Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

По повод книжката "Лъвът" видях че я има в линковете,та пробвах да я дръпна

ама даде: 'Съжаляваме. Не беше открит торент с такова ID. Най-вероятно торентът е бил изтрит.'

Не знам дала трябва да сигнализирам,ама за всеки случай.

Разбира се, че трябва, мила. А докато линка се смени, ето го правилният: Лъвът

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Разбира се, че трябва, мила. А докато линка се смени, ето го правилният: Лъвът

Благодаря,вече я дръпнах,а може ли мненийца за "Целувката на черната вдовица".Моля?!

Благодаря,вече я дръпнах,а може ли мненийца за "Целувката на черната вдовица".Моля?!

на мен лично много ми хареса да ти кажа от цялата поредица тя е най-яката

на мен лично много ми хареса да ти кажа от цялата поредица тя е най-яката

Боже,днес ми върви на грешки.Като спомена поредица и рекох да прочета анонса на

"В огъня"-да ама се отвори "Посланието " на Нора Робъртс-Арлекинка Супер романс

ако някои нещо може да направи....

Боже,днес ми върви на грешки.Като спомена поредица и рекох да прочета анонса на

"В огъня"-да ама се отвори "Посланието " на Нора Робъртс-Арлекинка Супер романс

ако някои нещо може да направи....

И двата посочени линка са оправени. Като видите подобни грешки, обаждайте се, дами.

Да побутна малко темата с един роман от поредицата на "Ирис" .

Венчана за риска -Катрин О`Нийл

Благодаря kiss.gif

Може ли малко информация за романа, досега съм попадала доста пъти на него, но така и не си го взимам, само заради негативите които се изписаха за другият роман на авторката - "Господарят на Рая"...

И аз тенкю за всички новокачени книжки ;)

Петя, аз не си спомням нещо от тази книга .Но си спомням ,че "Господаря на рая" не ми беше харесала.Дано някой да има по-пресни спомени.

Някой чел ли е Часът на Пепеляшка на Катрин Стоун? Какво ви е мнението за авторката?

Някой чел ли е Часът на Пепеляшка на Катрин Стоун? Какво ви е мнението за авторката?

Чела съм само "Островът на дъгите" от нея (много яка книга и се каня от месеци да я сканирам, но една "добра приятелка" я взе преди доста време и все "забравя" да ми я върне ;) ), та за авторката - стила й много ми харесва, а самата книга съм я чела към 10 пъти, толкова увлекателно е написана!

"Часът на Пепеляшка", сега се разрових, видях резюмето и изглежда много интересно, определено съм заинтригувана, благодаря че сподели, не знаех че издават още нейни книги и съм много щастлива от факта :)

От К.Стоун съм чела Даровете на любовта и Крадец на сърца, двете много ми харесаха, книжките бяха по-тежички, но и много емоционални и въздействащи. Даровете на любовта я бях чела преди поне 6-7 години, но си я спомнях и много й се зарадвах като я сканираха тук.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Часът на Пепеляшка е дена страхотна книга,много въздействаща и емоционална,на мен ми харесва,имам я но нямам скенер ако има някой от Пловдив мога да му я дам да я сканира

На мен ми хареса много, а след това я похвалиха и майка и леля...

Благодаря kiss.gif

Може ли малко информация за романа, досега съм попадала доста пъти на него, но така и не си го взимам, само заради негативите които се изписаха за другият роман на авторката - "Господарят на Рая"...

Ами на мен специално "Венчана за риска" не ми хареса. Вече не помня много от нея, но знам че не ме грабна. Даже не съм я сложила при другите си книги, а съм я отделила и при първа възможност мисля да я подаря на накой - може пък този някой да не е толкова не претенциозен като мене.

Благодаря за книжката  :)

Момичета може ли малко информация за "Лъвът" на Кони Мейсън, днес си я взех, резюмето направо изглежда страхотно - добрият стар брак по неволя, нооо все пак е възможно и да съм се прекарала.

Благодаря предварително  :)

Пате и на мен ми хареса книжлето - чети , не му мисли.

• Автор

Момичета, трябва ми съвет. Някой да е чел "Непокорната" на Бъртис Смол? Че днес си я купих, резюмето е многообещаващо, ама нали е наплюта авторката. Кажете с една дума Хубава или Ужас?

Момичета, трябва ми съвет. Някой да е чел "Непокорната" на Бъртис Смол? Че днес си я купих, резюмето е многообещаващо, ама нали е наплюта авторката. Кажете с една дума Хубава или Ужас?

Инче, да драснеш резюменцето да го видим и от коя поредица е, че не съм я срещала. Пък може да ми потрябва и за блога. Плиййййййййййз...

• Автор

Инче, да драснеш резюменцето да го видим и от коя поредица е, че не съм я срещала. Пък може да ми потрябва и за блога. Плиййййййййййз...

Ох мале, тя милата Беатрис Смол, аз все Бъртис й викам. Ей го резюмето:

Беатрис Смол- - "Непокорната"

Наричаха я Бел от ада...

Безпощадна инепоколебима като мъж,Изабел от Лангстан управлява фамилното имение с желязна ръка след смъртта на баща си.Но дразката красавица среща своя равностоен партньор в лицето на Хю Фокониер,смел рицар и законен саксонски наследник на крепоста Лангстан.По волята на краля той става неин съпруг.Със своята мъжественост Хю разкрива на Бел приятните плътски наслади,след като бурните им дни на словесен двубой преминават в нощи на еротична забрава.

Една дружка днеска като си я купих ми изяде душата да й я дам да я прочете, и щото аз още смуча "В смъртта" на Нора й я дадох. Та сега ми разказа малко. Начи главната и главния си се женят в началото и са си заедно, спят си двамата и т.н. А тя е на 15 години. Нашия към трийсетака. Малко педофилско мяза, ама нали е рицарска, те са мислили друго яче, малко като нашенките цигани, колкото по-млади, толкоз по-добре. Майка й е на 30 и се жени за приятеля на нашия дето е на 32. каза ми, и че на края главния там се биел с некви и му изкарали очото, краля го наритал, че не щял еднооки рицари и той се кротнал и се върнал при наща. По мнение на дружката тая книга не била от поредица.

Тааа, ако някой я знае да вика. Да знам аз дали да я чета. Че не ми се чака дружката да я прочете и да ми каже, тя малко садист си пада, нарочно ще ме излъже нещо.

Уф, рицари-мрицари, като чета какво ти е разказала дружката, 'ич не ми харесва. Направо си е в стила на Бъртриска. А като прочетох резюмето, се сетих, че вече я имам в блога, kotenceto86 беше ми го писала в поредицата Звезди на Торнадо...

• Автор

Уф, рицари-мрицари, като чета какво ти е разказала дружката, 'ич не ми харесва. Направо си е в стила на Бъртриска. А като прочетох резюмето, се сетих, че вече я имам в блога, kotenceto86 беше ми го писала в поредицата Звезди на Торнадо...

Ми незнам. Ще видим. :cool:

Каквото и да си говорим тва са 15 години.Тя имение управлявала.По-скоро това ще повярвам ,отколкото,че те нали са рицари така са го правили.Хубаво,било е така,но сега сме сега!Тя книгата да не е писана преди 1000 години.Хайде 17 някак щях да преживея,макар и с клизма,но 15!

Те авторите понякога хубаво се измъкват-я хубавица неземна,я зряла за годините си,но ...

Момичета,заела съм се със сканирането на книгите Белязаният Макензи и Мисията на Макензи на Линда Хауърд и Нощни сенки на Нора Робъртс.Ако някой вече ги е поел,да свирне.

Момичета,заела съм се със сканирането на книгите Белязаният Макензи и Мисията на Макензи на Линда Хауърд и Нощни сенки на Нора Робъртс.Ако някой вече ги е поел,да свирне.

Аз щях да сканирам Белязания Макензи, но нямам нищо против да ме отмениш. Благодаря. :) Другите не ги е поел никой, доколкото знам...

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.