Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Извинявам се че е прозвочало като заповед но точно тогава влезе Шефа и трябваше да изпратя само началото на съобщението.Много се извинявам.Скоро открих този фором и сам очарована от работата която сте свършили всички вие.И аз имам няколко книжки който не видях тук и утре 6те направя списак и щте го пусна.Ако някой има Лилия в нощта щте съм много благодарна да я пусне.Много се извинявам още един път. sad.gif

Не се тревожи мила. Всеки има такива дни. Не вярвам някое от момичетата в този форум да смята, че някой с нещо е длъжен и да раздава заповеди. Всички гледаме само да си помагаме една друга и да се радваме с новите или пък дълго издирвани книжки. По въпроса с лилията. Имам не само нея но и останалите три. Запланували сме ги така да се каже за февруари когато свършат изпитите на линдзи защото тя е магьосника на скенера. Аз само и трупам книжки. Добре че все още ме обича, че напоследък хубаво съм я затрупала. Ако имаш търпение ще се появят тогава. А пък ако някой успее по-рано с лилията? ние после ще добавим и другите три. Успешен ден от мен.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Малиии, докъде я докарах.. да ме заплашват със скенери.. :lol6::wow:

ти си виновна.Що ми докара сега идеята за скенер на главата.Не мога да си я избия.следващато нещо което ще си купя ще е скенер.и познай какво ще става!!!

ти си виновна.Що ми докара сега идеята за скенер на главата.Не мога да си я избия.следващато нещо което ще си купя ще е скенер.и познай какво ще става!!!

олеле. Е сега вече я втасахме. хахахаха

Не се тревожи мила. Всеки има такива дни. Не вярвам някое от момичетата в този форум да смята, че някой с нещо е длъжен и да раздава заповеди. Всички гледаме само да си помагаме една друга и да се радваме с новите или пък дълго издирвани книжки. По въпроса с лилията. Имам не само нея но и останалите три. Запланували сме ги така да се каже за февруари когато свършат изпитите на линдзи защото тя е магьосника на скенера. Аз само и трупам книжки. Добре че все още ме обича, че напоследък хубаво съм я затрупала. Ако имаш търпение ще се появят тогава. А пък ако някой успее по-рано с лилията? ние после ще добавим и другите три. Успешен ден от мен.

А може и по-рано от края на февруари :wow: Само трябва да ги взема при мен, останалото е лесно. Жалко, че днес няма да мога да сканирам, че сега в 15:00 имам едно контролно за освобождаване от изпит, а утре сутрин още едно, което се води като част от изпит, та ... имам да решавам задачи с интеграли, изследване на функции, криви от втора степен и тем подобни... все приятни неща :lol6:

Слънчо, не теб човек не може да се сърди, пък и нали знаеш, че ми е приятно да пускам нови книжки във форума, ако не си ти да ме снабдяваш с материал за скан... момичетата доста щяха да чакат за някоя и друга книга докато я домъкна до София. Така ми се иска цялата ми колекция да е тук с мен, страшно ми липсва.

Xesi, мила, съчувствам ти, най-искрено!

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Само така, моето момиче, с радост бих добавила някое левче в касичката за скенера. :wow: Ох, Xesi, недей :beat:;) , в името на всеобщото благо е. Все пак са ХИЛЯДА ДВЕСТА И ОСЕМДЕСЕТ книги. :wow: Какво са те за нашата фирма ;):ill: Тъкмо до към 2178 година сме ги свършили, навреме за 200-ния ми рожден ден. :lol6: Страхотен подарък :gift:

Само така, моето момиче, с радост бих добавила някое левче в касичката за скенера. :wow: Ох, Xesi, недей :gift:;) , в името на всеобщото благо е. Все пак са ХИЛЯДА ДВЕСТА И ОСЕМДЕСЕТ книги. :wow: Какво са те за нашата фирма ;):ill: Тъкмо до към 2178 година сме ги свършили, навреме за 200-ния ми рожден ден. :lol6: Страхотен подарък :ill:

Какво да кажа в отговор на това оригинално и забавно съобщение :beat: , освен :wow:

Какво да кажа в отговор на това оригинално и забавно съобщение :P , освен ;)

Ех, момичета, с вас човек не може да скучае. Наставяте ми живота!

Значи да изясним за Лилия в нощта :wors:

... както казах преди малко ако има желаещ ще сканира Лилията, така че gaytanka само кажи и през уикенда ще я направя.

Благодаря за класацията ти, и ще изчакам колкото е нужно с броенето cool.gif

Давайте момичета, чакам следващите десятки :wors:

Ако не е много нахално и имаш време, моля те да сканираш.

Просто книгата много ми хареса, а не знам дали ще я намеря, че да си купя, затова ще се задоволя със скан.

Благодаря предварително. kiss.gif

А какво виждам? - че имало още 3 книги?

Да не би да става въпрос за поредица?

А кои са заглавията?

Тихи, мила успех на контролните днес и утре. Стискаме ти палци!

Просто книгата много ми хареса, а не знам дали ще я намеря, че да си купя, затова ще се задоволя със скан.

А кои са заглавията?

Ами има още три. Поредица е силно казано, но са свързани. Книгите са Циганката. Среднощен маскарад. Сърце за продан. Циганката е за приятеля на Брет Джейсън Савидж. Другите две са за братята Слейд- Морган и Доминик- отново приятели на Брет. Аз много си ги харесвам и четирите. Ще се радвам да ги споделя с вас. Като цъфне линдзи дома веднага ги давам.

А кои са заглавията?

Благодаря, надявам се всичко да мине гладко.

А иначе, да, "Лилия в нощта " e поредица със "Сърце за продан", "Циганката" и "Среднощен маскарад". Всъщност не съм чела поредицата, от Съни разбрах за нея, така че тя би могла да даде по изчерпателен отговор. ;)

Петя, мила, да се разберем, ако искаш ти сканирай "Лилия в нощта", че докато аз успея ще мине повече време, а за мен ще останат другите от поредицата. Какво ще кажеш?

П.С. Слънчо, изпревари ме :speak:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Здравей, maxim :), макар и скромна, както наричаш ти колекцията си в нея има Арлекини, които не съм засякла в никой друг и затова много ше се радвам ако започнеш от тях, защото нямам търпение да ги погледна biggrin.gif Става въпрос за: "Баща под наем", "Заложница в пустинята", "В бурята на страстта", "Брак с непознат" и "Алени дантели".

Мерси предварително, за това, че се включваш в събирането на Арлекини :)

Лека вечер на всички :speak:

Desi_Zh няма проблем почвам ги още днес :)

PS: Ralna скапа като имаш възможност добави тези книжки към списъка ми ;)

1. В бурята на страстта – Сандра К. Роудс - № 125

2. Заложница в пустинята – Сара Уд - № 134

3. Баща под наем – Роз Дени - № 139

4. Алени дантели – Керъл Бък - № 138

5. Брак с непознат – Кейт Проктър - № 126

Ами има още три. Поредица е силно казано, но са свързани. Книгите са Циганката. Среднощен маскарад. Сърце за продан. Циганката е за приятеля на Брет Джейсън Савидж. Другите две са за братята Слейд- Морган и Доминик- отново приятели на Брет. Аз много си ги харесвам и четирите. Ще се радвам да ги споделя с вас. Като цъфне линдзи дома веднага ги давам.

Миличка много ще съм ти благодарна търся тази поредица от доста врема и с нетърпение чакам да я прочета.Страхотни сте :speak:laugh.gif .Супер сте. ;)

peppinka мила, понеже каза, че нямаш повече книжки в списака може ли да те помоля за:

1. Сега и във времето

2. Времената се менят

3. Едно лято

на Нора Робъртс :laughing5:

Благодаря предварително!

PS: Ако вече си имаш други неща планирани, не се притеснявай... :P

Имам една,но и тя и тези ще ги почна др седмица.Незнам дали знаеш, но 1и2 са свързани с патуване във времето.Но ще ги имаш.

още веднъж се извинявам ,че се забавих с 116-117 стр (Аманда).

post-154713-1232712984_thumb.jpg

Имам една,но и тя и тези ще ги почна др седмица.Незнам дали знаеш, но 1и2 са свързани с патуване във времето.Но ще ги имаш.

още веднъж се извинявам ,че се забавих с 116-117 стр (Аманда).

biggrin.gif Многоооо благодаря! :laughing5:

Хм,за класацията думи нямам.Според мен най-добри са Девлин Сейнт Джеймс и Рурк(В смъртта).Има много други които са супер,ама няма как всички да са №1.Но пък не съм чела доста книги,така че нищо не се знае :laughing5: .

Според мен цялата книга е от значение да ти хареса някой.Незнам,но тези викинги ги описват много едри,силни и т.н.В въображението ми изникват едни-тц,тц.Абе Хълк Хогън,но с повече коса и по-малко мустаци(ужас).

Какво ще кажете за Гейдж Дюмон(Среднощен бродник)?

Предавам сееее.. :laughing5::P:speak: То се е видяло, че тук ще се пенсионирам и ще си умраааа.. :speak:

Ама искам почетна табелка с надпис "Тук Xesi живя и умря, докато редактираше" :speak::ill:

Благодаря за съболезнованията и съчувствията.. :shy11:

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Някой да има първите книги от" В смъртта"?Аз имам 1,2(за 2-ра незнам :laughing5: -имам я ,но ако ми я върнат) и после чак към 9-11 -та.

Някой да има първите книги от" В смъртта"?Аз имам 1,2(за 2-ра незнам :rolleyes: -имам я ,но ако ми я върнат) и после чак към 9-11 -та.

Ох, миличка, имам от 2-ра до 12-та от поредицата (1-ва ми изчезна някъде), ама от редакции не знам кога ще ми остане време и за сканиране.. Но ако никой друг ги няма, ще се постарая да ги кача..

Ако ме изтърпите, като скорост дано успея и нея да сканирам в събота. Боже, първата книга я сканирах 10 дни, дано успея да кача три за 1 ден. Ще я сканирам, но ако се забавя, моля не се сърдете и без притеснения ме подсещайте, зощо този форум е за удоволствие и неискам да го прибавям в списъка със задачи.

Мила, много, много ти благодаря :P Когато имаш възможност, тогава я сканирай. Ако момичетата се сърдеха за забавянето на сканираните книжки, досега да са ме изхвърлили на бунището. Че съм една бъъъъъъъъърза... :rolleyes:

Ето линк за още един от чудесните исторически любовни романи на Джейн Фийдър - "Неукротимо сърце":

http://4storing.com/n1yev/9e3a140d13ced18f...9970a201bf.html

Xesi,не се юркай излишно.Не бързам.

Иначе ще събираме пари за онази табелка(тук живя... :rolleyes: ),абе направо паметник ще ти вдигнем.

Божкееее, колко много сте изписали за половин ден :rolleyes:

Присъединявам се към мнението на Съни за тази поредица - наистина е вълнуваща. Особено са ми любими "Среднощен маскарад" и "Сърце за продан". Разкошни книжки са laugh.gif

Тихи, Петя, ако ви трябва помощ за сканирането им, свиркайте laugh.gif Имам ги и четирите и с удоволствие ще помогна за отупването им cool.gif

Xesi, мила, моля те, не се предавай :wors: Какво ще правим без редакторки :P Аййй!

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Благодаря, надявам се всичко да мине гладко.

А иначе, да, "Лилия в нощта " e поредица със "Сърце за продан", "Циганката" и "Среднощен маскарад". Всъщност не съм чела поредицата, от Съни разбрах за нея, така че тя би могла да даде по изчерпателен отговор. :wors:

Петя, мила, да се разберем, ако искаш ти сканирай "Лилия в нощта", че докато аз успея ще мине повече време, а за мен ще останат другите от поредицата. Какво ще кажеш?

П.С. Слънчо, изпревари ме :P

Ок аз поемам лилията, тая вечер или утре най-късно ще я пускам, ако не се натряскам много защото днес СИ ВЗЕХ ИЗПИТА С 5 !!!Бях забравила какво е да имаш прилични оценки с тоз Виас :rolleyes:

Момичета давайте класации, не се терзайте, приготвила съм още и все интересни, очаквам мненията вииии!

Тихи успех с контролните kiss.gif

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Хм,за класацията думи нямам.Според мен най-добри са Девлин Сейнт Джеймс и Рурк(В смъртта).Има много други които са супер,ама няма как всички да са №1.Но пък не съм чела доста книги,така че нищо не се знае :rolleyes: .

Според мен цялата книга е от значение да ти хареса някой.Незнам,но тези викинги ги описват много едри,силни и т.н.В въображението ми изникват едни-тц,тц.Абе Хълк Хогън,но с повече коса и по-малко мустаци(ужас).

Какво ще кажете за Гейдж Дюмон(Среднощен бродник)?

Ами какво да кажа за Гейдж, освен че го виждам като много мъжествен. Не знам, някой път колкото и да се опитва авторът да опише някой герой, той все остава някак мъглив и безличен. Колкото до класацията (стана ми любима, не че не си личи) ето още няколко имена: Джайън (Надареният) Леандър Уестфийлд (Сърце от пламък) Себастиян д`Арси(Риск) Шоз Савидж(Огньовете на рая) Морган Макдонъл (Шепотът на розите). Ммм, тях определено си ги представям.

Редактирано от Ayase (преглед на промените)

Ами какво да кажа за Гейдж, освен че го виждам като много мъжествен. Не знам, някой път колкото и да се опитва авторът да опише някой герой, той все остава някак мъглив и безличен. Колкото до класацията (стана ми любима, не че не си личи) ето още няколко имена: Джайън (Надареният) Леандър Уестфийлд (Сърце от пламък) Себастиян д`Арси(Риск) Шоз Савидж(Огньовете на рая) Морган Макдонъл (Щепотът на розите). Ммм, тях определено си ги представям.

Съгласна съм с теб за Гейдж,но някак много секси ми звучи черно-червената коса.Плюс това,че мъжете на А.Йохансон винаги са по един ненатрапчив начин грижовни за жените, които обичат.Поне това е моето впечатление.

А за Джайън какво да кажа?Ммм-мъж и котка в едно ;) .Супер.

Покорно БЛАГОДАРЯ за всички сканирани книги на Нора Робъртс. ;):):):wors:

Ок аз поемам лилията, тая вечер или утре най-късно ще я пускам, ако не се натряскам много защото днес СИ ВЗЕХ ИЗПИТА С 5 !!!Бях забравила какво е да имаш прилични оценки с тоз Виас :)

Момичета давайте класации, не се терзайте, приготвила съм още и все интересни, очаквам мненията вииии!

Тихи успех с контролните kiss.gif

Браво Пете, трябва да се видим да го отбележим! Дано и следващите изпити така да ги взимаш!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.