Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравей,може ли да те помоля за всичките книги?Предварително благодаря!

;)

:)

може

гането го беше сметнала- до 21..някоя година ще го направя.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Ехе, Ели, честито скенер! Направо ще ни засенчиш с твоята колекция. А пък аз си мислех, че имам доста книги, направо бледнеят пред твоята бройка ;)

Момичета, след няколко мартинита :sobbing: май докарах Лилия в нощта - Шърли Бъзби

http://4storing.com/68o0c/36ad78ff217d920c...bf893d4552.html

Приятно четене :help:

Ели честита придобивка, пожелавам ти дълго да ни радваш с нови и все хубави книжки kiss.gif

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

За Всички, които поръчаха - Загадъчния мъж на Фабио-ето линк:

http://4storing.com/g6yku/dc1b993c5564a08c...a961af2b00.html

За Пиратът и Измамникът 1 и 2, ще трябва да почакате, преди това съм обещала на линда Хаурд 2 книжки и на Нора Робъртс - Чародейна сила.

Някой ме пита за Катрин Стоун - имам Другата близначка и Луна от перли - но не съм им фенка - средна работа по моята класация.

Ще продължа да се ровя в книжките, които имам за тези за които питате, но много се ядосвам, защото установих доста невърнати книжки, май ще ги раздавам вече по списък, като в библиотекител Аман от такива приятелки.

Поздрави на всички!

Подкрепям NELG в класацията за Адам Каванот - Nelg, незнам дали знаеш, че Фантазия на Сандра Браун, е първата книга, а втората е Връщане към живота

Мнооого, много благодаря :super::cheers::clap:

Страшно си бърза и отзивчива :wors:

Страхотно! Тази книжка е голяма рядкост cool.gif

За Пиратът и Измамникът 1 и 2, ще трябва да почакате, преди това съм обещала на линда Хаурд 2 книжки и на Нора Робъртс - Чародейна сила.

Някой ме пита за Катрин Стоун - имам Другата близначка и Луна от перли - но не съм им фенка - средна работа по моята класация.

Ще продължа да се ровя в книжките, които имам за тези за които питате, но много се ядосвам, защото установих доста невърнати книжки, май ще ги раздавам вече по списък, като в библиотекител Аман от такива приятелки.

Поздрави на всички!

Подкрепям NELG в класацията за Адам Каванот - Nelg, незнам дали знаеш, че Фантазия на Сандра Браун, е първата книга, а втората е Връщане към живота

много ти благодаря.

ако искаш ще те отменя за другите 3 на фабио.

и знам за тези 2 на сандра браун, но Ей Си ми харесва повече.:super:

Смятах че класацията е за книги от форума инъче мога да се сетя поне за още двама трима от книгите на Сандра Браун, които са ми на сърце :super: Адам оределено е сред тях cool.gif

много ти благодаря.

ако искаш ще те отменя за другите 3 на фабио.

и знам за тези 2 на сандра браун, но Ей Си ми харесва повече.:)

Много ще съм благодарна, ако ме отмениш за 3-те на Фабио

Оле направо не мога да повярвам на късмета си ,толкова време е търся biggrin.gif ,ама като не съм запомнила автора а в другата част да не би да става въпрос за приятелят му :speak:

Още веднъж хиляди благодарности kiss.gifkiss.gif:yanim::whist::wors:

Специално за теб - Среднощна дъга на Линда Хаурд. Иза вас момичета - съвременна е, но е много забавна.

http://4storing.com/u4nc4/87e26d614c1676b2...5336b4a460.html

Момичета, искам да ви помоля за отмяна, някой иска ли да сканира "Принцесата" на Джуд Деверо вместо мен, оригинала ми е толкова блед, че вече му викам Каспър, то не става за четене камо ли за сканиране :whist:

момичета вие сте невероятни,колко много книги сте качили!!скоро попаднах на вашия форум и не можах да повярвам.аз имам няколко книжки,които виждам,че ги няма снимани.другата седмица ще пусна списък и ако имате интерес мога да ги снимам.продължавайте в същия дух,страхотни сте!!!

Хиляди благодарности на Ели за светкавичното сканиране с новата придобивка на великолепния исторически любовен роман на Жаклин Рединг "Бяло цвете". ;):clap::clap:

Ето и линка за него:

http://4storing.com/n40vv/58ae4a38f4d1b24c...997c3256b0.html

Момичета, искам да ви помоля за отмяна, някой иска ли да сканира "Принцесата" на Джуд Деверо вместо мен, оригинала ми е толкова блед, че вече му викам Каспър, то не става за четене камо ли за сканиране :computer2:

Пете, аз ще се заема с "Принцесата". Сега като спомена си разгледах книжката, моята е с добър и силен шрифт. Мисля, че ще стане скана приличен. laugh.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Пете, аз ще се заема с "Принцесата". Сега като спомена си разгледах книжката, моята е с добър и силен шрифт. Мисля, че ще стане скана приличен. laugh.gif

Много ти благодаря kiss.gif

Мерси много за сладкото Арлекинче, maxim :computer2:kiss.gif

Моля ;), дано ти хареса!

Другите може малко да ги забавя, че на 31 имам изпит и колкото и да ме домързява трябва да се учи sad.gifcool.gif

Специално за теб - Среднощна дъга на Линда Хаурд. Иза вас момичета - съвременна е, но е много забавна.

http://4storing.com/u4nc4/87e26d614c1676b2...5336b4a460.html

Днес е щасливият ми ден много те обичкам....... kiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifbiggrin.gif

Милички, моля ви, която е сканирала Шели Такър - "Сърцата полудяват", да ми щракне стр. 242-243, че са пропуснати в книгата, а не мога да я завърша без тях. :friends1:

Милички, моля ви, която е сканирала Шели Такър - "Сърцата полудяват", да ми щракне стр. 242-243, че са пропуснати в книгата, а не мога да я завърша без тях. :wors:

ОК, пускам ги веднага!

Шели Такър - Сърцата полудяват стр. 242-243

http://4storing.com/ibc71/88e8026b15800f03...e81b644bb1.html

Ама как може да съм такъв заплес!!! :friends1:

Уж ги проверих и пак съм изпуснала. Къде съм гледала? :love:

Редактирано от gaytanka (преглед на промените)

ОК, пускам ги веднага!

...

Ама как може да съм такъв заплес!!! :rolleyes:

Уж ги проверих и пак съм изпуснала. Къде съм гледала? :nono:

Благодаря за бързата реакция, добавих ги kiss.gif И не се притеснявай, случват се такива неща cool.gif

Здрасти!

Някой може ли да ми каже кои са тия "Забравени любовни романи"? Защото ме питат от сайта за незрящи, пък аз съм пълен трап в това отношение :)

Здрасти!

Някой може ли да ми каже кои са тия "Забравени любовни романи"? Защото ме питат от сайта за незрящи, пък аз съм пълен трап в това отношение :handshake:

Това е една голяма поредица, ако не се лъжа бяха 31 бройки поне, а пък издателството ми се губи, "Хермес" ли беше... .Аз лично не съм чела нито една, не ме грабнаха, но майка ми ги има всичките до последната, та затова съм запозната с тях.

За ориентация става дума за автори като Анри Ардел, Марион Дели и подобни. Скоро беше пусната една от тях тук - "Брачна авантюра".

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Моля :handshake:, дано ти хареса!

Другите може малко да ги забавя, че на 31 имам изпит и колкото и да ме домързява трябва да се учи sad.gifcool.gif

Така, така! Изпитът е по-важен, а арлекинчетата могат и да почакат laugh.gif , а на 31-ви ще чакаме да се похвалиш за успешно взетия изпит cool.gif

Здрасти!

Някой може ли да ми каже кои са тия "Забравени любовни романи"? Защото ме питат от сайта за незрящи, пък аз съм пълен трап в това отношение :clap:

Кое те интересува: "31 забравени любовни романа" или "Забравени любовни романа". :handshake:

Това което знам е, че след издаването на първата поредица ( "31..." ), поради голям читателски интерес издателството продължи да издава такива романи (малко силно казано романи, понеже са формат горе-долу като големите Арлекинки) с името на втората поредица, към която принадлежаха, ако не се лъжа, "Любовта на монахинята", "Априлската годеница" и т.н. Поне това ми е останало в главата. ;)

Миличка много ще съм ти благодарна търся тази поредица от доста врема и с нетърпение чакам да я прочета.Страхотни сте :handshake:laugh.gif .Супер сте. :clap:

наистина са много хубави книжки особедно Лилия в ноща тя ми е любима само една от тях нямам Сърце за продан но за другите съм съгласна страхотни книжки са дори сам ги препрочитала доста пъти ;) ако нямате циганката или среднощен маскарад мога да ги снимам но съм малко бавничка и незнам дали ще се справя много добре :)

Редактирано от lilia (преглед на промените)

наистина са много хубави книжки само една от тях нямам но за другите сам сагласна страхотни книжки са дори сам ги препрочитала доста пъти :handshake:

Ами момичета мога само да ви зарадвам, че току що предадох книжките във сигурни ръце и като познавам фурията линдзи съвсем скоро ще се появят поне една две от тях. Наслаждавайте им се. Връчих й и един от най-любимите си арлекини, с който да попълним поредицата на Барбара Бозуел, и за който най-горещо благодаря на Ralna. Надявам се също да ви хареса. Той е специално за Боби и Деси. Момичета само малко търпение.

Целувки и приятен уикенд на всички.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.