боже мой, самоходно бедствие - избухна Стивън... "

и последно:

" - По дяволите, как можеше да ми хрумне, че майка ми ще те разкъса на парчета? Божичко, за нея трябваше да се тревожа, когато реших да ви оставя сами!"

:lol6::):lol6::):lol6:

Книгата е просто невероятна. Дано съм успяла да ви зарибя. Има я вече сканирана cool.gif

Шанс за любовта за съжаление съм я чела (само се хилех ) -много я харесах.

непременно прочети Непреодолимо привличане на Е.Джеймс-подобна е.

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Шанс за любовта за съжаление съм я чела (само се хилех ) -много я харесах.

непременно прочети Непреодолимо привличане на Е.Джеймс-подобна е.

мерси :baby: :baby: :clap:

Здравейте на всички...Ще позволите ли и аз да се включа в обогатяването на колекцията ви...Имам доста романи,които виждам,че не са качени,а и никой не се е записал да ги сканира и ако желаете и аз ще помогна.

Като за начало мога след 20(имам изпити) да сканирам тази:

post-10649-1232112010_thumb.jpg

Здравейте,всички-първо да благодаря за книжките-супер са.Роза през зимата (и Шана)ми е любима на Удиуиз.

Много ще се радвам,ако някой препоръча нещо забавно за четене.Ако някой се интересува му препоръчвам Лий Майкълс(от белите арлекинчета),повечето са доста забавни и не много наивни(характерно за Арлекин)-Необикновенно наследство,Не казвай сбогом.

Скоро четох и Непреодолимо привличане на Елен Джеймс,също забавна и разтоварваща книжка.Горещо ги препоръчвам! :bighat:

Здравей pepinka ;) ,

Мерси за препоръчаните арлекинчета Голям фен съм на Арлекините, но съжаление нямам "Непреодоломо привличане" и "Не казвай сбогом" . Ако имаш възможност би ли ги сканирала? Ще ти бъда много признателна biggrin.gif

Книга, която четох наскоро и бях страшно впечатлена е "Твой завинаги" от Тереза Медейрос . Беше наистина забавна, а и романтиката между героите беше налице. Надявам се да ти хареса ако все още не си я чела.

Искам да благодаря на ganinka за това, че отговори бързо на молбата ми и сканира две арлекинчета, които отдавна търся kiss.gif

"Домът на мечтите" - Арлекин Романс

http://4storing.com/hn5l1/af4f4370b804c08b...6bbeadbc31.html

"Тайната на сърцето" - Романс

http://4storing.com/v95ps/d4c3d655f39f293f...68f127afef.html

Много поздрави на всички ;)

Редактирано от Desi_Zh (преглед на промените)

ЦИТАТ(cuando_no_me_tengas @ 4.01.2009г. в 12:57ч.)

Дали може да качите "Магията на страстта" на Мери Спенсър

Благодаря, мила, че ме подсети за този изключително вълнуващ и завладяващ исторически любовен роман laugh.gif

Докато го сканирах не можах да устоя на изкушението и с огромно удоволствие го препрочетох отново cool.gif

Ето и линк за него - "Магията на страстта" на Мери Спенсър:

http://4storing.com/sx67f/08139fa7f02469f7...6661cc29b1.html

Благодарности на всички за новокачените книжки :clap:

ЦИТАТ(cuando_no_me_tengas @ 4.01.2009г. в 12:57ч.)

Дали може да качите "Магията на страстта" на Мери Спенсър

Благодаря, мила, че ме подсети за този изключително вълнуващ и завладяващ исторически любовен роман laugh.gif

Докато го сканирах не можах да устоя на изкушението и с огромно удоволствие го препрочетох отново cool.gif

Ето и линк за него - "Магията на страстта" на Мери Спенсър:

http://4storing.com/sx67f/08139fa7f02469f7...6661cc29b1.html

Благодарности на всички за новокачените книжки :clap:

Благодаря ти много за книшката. Страхотна е! :)laugh.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.