Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Момичета, днес ми се наложи да направя едно изключително забавно упражнение. Тоест да си подредя книгите в - да го поживи господ вожда- новата библиотека. И реших така и така ще подреждам да ги опиша, надпиша и да знам коя книга от коя поредица е. Е, извадих аз чекмеджетата и взех да трупам. Боже, а бях подарила две трети! Ся малко ме е яд щото съм напоподарила няколко от поредици ама така съм мислила така съм постъпила. Та поста ми има за цел да изразя искрената си благодарност и възхищение от труда, който Гането е положила, за да имаме достъп до така добре систематизираното и подредено инфо за всички обичани от нас книжки. Иначе не виждам как щях се оправя! Гане, нямам думи, за кой ли път, да ти благодаря за това красиво, полезно и създадено с много любов съкровище, до което се допитваме и което, повярвай, ще ни помага много и за напред!

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момичета, днес ми се наложи да направя едно изключително забавно упражнение. Тоест да си подредя книгите в - да го поживи господ вожда- новата библиотека. И реших така и така ще подреждам да ги опиша, надпиша и да знам коя книга от коя поредица е. Е, извадих аз чекмеджетата и взех да трупам. Боже, а бях подарила две трети! Ся малко ме е яд щото съм напоподарила няколко от поредици ама така съм мислила така съм постъпила. Та поста ми има за цел да изразя искрената си благодарност и възхищение от труда, който Гането е положила, за да имаме достъп до така добре систематизираното и подредено инфо за всички обичани от нас книжки. Иначе не виждам как щях се оправя! Гане, нямам думи, за кой ли път, да ти благодаря за това красиво, полезно и създадено с много любов съкровище, до което се допитваме и което, повярвай, ще ни помага много и за напред!

Благодаря ти, Сънчо. Радвам се, че труда, който полагам, е полезен. :)

Аз също искам да благодаря на всички, които по един или друг начин допълват липсващото в блога. :(

Някой сеща ли се за книжка в която главната се връщаше в спомените на главния, той май беше нещо ранен, а тя май имаше някаква дарба, та това си спомням, не е много, но се надявам някой да се сети.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Първо благодаря за книгите.Много обичам качествени автори като Дж.А.К.:help wanted3:

Някой сеща ли се за книжка в която главната се връщаше в спомените на главния, той май беше нещо ранен, а тя май имаше някаква дарба, та това си спомням, не е много, но се надявам някой да се сети.

Вероятно става дума за "Среднощен бродник" на Йохансон.Е може и да е друга.:yanim:

Здравейте момичета, първо искам да благодаря за прекрасната работа която вършите,за да можем всички ние да се радваме на толкова много книги. Огромно БЛАГОДАРЯ!!! :rolleyes::):wors: :wors: :wors:

От доста време търся една книжка, не съм много сигурна, но мисля 4е се казваще Целувката. Книжката е съвременна и се разказва за едно ченге от малък град, което разследва серийни убийства. Убиеца погва главаната, когато тя идва на погребението на някъкъв неин роднина. За съжаление само това си спомням от книжката.

Редактирано от reine (преглед на промените)

Здравейте момичета, първо искам да благодаря за прекрасната работа която вършите,за да можем всички ние да се радваме на толкова много книги. Огромно БЛАГОДАРЯ!!! :rolleyes::cool::clap: :clap: :wors:

От доста време търся една книжка, не съм много сигурна, но мисля 4е се казваще Целувката. Книжката е съвременна и се разказва за едно ченге от малък град, което разследва серийни убийства. Убиеца погва главаната, когато тя идва на погребението на някъкъв неин роднина. За съжаление само това си спомням от книжката.

Здрасти и на теб.

Идея си нямам за книгата,но звучи интересно.Автора да си спомняш?

Момичета искам да ви попитам дали книгата на Е.Лоуел,в която става въпрос за сестрата на главния Рей е сканирана или ако не дали е поета,защото я няма в линковете,но и новата сканирана книжка за брата я няма,също и друтиге книги на авторката от съвременните романи

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

Момичета искам да ви попитам дали книгата на Е.Лоуел,в която става въпрос за сестрата на главния Рей е сканирана или ако не дали е поета,защото я няма в линковете,но и новата сканирана книжка за брата я няма,също и друтиге книги на авторката от съвременните романи

Маги, geneviev ти е дала линкове, но аз искам да уточня, че понеже повечето от сканираните досега книги на Елизабет Лоуел са от поредиците на Арлекин, то те са в съответните постове. Ти явно търсиш при съвременните, където има само две нейни. :)

Ако има почитатели на Хедър Греъм, мога да сканирам няколко нейни арлекинки и съвременни романи.

Благодаря за книжките на Джейн Ан Кренц :) :)

здарвейте търся една две книги те са сварзани казват се Сага за Рейна страхотни книги ако някой който ги има или знае някои линк за тях мн бих се радвала да ми помогне.Първата книга се казва ''Шона'' а втората ''Шона и Нйил'' невероятни книги.Щтесе радвам ако някои ги има сажалявам че не помня автора им

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Ако има почитатели на Хедър Греъм, мога да сканирам няколко нейни арлекинки и съвременни романи.

Ъвкорс, мила. Аз съм една от тях. А и спокойно мога да кажа, че всички момичета във форума сме почитателки на несканирани книги :) Така че ако имаш време и желание, ще се радваме на всяко ново книжле. :)

:) о,да аз много я харесвам а и тя е доста добра..какво имаш

и благодаря за новите книжки,пак ме обричате на малко сън :)

Редактирано от Jamey (преглед на промените)

ок обаче някой поне знае ли на кои автор са двете книги мн са хубави но забравих кой ги е написал

ок обаче някой поне знае ли на кои автор са двете книги мн са хубави но забравих кой ги е написал

Авторката е Кристин Марион Фрейзър.

здарвейте търся една две книги те са сварзани казват се Сага за Рейна страхотни книги ако някой който ги има или знае някои линк за тях мн бих се радвала да ми помогне.Първата книга се казва ''Шона'' а втората ''Шона и Нйил'' невероятни книги.Щтесе радвам ако някои ги има сажалявам че не помня автора им

Здравей и добре дошла! В отговор на въпроса ти намерих това:

Сага за Рейна

благодаря много :) :) страшно се радвам

Може би става дума за книгата Целувката от Кристин Мичълс:

Кимбърли Танас е обичала истински двама мъже - баща си и своя съпруг. Тяхната трагична смърт я покрусява дълбоко и кошмарите я преследват навсякъде. В най-тежкия миг от живота си среща Вон Гарет - мъжът, когото, вслушвайки се в здравия разум, би трябвало да ненавижда, но сърцето й е на коренно противоположно мнение.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

Здравейте!Бих искала да попитам нещо!Става въпрос за една поредица на Елизабет Лоуел - Макензи-Блекторн. В една от книгите се споменава, че Невада и Тен Блекторн имат и трети брат - Юта.Въпосът ми е има ли издадена книга за него и ако да,дали е преведена!

Исках да благодаря и на всички момичета за чудесната работа,която вършат!Тя е неоценима!

Здравейте!Бих искала да попитам нещо!Става въпрос за една поредица на Елизабет Лоуел - Макензи-Блекторн. В една от книгите се споменава, че Невада и Тен Блекторн имат и трети брат - Юта.Въпосът ми е има ли издадена книга за него и ако да,дали е преведена!

Исках да благодаря и на всички момичета за чудесната работа,която вършат!Тя е неоценима!

Няма книга за Юта.Ето тук може да прочетеш по-подробен отговор на въпроса ти.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=121698&st=960

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.