Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Аххх, как ще те обичаааамммм :)

Аз си я прочетох прилежно от библиотеката и си я гледам тъжно,

щото другата седмица ще я връщам, а ти сега ме зарадва,

че ще си я имам под ръка постоянно :cool:

Опааааааааа, какво изкочииииииии..... Значи, момичета, с две ръце съм относно Макензи, така че умолявам ви на колене за тях... ММММММММММмОООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!!!

Редактирано от leprikon4e (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

А идеята ви за периода за неприкосновенност е наистина чудесна! Но нека не е само толеранс към нас, а към всяко едно издателство, което издава любимата ви литература! Просто трябва да бъдем коректни и етични към всички!

И на мен това ми беше мисълта, този период да се отнася за всички издателства и за всякакъв жанр. Имаме толкова сканирани книги вече, разнообразието е налице, а има и толкова стари книги, които още не сме сканирали.

А, да не забравя! Че от доста време се каня- честито на новото издателство! :cool: Желая ви страхотен успех- не се съмнявам в него :bye1: Като чета отзивите за "Бък"- още с първата книга право в десетката :mark: Имах страхотно желание да си я закупя, но за съжаление ме обраха в нашата прекрасна столица и временно съм обявила "фалит" sad.gif Но се надявам другият път нищо да не ми попречи :)

Благодаря за сърдечните пожелания и мила я ми драсни едно лс, че имам нещо на ум. Съжалявам за неволите ти, но важното е да сме живи и здрави. Другото ша са нареди. Чакам да ми пишеш да ти споделя какво съм измислила.

Много,ама много благодаря :hush:

cheetah на следващата ми книга от вашето издателство и аз пък искам посвещение

/да знаеш,че още ми пърха сърчицето от като се сетя,че всеки ден ни доближава до Чет,

Джейд и Кайн и точя лиги /:wors:

Слънце не беше рекла не съм надписала и тази. Обещавам, че следващата, която и да е тя ще я имаш надлежно посветена и от двете ни с Ванчо. И въобще момичета моля ви да казвате дали я искате надписана. Някой може да се подразни, че му "нараскана" книгата. Други пък да се радват ако е надписана от нас. Та хубаво е да знаем какво предпочитате.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Момичета успях да взема от читалищната библиотека следните книги - Джудит Макнот - Някой бди над теб;Джейн Ан Кренц - Необуздани сърца; Нора Робъртс - Картината; Нора Робърт с - Честни илюзии.Ако някоя от вас е от Пловдив и може да ги сканира да се свърже с мен на скайпа да се уговорим как да стане! :)

Made in USA:

Сладка моя принцесо, Оливин Годфри...

Боби тази книга я имам. Ако искаш ще я сканирам, но чак към края на месеца ще мога :baby:

ПП: Момичета, точно от поста на Петето и аз се замислих вчера вечерта, че наистина като се сканират новите книги издателствата накрая нищо няма да издават. Та подкрепям с две ръце да има период на непркосновеност най-малко година. Тогава и аз ще се наканвам да си купувам новите книжки. Дори следващия месец мисля да започна да купувам :)

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

момичета на Н.Робъртс имам Възкръснало минало, въглени в мъртвата пепел, Чесни илюзии, Смърт край змийската река,Брегът на тъмната вода.Моля да ме извините ако нещо съм объркала и вече са сканирани.Аз съм от София нямам скенер нито фотоапарат , но ако някои може и иска да ги сканира ще се радвам да допренеса с нещо за увеличаване на колекцията

ЗДРАВЕЙТЕ!НАЙ НАКРАЯ СЕ ВКЛЮЧВАМ И АЗ .ИМАМ ЕДНА СНИМАНА АРЛЕКИНКА И ЩЕ СЕ ПРОБВАМ ДА Я КАЧА,НО АКО МОЖЕ НЯКОЙ ПЪРВО ДА Я ПОГЛЕДНЕ ДАЛИ СТАВА И ПОСЛЕ ДА Я КАЧИ КАТО ТОРЕНТ ЧЕ СЪМ МНОГО ЗЛЕ С ТИЯ НЕЩА.

момичета на Н.Робъртс имам Възкръснало минало, въглени в мъртвата пепел, Чесни илюзии, Смърт край змийската река,Брегът на тъмната вода.Моля да ме извините ако нещо съм объркала и вече са сканирани.Аз съм от София нямам скенер нито фотоапарат , но ако някои може и иска да ги сканира ще се радвам да допренеса с нещо за увеличаване на колекцията

Единствено Възкръснало минало е вече сканирана. А според моя списък във блога Брегът на тъмната вода е поета от chitatlka, но ако се намери кой да ги сканира, можеш да й драснеш едно ЛС, че ще я отмениш. Предполагам няма да има нищо напротив. :)

Период на неприкосновеност 1 година! Аз съм твърдо За! Ето че излезе и нещо хубаво от намесата на тази девойка Ника. Значи и от плевелите имало полза понякога.

Период на неприкосновеност 1 година! Аз съм твърдо За! Ето че излезе и нещо хубаво от намесата на тази девойка Ника. Значи и от плевелите имало полза понякога.

Леле, как хубаво го каза- ясно, точно и кратко :) И дори сравнението с "плевел" въобще не прозвуча обидно :)

Но... хлип... хлип... такива като мен, които искаме да прочетем нещо новичко какво ще правим. Може би, новото издателство ще предложи като бонус на закупена книга и е-варианта и, съгласна съм и срещу допълнително заплащане. Защото аз наистина не мога да си позволя да съхранявам повече книги на хартиен носител. Вече оставих поне 30 книги в Кливланд, за които съм сигурна, че повече няма да видя. А като истински любител на книгата, не мога и да си помисля, че ще си купя книга, ще ми я изпратят тук, ще я прочета, а после ще я изхвърля, заедно със старите си дрехи, за които не съм намерила място в куфарите. Устройва ме да си купя книгата и да ми я пазят в БГ, докато се върна. А тук да си чета е-варианта на книгите.

varnam, ние също сме мислили и за такъв вариант, но за момента няма как да стане по ред обективни причини. Но се надяваме един ден да може да ви предложим и този вид услуга.

ЗДРАВЕЙТЕ!НАЙ НАКРАЯ СЕ ВКЛЮЧВАМ И АЗ .ИМАМ ЕДНА СНИМАНА АРЛЕКИНКА И ЩЕ СЕ ПРОБВАМ ДА Я КАЧА,НО АКО МОЖЕ НЯКОЙ ПЪРВО ДА Я ПОГЛЕДНЕ ДАЛИ СТАВА И ПОСЛЕ ДА Я КАЧИ КАТО ТОРЕНТ ЧЕ СЪМ МНОГО ЗЛЕ С ТИЯ НЕЩА.

ами ако искаш аз сам свободна мога да помогна

оле,мерси за предложението.така ето какъв е моя проблем-книгата е снимана с фотоапарат и е в папка,но не мога да я направя в цяла "страница".дано обяснението ми добро че както казах изобщо ме няма в тия работи.моля те ако можеш кажи какво да правя от тук на татък.а и да книгата е от серия Изкушение "огнена страст" от елиз тайтъл.

Мога да предложа и още няколко книги които не видях тук

нора робъртс:

1Картината

2.Дни на промени

3.Нощен дим

сандра браун

безрасъдна любов

и още доста арлекинки от всички серии

местим са на др место

Боби тази книга я имам. Ако искаш ще я сканирам, но чак към края на месеца ще мога :clap:

Добре, мила, книжката остава под твое попечителство :P

Още две арлекинки от мен:

Циклонът „Любов”, Дона Карлайл

Нощта на ловеца, Дженифър Грийн

местим са на др место

Вече се регистрирах на новото място :) Въпросът ми е- този форум остава ли? Да знам- дали на две да си разпределям вниманието, или само в една посока ;)

Вече се регистрирах на новото място :) Въпросът ми е- този форум остава ли? Да знам- дали на две да си разпределям вниманието, или само в една посока ;)

нямах предвид всички просто почнахме да пишем с едно момиче и да не разводняваме се преместихме...споко тука са си всички други...извинявам се все пак за объркването

и на кое място си се регнала все пак

да постна и тукаю

някой имали инфо за програма за намаляване на пдф че мн голям файл стана след снимане с фото

Редактирано от Jamey (преглед на промените)

нямах предвид всички просто почнахме да пишем с едно момиче и да не разводняваме се преместихме...споко тука са си всички други...извинявам се все пак за объркването

и на кое място си се регнала все пак

да постна и тукаю

някой имали инфо за програма за намаляване на пдф че мн голям файл стана след снимане с фото

Форумът на издателство "Гепард 2178". Ето ти линк към него, ако вече го нямаш де :)Гепард 2178

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

Мислех да не пиша въобще, после си казах, че едно мнение в повече едва ли ще ти промени мирогледа, но поне може да е от полза за други момичета, които може би също се надяват да се сканира "Бък".

Замисли се над думите си, поста ти, който цитирам, никак не те представя в добра светлина, а по-скоро крещи "Ще им натрия носовете, кои са те, че да ми отказват. Искам я книгата пък!!!" Оценявам голямото ти желание да прочетеш "Бък", донякъде това е като комплимент към издатеството, но начина, по-който се опитваш да го сториш не е много коректен, особено след като говорим за съвсем младо издателство, правещо първи стъпки на пазара. Нима очакваш, че като се пусне безплатно книгата в интернет, търсенето ще продължи? По-скоро продажбите ще намалеят драстично, издателството ще остане на голяма загуба и ще се замисли сериозно дали си струва да пусне нещо друго на пазара.

Да не говорим, че едва днес се регистрираш във форум, който от над година вече активно се занимава с набавянето на електронни варианти на книги и първото нещо, което правиш при основателен отказ на молбата ти, е да раздаваш едва ли не заплахи. Съжалявам, но е очевидно, че въобще не си разбрала същността на това, което правим. Плюс това не сме ти длъжни за нищо, всяко сканирано произведение тук е качено от добра воля на сканировчика.

Съни (cheetah) повдигна въпрос, който ме гложди и мен от доста време. Факт е, че стартирахме този своеобразен проект, притиснати от малките ресурси на жанра и отдавна изчерпани тиражи на стойностни произведения. А напоследък, с нарастващ страх наблюдавам как се сканират току що издадени книги, които могат да се намерят в най-близката книжарница. Не казвам, че съм богата (макар да успявам да отделя по някой лев за новите книжки, които ми харесват, да не говорим, че ако се изчака няколко месеца, цените на книгите на "Ирис" падат из интернет книжарниците), нито, че не искам и аз да ги прочета книгите, но започнахме да се отдалечаваме от основната цел. Не знам дали е направило впечатление на останалите, но от доста време насам, когато се моли за сканиране на нови книги, си мълча, дори и да ги имам. И само да кажа, че ще продължа да го правя, защото може моето закупено копие да не топли достатъчно даденото издателство, но поне ще си остана с надеждата, че може да е достатъчно, за да не се откажат да пускат нови произведения на пазара, заради малки продажби. Както вероятно вече са направили "Плеяда" относно Джоана Линдзи.

Отплеснах се, но това е моето мнение.

Просто няма какво да се добави!Всичко това ми мина през главата наред с други по-яростни мисли,но реших да ги запазя за себе си.

Единственото което мога да кажа в допълнение е ,че напоследък е малко неловко да свалям книги,излезли преди има няма два месеца.За срока 1 година съм напълно съгласна.Мисля си дали да не добавим и условието,че ако книгата не се намира на пазара да се сканира въпреки,че годината не е изтекла?

Колкото до "Бък" мислех,че се подразбира-всеки тук ще си я купи(рано или късно като има възможнос т) в жест на съпричастност с новото издателство.

Аз лично чакам февруари като по-паричен месец.:)

Благодаря за книжките Боби kiss.gif

По другата тема, аз също подкрепям идеята за едногодишен срок в който да дадем шанс на всяка книга да намери мястото си на пазара и да постигне максимални продажби.

С удоволствие бих се отзовала като сканировчик практикуващ в столицата, но тези седмици са ми натоварени, затова ако никой друг не се обади, ще мога да предложа услугите си чак Февруари месец.

Обещала съм и на debilgates от сумати време и отново се извинявам, че не успявам да изпълня уговорката.

Благодарности за новите книжки!

Също се радвам, че имаме нов член на отбора сканиращи/снимащи, michaela. Благодаря за книжката, добре дошла и ще ти препоръчвам да си изтеглиш от първия пост на темата "Линкове към Любовни романи" файлчето Skanirane_Zasnemane, където има съвети за това как най-ефективно да бъде снимана книга, за да е възможна след това редакцията й в текстов документ. :P

Благодарности за книгите,момичета kiss.gif

оле,мерси за предложението.така ето какъв е моя проблем-книгата е снимана с фотоапарат и е в папка,но не мога да я направя в цяла "страница".дано обяснението ми добро че както казах изобщо ме няма в тия работи.моля те ако можеш кажи какво да правя от тук на татък.а и да книгата е от серия Изкушение "огнена страст" от елиз тайтъл.

Мога да предложа и още няколко книги които не видях тук

нора робъртс:

1Картината

2.Дни на промени

3.Нощен дим

сандра браун

безрасъдна любов

и още доста арлекинки от всички серии

Първо: Добре дошла при нас. :cool:

Второ: Книгата "Нощен дим на Норчето е сканирана, от същата поредица се търси само "Нощни сенки". sad.gif

Трето: За "Дни на промени" на Норчето не ще те разцелувам, ами направо не знам какво ще те направя от щастие. Лично аз я търся от доста време, така че ще съм ти мноооооооооого благодарна, ако можеш да я качиш тук.

Благодаря за книжките, момичета :whist:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.