Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Аз щях да сканирам Белязания Макензи, но нямам нищо против да ме отмениш. Благодаря. :) Другите не ги е поел никой, доколкото знам...

Аз вече я сканирах.

http://tranz.it/load.php?id=vPXvvvbt84uyDVxz463276

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момичета,заела съм се със сканирането на книгите Белязаният Макензи и Мисията на Макензи на Линда Хауърд и Нощни сенки на Нора Робъртс.Ако някой вече ги е поел,да свирне.

Малииииииии,как само ми се разтупка сърцетооооооо................

Нямам търпение да докопам Джо :)

и да си ги имам под ръка с татко му :)

Страшно много ти благодаря :)

ПС.Само да кажа ,че книгата е сто пъти по интересна от "посното" й резюме :)

Лично аз преди да я върна в библиотеката я прочетох 3 пъти за 1 седмица :)

Редактирано от Книжно човече (преглед на промените)

Тук там съм се ровила ж сериозни исторически проучвания и честно казано 15годишните за онова време

са "жени"в разцвета си.Не забравяите,че да доживеят до 40 си е било чудо/болести воини много раждания и т.н/

Като съвременнен човек трудно преглъщам тази крехка възраст,наистина звучи педофилско,обаче

до 12год са ги женели изключенията са били за лошо-я скандал,липса на зестра или лоша кръв.Тъй че ако авторка

та в нещо не е успяла.то не е възрастта на главната.Не съм чела книгата но ако я докопам ще се пробвам

Момичета,заела съм се със сканирането на книгите Белязаният Макензи и Мисията на Макензи на Линда Хауърд и Нощни сенки на Нора Робъртс.Ако някой вече ги е поел,да свирне.

Леле, направо ми се разтупка сърцето :) Голямо БЛАГОДАРЯ, geneviev :)

Преди малко попаднах на един страхотен сайт, пълен с корици на любовни романи. Може би го знаете клик тук, ама аз все пак да го сложа. Момичета, като ги гледах и ме обзе едно бясно желание да ги имам- и книгите, и мъжете (е, не всичките де, ама...) :) Голяма алчност, нали :) :)

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

Аз вече я сканирах.

http://tranz.it/load...t84uyDVxz463276

Чудесно, само че нещо не мога да я изтегля. По принцип нямам проблеми с тегленето от най-различни сайтове, но тук зациклих. И по-точно файла, който се свали, не беше разпознат, опитах се да го отворя с адобето, ама не ще. От линка, който си дала, въведох посочения код и на следващата страница кликнах на "Изтеглете файла от този линк". Но... :)

Мисията на Макензи - Линда Хауърд:

http://tranz.it/load.php?id=HnRQPbqOklrKiwRG463303

Чудесно, само че нещо не мога да я изтегля. По принцип нямам проблеми с тегленето от най-различни сайтове, но тук зациклих. И по-точно файла, който се свали, не беше разпознат, опитах се да го отворя с адобето, ама не ще. От линка, който си дала, въведох посочения код и на следващата страница кликнах на "Изтеглете файла от този линк". Но... :)

Странно.Аз я изтеглих и отворих без проблем.

"Нощни сенки" ще я пусна довечера."Защото те обичам" на Нора също мога да я сканирам,както и "Дар от злато" и "Авантюристът" на Кренц.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

Мисията на Макензи - Линда Хауърд:

http://tranz.it/load...OklrKiwRG463303

Странно.Аз я изтеглих и отворих без проблем.

И на мен ми е странно, още повече, че и с втората се случва същото. Но няма нищо, ще ги изтегля, като се качат в акаунт. Благодаря ти много за книжките и ще се радвам да сканираш и другите. :)

Тук вече нямам проблем, явно двамата с транзита не можем да мелим брашно :) Благодаря ти ee1275863f079356fabc2c2910bb911e.gif

PS: Сега разбрах, защо не можах да сваля предните файлове. По принцип използвам Мозила, от нея ще да е. Влезнах с Експлорер и опитах да сваля от транзита и стана. Явно Мозилата и Транзита не мелят брашно...

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Благодаря ти много! Свалих ги без проблем, а сега ще им се наслаждавам :):D:)

Огромни благодарности за новите книжки. :cool: По-принцип много ми харесват книгите на Линда Хауърд, дано и тази е хубава. А в някаква поредица ли е. Да знам дали е първа или не, ако може да ми кажете. :D

Да,книгите са за рода Маккензи.Първата е Белязаният Макензи,втората - Мисията на Макензи.

Има още три,но май не са преведени,поне аз не ги намерих,та се принудих да ги прочета на английски.Поредицата е една от най-хубавите на Линда.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

Благодаря за информацията. Захващам се с първата. :D

ето я и обещаната Дни на Промени от нора

http://account-co.ne...p?id=4877&hit=1

Благодаря за книжката. :cool:

ПС: Мила, не знам дали знаеш, но като качиш торент, трябва първо сама да го "свалиш", за да започне ъплоуда. Иначе не можем и ние да я свалим...

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Автор

A някой може ли да даде резюметата на тези книжки "Белязания Макензи" и "Мисията на Макензи" :wors:

A някой може ли да даде резюметата на тези книжки "Белязания Макензи" и "Мисията на Макензи" :wors:

Разбира се, слънце, ето:

Mackenzie

1. Mackenzie's Mountain (1989) Белязаният Макензи

Понякога се налага да научим най-тежките уроци от най-крехките хора... Мери Елизабет е добра учителка и държи сина на Уолф Макензи да се върне в училище.След бурна разправия с бащата на момчето за Мери е ясно,че животът й няма да бъде същият.По всичко личи,че петното,което Уолф Макензи носи за неизвършеното от него престъпление ще го съпътства до края на дните му.Странно защо крехката нова учителка не вижда никаква заплаха в това,да общува с него.Все пак никой в града не вярва,че Мер ще успее опитоми този буен и затворен мъж.Ала в него тя вижда честен и достоен човек,когото дори е готова да обича...

2. Mackenzie's Mission (1992) Мисията на Макензи

Мъжете Макензи — не само е трудно да не се съобразяваш с тях. Направо е невъзможно да ги отминеш просто така... Джо от рода Макензи също като своя баща е див и буен като планинския вятър. Никой не може да си представи, че ще го види укротен. Една също толкова упорита блондинка, член на неговия екип, е обвинена в предателство. Ще се наложи тя не само да защити своята лоялност към специалната задача, която им е възложена, но и да отстои позицията си пред този магнетичен мъж...

3. Mackenzie's Pleasure (1996)

4. Mackenzie's Magic (1996)

5. A Game of Chance (2000)

Тук там съм се ровила ж сериозни исторически проучвания и честно казано 15годишните за онова време

са "жени"в разцвета си.Не забравяите,че да доживеят до 40 си е било чудо/болести воини много раждания и т.н/

Като съвременнен човек трудно преглъщам тази крехка възраст,наистина звучи педофилско,обаче

до 12год са ги женели изключенията са били за лошо-я скандал,липса на зестра или лоша кръв.Тъй че ако авторка

та в нещо не е успяла.то не е възрастта на главната.Не съм чела книгата но ако я докопам ще се пробвам

Съгласна съм,дори знам това,но...Смятам,че самата авторка не е нужно да се придържа точно към този исторически факт или да измисли някакво оправдание.

Доколкото ми е известно в онези времена не са си мили и зъбите,но никой герой не е описан с лоши зъби или дъх.В по-скорошни времена са смятали къпането за вредно,но героите(всички до един) учудващо не споделят или не спазват това вярване.

Хубаво е да се придържат към ист. истина,но все пак това е художествена литература.След като някои героини се къпят по два пъти на ден,защо да не са поне на 17 години.

Ето например един вариант-женят се на 15,но поради някаква причина са разделени 3-4 години-война,интриги,манастир...

Една от авторките,която много харесвам-Аманда Куик,описва героините си често като стари моми на 20-25 години.:wors:

И това е начин.

Надявам се да не звуча като дърта моралистка.Просто като чуя 15 години и ми скапват удоволствието.Почвам да си мисля -даа,това е нормално за онези времена,а тя сигурно е зряла и мъдра за възраста си.Понякога е така,а понякога се оказва,че героините са като пакостливи деца,чиито съпрузи са в ролята на строги,но търпеливи бащи.Ужас!

Благодаря за книгите.Само да намеря възможност и ги нападам.Очаквам с нетърпение книгата на Нора.

Нора Робъртс - Нощни сенки

http://4storing.com/mv5qsu/d2014f7b972a61e58b057866bc7fbd1c.html

Здравей, много благодаря за книжките :blink: Може ли качиш тази в tranzit? Имам проблем с 4storing :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.