Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Какво ще кажете за "Картината"?

Някой да има инфо за "Картината" на Нора?

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Адам Хейнс е художник,който посещава имението Fairchild за да направи проучвания за открадната картина под прикритие .Среща се с Кърби, дъщеря на известен художник,който той трябва да провери.тя е полу-човек,полу-елф и има дарбата да високо чуство за правилно и грешно

тва разбира се е непрофесионалния ми и доста импровизиран за 3 мин превод,но все пак е нещо

Адам Хейнс е художник,който посещава имението Fairchild за да направи проучвания за открадната картина под прикритие .Среща се с Кърби, дъщеря на известен художник,който той трябва да провери.тя е полу-човек,полу-елф и има дарбата да високо чуство за правилно и грешно

тва разбира се е непрофесионалния ми и доста импровизиран за 3 мин превод,но все пак е нещо

Мхм,дай ми елфи на мен.

Звучи интересно,надявам се да влезне в списъка за скан.

Направо съм побъркана за книги на Нора.:clap:

На мен лично ми е интересна. А ето и резюмето от задната корица на книгата:

Открадната е ценна картина. Художникът Адам Хейнс, който работи и като сътрудник на застрахователна компания, трябва да я намери и да разкрие крадеца. С тази задача попада в дома на известния живописец Феърчайлд, ала от мига в който прекрачва прага на неговата странна къща, нищо вече не е просто и ясно. как може да разследва заподозрените, ако те толкова му харесват? Феърчайлд е, меко казано, необикновен, а дъщеря му Кърби е най-невероятната жеа, която Адам някога е срещал...

Мхм,дай ми елфи на мен.

Направо съм побъркана за книги на Нора.:)

охх и аз и аз, Нора е върхът! Обожавам книгите й с фентъзи елементи :)

охх и аз и аз, Нора е върхът! Обожавам книгите й с фентъзи елементи :)

Аз също....

Мхм,дай ми елфи на мен.

Направо съм побъркана за книги на Нора.:)

Само че....

Понеже днес не съм на себе си, ми трябваха няколко минути, за да препрочета резюмето на "Картината" на Нора и да осъзная за какво става дума.

В тази книга няма фентъзи елементи, да подчертая, за да не се разочарова и обърка някой. Това си е една класическа романтична мейнстрийм история за картини, художници, фалшификатори и любов, разбира се.

Още една нова книжка от поредицата на "Ирис ". Тори ,благодаря отново.

Предателски целувки -Мари Кордоние

Благодаря за книжката kiss.gif

Може ли някой да сподели мнението си за нея :)

Момичета, благодаря за новите книжки. Страхотни сте. ;)

Само че....

Понеже днес не съм на себе си, ми трябваха няколко минути, за да препрочета резюмето на "Картината" на Нора и да осъзная за какво става дума.

В тази книга няма фентъзи елементи, да подчертая, за да не се разочарова и обърка някой. Това си е една класическа романтична мейнстрийм история за картини, художници, фалшификатори и любов, разбира се.

Сетих се,но истината е,че много ми се чете нещо на Нора Робъртс и ако има елфи ще е бонус.

С носталгия(или както там се казва)се сещам за четвъртата книга за Донован.Ужасно ми хареса(макар и на английски) и много ми се чете нещо подобно.

благодаря за книжките,и най вече за Предателски целувки,напълно ви подкрепям за сканирането на книжки,аз също нямам много средства но всеки месец си заделям пари,жалкото е че успявам да си ги взема втора ръка,защото честно казано 12-13лв за книга или 9 за такава на Ирис ми идват много особенно ако си ги взема в комбинация и съм безкрайно благодарна на всички,които сканират или заснемат,а и се чувствам гузна,че досега съм само консуматор,нямам скенер а и колекцията ми е много малка!Колкото до сканирането на нови книги,мисля че може да се качват но без да се прекалява,има хора,които са си я купили и могат да я сканират,а и мого от качените тук нови книги,които са ми харесали после съм си ги копувала,така че издателството едва ли страда,

и Тихи към теб права си за някои неща,но не знам какво да мисля за това,че си мълчиш когато някой пита за нова книга,защо?,ти си от самото начало с нас,мисля че не си права,отношенията ни тук във форума според мен са доста близки,поне аз така ги чувствам,така че не виждам защо да не кажеш имам я тази книга,но не искам да я сканирам,излиза ако си ми приятен ще я сканирам тази книга ако не си няма да ти отговоря въобще :speak: и това съм го виждала има хора,които по 10 пъти питат за една книга и никой не им отговаря,а други само "а" да кажат и веднага 10 човека се изреждат да им предлагат да им помогнат за намирането или сканирането,наистина не виждам смисъл,може би греша поправете ме ако е така но наистина не знам защо се получава така :angry:

благодаря за книжките,и най вече за Предателски целувки,напълно ви подкрепям за сканирането на книжки,аз също нямам много средства но всеки месец си заделям пари,жалкото е че успявам да си ги взема втора ръка,защото честно казано 12-13лв за книга или 9 за такава на Ирис ми идват много особенно ако си ги взема в комбинация и съм безкрайно благодарна на всички,които сканират или заснемат,а и се чувствам гузна,че досега съм само консуматор,нямам скенер а и колекцията ми е много малка!Колкото до сканирането на нови книги,мисля че може да се качват но без да се прекалява,има хора,които са си я купили и могат да я сканират,а и мого от качените тук нови книги,които са ми харесали после съм си ги копувала,така че издателството едва ли страда,

и Тихи към теб права си за някои неща,но не знам какво да мисля за това,че си мълчиш когато някой пита за нова книга,защо?,ти си от самото начало с нас,мисля че не си права,отношенията ни тук във форума според мен са доста близки,поне аз така ги чувствам,така че не виждам защо да не кажеш имам я тази книга,но не искам да я сканирам,излиза ако си ми приятен ще я сканирам тази книга ако не си няма да ти отговоря въобще :speak: и това съм го виждала има хора,които по 10 пъти питат за една книга и никой не им отговаря,а други само "а" да кажат и веднага 10 човека се изреждат да им предлагат да им помогнат за намирането или сканирането,наистина не виждам смисъл,може би греша поправете ме ако е така но наистина не знам защо се получава така :angry:

Мила не знам какво да си мисля за поста ти. Три пъти го прочетох да не би някакво умопомрачение да ме спре да схвана изцяло замисъла. И така и не разбрах в какво не е права Тихи. В това, че има етика и морал и че преценява действията си или в това, че има наглостта да не се обяснява за решението си. Аз не съм и адвокат и няма да и слагам мои думи в устата, но ще ти кажа, че от кога си във форума не е от значение. От значение е какво казваш и чуват ли те. Още по-важно уважават ли те за думите ти. За мен няма значение дали потребителя се е регнал вчера или преди пет години а ще прочета ли нещо смислено и сходно с моите виждания и интереси. Що се отнася до старата вече тема аз избирам хобита, които са ми по джоба. Много момичета се изказаха по въпроса и аз сега няма да ги повтарям. Просто ще кажа благодаря за подкрепата. Въпреки че я очаквах бях повече от изненадана и щастлива да видя колко много държите на издателството. Надявам се не защото съм се регнала преди две години и повечето от вас ме познават от форума. Ще продължа в същия дух и надявам се скоро с Ваня да ви зарадваме пак.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Аз пък много добре те разбрах.То си е написано черно на бяло.;)

Може би донякъде си права.

Нистина съм имала случаи да пиша в момент,когато има много хора.Или поне се включват доста често,но като питам нещо никой не отговаря.

Не обвинявам никого в нищо ,самата аз отговарям на постове,на които мога да помогна или са близки до това което ме вълнува.(А и не можеш да се включваш като черна станция непрекъснато.)

Мила не знам какво да си мисля за поста ти. Три пъти го прочетох да не би някакво умопомрачение да ме спре да схвана изцяло замисъла. И така и не разбрах в какво не е права Тихи. В това, че има етика и морал и че преценява действията си или в това, че има наглостта да не се обяснява за решението си. Аз не съм и адвокат и няма да и слагам мои думи в устата, но ще ти кажа, че от кога си във форума не е от значение. От значение е какво казваш и чуват ли те. Още по-важно уважават ли те за думите ти. За мен няма значение дали потребителя се е регнал вчера или преди пет години а ще прочета ли нещо смислено и сходно с моите виждания и интереси. Що се отнася до старата вече тема аз избирам хобита, които са ми по джоба. Много момичета се изказаха по въпроса и аз сега няма да ги повтарям. Просто ще кажа благодаря за подкрепата. Въпреки че я очаквах бях повече от изненадана и щастлива да видя колко много държите на издателството. Надявам се не защото съм се регнала преди две години и повечето от вас ме познават от форума. Ще продължа в същия дух и надявам се скоро с Ваня да ви зарадваме пак.

става въпрос за това,че не виждам защо ще си премълчава,в крайна сметка това си е мое мнение,просто попитах,мисля че имам право на това,въпреки че сигурно не отговаря на вижданията на другите,в крайна сметка всички видяха колко хора са радостни че се сканира Вкусът на греха на Конито,защо това трябва да е грешно,да книгата е нова,но на мен факта че книгата е сканирана не ми попречи да си я купя,това исках да кажа

... и това съм го виждала има хора,които по 10 пъти питат за една книга и никой не им отговаря,а други само "а" да кажат и веднага 10 човека се изреждат да им предлагат да им помогнат за намирането или сканирането,наистина не виждам смисъл,може би греша поправете ме ако е така но наистина не знам защо се получава така :angry:

Маги, като един от сканиращите, мисля че трябва да те поправя. Според мен грешиш относно това, че има избирателен подход към молбите за скан. Може би трябва да се замислиш, че хората питат 10 пъти за книга, която е трудно намираема и затова никой не им отговаря, просто защото сканиращите я нямат. В другия случай някой каже "а" и десет сканиращи се надпреварват просто защото имат исканата книга. А не защото някой им е симпатичен, а друг - не.

знам че сега се превежда Choice But Seduction , но ако някой я има на английски ако може да ми я прати щото ми трябва на англ а пък не можах да я изтегля..благодаря предварително

момичета, като четох инфото на Картината видях ,че отговаря точно ,а на "дни на промени"ще ви дам сега .За качване на книжки ми възможно само в уикендите ,защото тогава почивам за което много се извинявам ,но това са ми въможностите. сега инфото за Дни на промени:Представете си изненадата на Нейтън Пауъл ,когато се прибира у дома иоткрива във ваната си непозната красавица,обкичена с екзотични бижута!Консервативният архитект любезно и предлага дасе облече ,като се старае да не обръща внимание ,че тя е най-привлекателната и интригуваща жена ,която е срещал. За Джаки животът е едно великолепно приключение.И когато невероятния герой от романа ,който пише,се изправя пред нея от кръв и плът ,тя е убедена ,че Нейтън е мъжът на мечтите и.Най -лесното е да се влюби в него.Най-трудното предстои-да го накара да отвърне на чувставата и.....дерзайте до събота....

и Тихи към теб права си за някои неща,но не знам какво да мисля за това,че си мълчиш когато някой пита за нова книга,защо?,ти си от самото начало с нас,мисля че не си права,отношенията ни тук във форума според мен са доста близки,поне аз така ги чувствам,така че не виждам защо да не кажеш имам я тази книга,но не искам да я сканирам,излиза ако си ми приятен ще я сканирам тази книга ако не си няма да ти отговоря въобще :ph34r: и това съм го виждала има хора,които по 10 пъти питат за една книга и никой не им отговаря,а други само "а" да кажат и веднага 10 човека се изреждат да им предлагат да им помогнат за намирането или сканирането,наистина не виждам смисъл,може би греша поправете ме ако е така но наистина не знам защо се получава така :whist:

Хайде и аз да драсна два реда, видяло се е, че трябва да се обяснявам.

Ок, Маги, не съм отрекла, че някои от вас (не включвам себе си в това число, защото до сега съм чела от сканираните само такива издания, които отдавна не са на пазара), след като са прочели по-нова книга в електронен вариант, отиват до близката книжарница и си я закупуват. Но според мен това са малък процент хора. Повечето, макар и да харесват дадената книга, си остават с pdf/txt/doc/rtf-а. Тук идва момента със скъпото хоби или просто за съответния човек няма значение под каква форма ще има произведението. Което автоматично намаля продажбите.

Ти сама каза, че чакаш да преоценят заглавията, преди да си ги купиш. И аз го правя много често. Така че какъв е проблема да направим същото един вид и при сканирането. Просто изчакваме приемлив срок от време, в който книгата "пада" като "пазарна цена" и след това даваме зелена светлина за качването й в тракера. Не мисля, че това ще навреди чак толкова, при положение, че има още десетки и повече книги с изчерпан тираж, с които може да обогатим колекцията на форума. И в същото време ще стимулираме издателствата, па макар и с няколко закупени бройки отгоре.

Освен това, както са се изразили Съни и Гането, първо, аз имам право да не се обадя ако имам новоиздадена книга, за която някой е помолил. Какъв е смисъла да напиша "Ами да, имам я, ама няма да я сканирам." Най-малкото ще си похабя думите, времето и ще разочаровам този, който е помолил за нея, защото няма как да не го приеме като личен отказ. А аз въобще нямам такива намерения. Не налагам възгледите си на никого, просто си ги следвам без много шум. Второ, никога не съм отказвала да сканирам книга, за която е било споменато и която имам (става дума за по-старите издания, а не тези на по няколко дена/седмици), нито съм отказала помощ на момичета, които нямат скенер и които са в районите София и Добрич (не малко са тези, които ще потвърдят). Ще ме извиняваш, в случая обиди не само мен, но и останалите сканиращи. Ако искаш да направим статистика колко са хората, които сканират/снимат на фона на всички потребители. Ние разчитаме единствено на собствените си библиотеки, от време на време и на нечии други, които искат да предложат нови попълнения. Нормално е за някои книги веднага да се предложат няколко варианта за обработка, а за други - такива да липсват.

Малко съм емоционална, но както сама отбеляза, във форума съм от зората на създаването му и на фона на всичко, което съм дала от себе си като време, работа и отношение, да прочета нещо такова...

Не ме разбирай погрешно. По-скоро съм учудена, отколкото обидена. Не търся нито разбиране, нито извинения, чисто и просто си изказвам становището.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

момичета, като четох инфото на Картината видях ,че отговаря точно ,а на "дни на промени"ще ви дам сега .За качване на книжки ми възможно само в уикендите ,защото тогава почивам за което много се извинявам ,но това са ми въможностите. сега инфото за Дни на промени:Представете си изненадата на Нейтън Пауъл ,когато се прибира у дома иоткрива във ваната си непозната красавица,обкичена с екзотични бижута!Консервативният архитект любезно и предлага дасе облече ,като се старае да не обръща внимание ,че тя е най-привлекателната и интригуваща жена ,която е срещал. За Джаки животът е едно великолепно приключение.И когато невероятния герой от романа ,който пише,се изправя пред нея от кръв и плът ,тя е убедена ,че Нейтън е мъжът на мечтите и.Най -лесното е да се влюби в него.Най-трудното предстои-да го накара да отвърне на чувставата и.....дерзайте до събота....

Дам, резюмето на Картината отговаря точно и съм го преписвала от книгата, понеже я имам. Благодаря ти за резюмето на Дни на промени, тъкмо ще го прибавя в блога. А за качването на книжките, не се притеснявай, когато имаш време, тогава. :)

не Тихи не ме обиди,съжалявам ако съм обидила теб или някой от сканиращите,просто това ми направи впечатление и изказах мнение,ще се радвам ако наистина не е така,разбира се че всеки има право на избор какво и как до го направи,не обвинявам никой,просто мисля,че за напред не трябва да се обиждате,ако примерно аз поискам нова книга да се сканира,и някой се отзове на молбата(смятах да попитам за Зад кадър на Сандра Браун,тъй като останах с впечатлението,че някоя я има и ми беше станало интересно,тъй като харесвам книгите и на тази тематика,но май ще се откажа като гледам настроенията и мненията на някои от вас)Извинете ако съм нарушила добрия тон във форума

Маги, като един от сканиращите, мисля че трябва да те поправя. Според мен грешиш относно това, че има избирателен подход към молбите за скан. Може би трябва да се замислиш, че хората питат 10 пъти за книга, която е трудно намираема и затова никой не им отговаря, просто защото сканиращите я нямат. В другия случай някой каже "а" и десет сканиращи се надпреварват просто защото имат исканата книга. А не защото някой им е симпатичен, а друг - не.

Абсолютно те подкрепям Гане - това е единствената причина поради която не се отговаря на пост от сорта на "момичета търся еди кой си роман", при условие че никой го няма има ли смисъл всички които що годе активно сканират да пишат "сори ама я нямам книгата".

Съгласна съм с Тихи, малко се засегнах от това Маги, че едва ли не си подбираме на кой да изпълним желанията. Грубо беше от твоя страна и сякаш се чувстваш лично засегната, за което не мога да намеря причина.

Отосно сканирането на новите книги, явно недоволството ти е насочено към мен и Тихи, все пак ние подхванахме въпроса. Да си призная реакцията ти изобщо не ме учудва. И понеже искаш да съм директна от 12 книги на ирис излезли през 2009 ще си кажеш ли честно колко от тях си си закупила след като си ги прочела тука и си ги харесала. Сега да не излезе, че държа сметка на това кой какво купува ама след като си позволяваш да държиш сметка за това кой какво ще сканира...

Няма да се обяснявам за решението си, така виждам нещата, имам си принципи и ги следвам, досега нови книги не съм сканирала така ще бъде и занапред, а на теб ако ти се четат съжалявам - аз съм пас, ако друг продължи да ги сканира много се радвам за тебе и съжалявам за всички останали като мен които си купуваме книгите само и единствено с надеждата че рано или късно пак ще издадат някоя особено добра.

не Тихи не ме обиди,съжалявам ако съм обидила теб или някой от сканиращите,просто това ми направи впечатление и изказах мнение,ще се радвам ако наистина не е така,разбира се че всеки има право на избор какво и как до го направи,не обвинявам никой,просто мисля,че за напред не трябва да се обиждате,ако примерно аз поискам нова книга да се сканира,и някой се отзове на молбата(смятах да попитам за Зад кадър на Сандра Браун,тъй като останах с впечатлението,че някоя я има и ми беше станало интересно,тъй като харесвам книгите и на тази тематика,но май ще се откажа като гледам настроенията и мненията на някои от вас)Извинете ако съм нарушила добрия тон във форума

Маги, усещам те, че си на грешна посока. Никой не е обиден, че примерно ти или друг е поискал новоиздадена книга. Най-малко аз. Мнението ми целеше да илюстрира защо се въздържам да отговоря на тези молби и причините, които си имам за нова. Става въпрос за убеждения в нещо, а не за обида. Не смея да забранявам на когото и да било, каквото и да е. Ти сама си преценяваш дали ще поискаш някоя книга и останалите от сканиращите също сами ще решат дали да се отзоват. Имаш правото да не се съгласиш с нас и да си кажеш мнението, както и направи.

Извинявам се, че се намесвам в спора ви. Според мен като цяло идеята ви е много много хубава, но не мисля, че ще има особен ефект... Просто хората, които не копуват(независимо поради каква причина) нови книги сега, няма да ги копуват и когато ги няма за сваляне, просто ще изчакат 1 година и тогава ще се помолят...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.