Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Леле,момичета,благодаря много за книжките на Нора Робъртс-велики сте!!!За съжаление,аз нямам никаква възможност да сканирам и качвам книжки,но оценявам труда ви!Много благодаря! :wors: :wors: :wors: :wors: :wors:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Благодаряяяя много ;) Помислих, че аз нещо съм объркала :baby:

Много ви благодаря и на двете и извинявайте за ненужната проверка :beat:

Успех с бъдещите сканове :lol6:

Ъъъ, аз пак съм с питане ;)

Какво е английското заглавие на Аманда Блеър - Опасна е нощта? Няма инфо в пдф файла и не я открих в http://www.fantasticfiction.co.uk/ - сигурно нещо бъркам в името на автора :huh:

Поредицата на Нора за Кордина като торент е вече факт. Заповядайте! cool.gif

Cordina's Royal Family

Благодаря, благодаря, отдавна чакам цялата поредица!!! :huh:;)

Ъъъ, аз пак съм с питане ;)

Какво е английското заглавие на Аманда Блеър - Опасна е нощта? Няма инфо в пдф файла и не я открих в http://www.fantasticfiction.co.uk/ - сигурно нещо бъркам в ;) ;) името на автора :huh:

Amanda Blaire - Dangerous Night

превод: Лилия Божкова

редактор: Балчо Балчев

;);) ;) ;) ;)

Amanda Blaire - Dangerous Night

превод: Лилия Божкова

редактор: Балчо Балчев

:);) ;) ;) ;)

Благодаря! Спасяваш положението :headphones:

Ето едно сканче и от мен. Приятно четене. cool.gif

4storing - Сандра Браун - Скрити огньове

Account-co (торент) - Сандра Браун - Скрити огньове

:help: Съжалявам само, че няма инфо за преводач и редактор, но не бях забелязала, че тази страница липсва. Моля някой да добави това инфо.

Мерси много. :wors:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

наскоро попаднах на този сайт и още не мога да му се нарадвам .Имам доста книги предимно на Н.Робъртс защото ми е любима ,но нямам техника за да качвам .Исках да багодаря на всички за чудесните книги и труда които са положили

наскоро попаднах на този сайт и още не мога да му се нарадвам .Имам доста книги предимно на Н.Робъртс защото ми е любима ,но нямам техника за да качвам .Исках да багодаря на всички за чудесните книги и труда които са положили

Ах, обичам да срещам фенове на Нора, защото и на мен ми е любимка. Жалко наистина, че не можеш да качваш, sad.gif но може би имаш познати, които могат. :speak: Или може би тук ще намериш някого от твоя град, който може. Вече имаме такъв тандем - момиче с книги и момиче със скенер. Любопитно ми е какви нейни книги имаш biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

имам много ат тези които вече са качени но няма смисъл да ги пиша тези които не съм видяла са:свещенни грехове, бунтът , свидетел в смърта празник в смърта , божествено зло , горчиво небе ,смърт край змийската река , частни скандали , море от обърнати сърца , скрити богатства , брегът на тъмната вода , тиха клопка , краят на реката , полунощ в стаята на сенките, стъпки от огън,възкръснало минало , въглени в мъртвата пепел

това са на Н.Робъртс имам и доста други авторки много загубих при пренасяне но и още доста имам

Редактирано от mariana66 (преглед на промените)

:clap:

:clap: Съжалявам само, че няма инфо за преводач и редактор, но не бях забелязала, че тази страница липсва. Моля някой да добави това инфо.

Мерси много. :clap:

:clap: БЛАГОДАРЯ! kiss.gif БЛАГОДАРЯ! :clap: БЛАГОДАРЯ! :clap: ОТ КОГА ИЗДИРВАМ ТАЗИ КНИГА ВЕЧЕ ПОЧТИ СЕ БЯХ ОТКАЗАЛА! :angry:

Ето и още няколко арлекинчета, с които приключвам :laughing5: списъка от Деска, vacation1.gif за нейно ГОЛЯМО съжаление ;):) :) :lol6: . Всички са от Романс :

36.Не казвай сбогом

40. Каньонът на любовта

58.Дива страст

69.Пиратът и русалката

102.Щедро предложение

Eowina, радвам се, че те зарадвах! cool.gif

mariana66, повечето от споменатите твои книги на Нора ги имам, само една не ми говори нищо, а именно "Скрити богатства". Ако можеш да дадеш малко повече инфо за нея, като например издателство и английско име. Ще ти бъда много благодарна. :wors:

Здравейте!

от няколко дни преглеждам този сайт и виждам,че сте запалени читателки на тема любовни романи,аз също споделям любовта ви към книгите и с удоволствие бих споделила колекцията си от книги с всички вас,но нямам нужната техника за тази цел.Обичам да пиша затова ако искате мога да препиша цяла книга,само кажете къде да го направя и почвам веднага.

Ето и още няколко арлекинчета, с които приключвам :angry: списъка от Деска, vacation1.gif за нейно ГОЛЯМО съжаление :grimace::grimace: :grimace: ;) . Всички са от Романс :

36.Не казвай сбогом

40. Каньонът на любовта

58.Дива страст

69.Пиратът и русалката

102.Щедро предложение

Някой много бърза да се радва май :down: Четири дена почивка за празниците и списъка с "Арлекини Изкушение" те очаква, мила :tease::clap:cool.gif

Ето и още няколко арлекинчета, с които приключвам :question: списъка от Деска, vacation1.gif за нейно ГОЛЯМО съжаление :grimace::grimace: :grimace: :laughing5: . Всички са от Романс :

36.Не казвай сбогом

40. Каньонът на любовта

58.Дива страст

69.Пиратът и русалката

102.Щедро предложение

е днес не може да ви насмогне човек laugh.gif благодаря

Здравейте!

от няколко дни преглеждам този сайт и виждам,че сте запалени читателки на тема любовни романи,аз също споделям любовта ви към книгите и с удоволствие бих споделила колекцията си от книги с всички вас,но нямам нужната техника за тази цел.Обичам да пиша затова ако искате мога да препиша цяла книга,само кажете къде да го направя и почвам веднага.

Мила, извън темата е...или може би не, но се възхитих от аватара, че чак и завидях. Хаха ква съм че не се сетих и аз. Добре дошла при нас. Преписването е доста трудоемко, но ако ти се занимава сигурна съм веднага ще има молби като си пуснеш списъка с книжки. Така че добре дошла при нас още веднъж.

Някой много бърза да се радва май :down: Четири дена почивка за празниците и списъка с "Арлекини Изкушение" те очаква, мила

:question::laughing5::grimace: :grimace: :grimace::no-no: :no-no: :no-no: :no-no:

• Автор
Здравейте!

Здрасти и добре дошла. Ще пуснеш ли едно списъче да видим какви книги имаш? :)

http://4storing.com/fn5ex/f641ade5b62b266c...5643d88ef3.html Бетани Кембъл - Пиратът и русалката DOC формат

http://4storing.com/978oc/3339196b493e6ba8...db31f2b9c1.html Маделин Кер - Щедро предложение doc формат

едит :

Ан Мари Дюкет - Каньонът на любовта - http://4storing.com/eoqsb/0e08277eadb4ca04...9c528fd1e8.html

Даяна Хамилтън - Дива страст - http://4storing.com/nu6tw/ed1a5b4bedd34502...130433be66.html

Лий Майкълс - Не казвай сбогом - http://4storing.com/hax0q/217ee6a6e6128f0c...dfe686f589.html

Редактирано от cherna_prashka (преглед на промените)

:speak: Съжалявам само, че няма инфо за преводач и редактор, но не бях забелязала, че тази страница липсва. Моля някой да добави това инфо.

Мерси много. :lol6:

Аз ще го добавя, но след празниците :super:

Редактирано от Sianaa (преглед на промените)

Аз ще го добавя, но след празниците :P

Мерси, мила. Приятна почивка! biggrin.gif

Огньовете не имат ли втора част? ;)

Маги, тази книга я има в два варианта, като една и две части, издадени от едно и също издателство в една и съща поредица, не си спомням само дали по едно и също време, но мисля, че да. Както е и с "Отдаването" на Аманда Куик, например. Само мога да гадая, че първия тираж е бил изчерпан мълниеносно и от издателството са решили да пуснат втори тираж, но като една книга. :help:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.