Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравей, много благодаря за книжките :) Може ли качиш тази в tranzit? Имам проблем с 4storing :(

Вече я качих в акаунт: Нора - Нощни сенки

geneviev, благодаря много за книжката :blink::):(:clap: :clap:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Благодаря :blink::)

Да,книгите са за рода Маккензи.Първата е Белязаният Макензи,втората - Мисията на Макензи.

Има още три,но май не са преведени,поне аз не ги намерих,та се принудих да ги прочета на английски.Поредицата е една от най-хубавите на Линда.

Много, много ,много kiss.gif

и една молбичка,да разкажеш с две три думи за какво иде реч в другите книжки .

Че за такива МОНОглоти :blink: като мен шанса да ги издадат на български е минимален.

Нора Робъртс - Защото те обичам

http://4storing.com/...dffd9748e6.html

Уау, направо нямам думи, ей сега ще я кача в акаунт и благодаря! :speak:

Ето я и нея: Нора - Защото те обичам

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Ехе, тука сте се развихрили! Чак се засрамих, че съм обещала три книги и вече две седмици ги бавя.

Искрени благодарности и от мен за книжките!

БЛАГОДАРЯ ЗА КНИЖКИТЕ! ЗЛАТНИ СТЕ НАПРАВО... ДА НЕ КАЗВАМ КОЛКО ВРЕМЕ ТЪРСЕХ "СЕНКИТЕ" ДАЖЕ СЕ МЪЧИХ И НА АНГЛИЙСКИ АМА НЕ МЕ БИВА ЧАК ТОЛКОВА...

ТА ОЩЕ ЕДИН ПЪТ БЛАГОДАРЯ...

Много, много ,много kiss.gif

и една молбичка,да разкажеш с две три думи за какво иде реч в другите книжки .

Че за такива МОНОглоти :speak: като мен шанса да ги издадат на български е минимален.

Останалите три книги са за брата на Джо - Зейн,сестра им Марис и осиновеният от родителите им брат Ченс.И трите са с криминален сюжет.

Извинете ме за нахалството :) но видях линк към Дни на промени на Нора Робъртс тук и си пуснах книгата да се тегли, но в сайта не видях да има такъв торент и тегленето не върви. Книжката все още не е качена в сайта или аз имам някакъв проблем с тегленето? sad.gif

P.S. Много благодаря за книгите на Линда Хауърд и Нора Робъртс, двете са сред любимите ми авторки :speak::speak:

Благодаря за книжките :wors: Изглеждат страхотни :clap:

Момичета едно глямо БРАВО, а също и БЛАГОДАРЯ зя страхотните книжки :wors::clap::clap:

Извинете ме за нахалството :doh: но видях линк към Дни на промени на Нора Робъртс тук и си пуснах книгата да се тегли, но в сайта не видях да има такъв торент и тегленето не върви. Книжката все още не е качена в сайта или аз имам някакъв проблем с тегленето? sad.gif

P.S. Много благодаря за книгите на Линда Хауърд и Нора Робъртс, двете са сред любимите ми авторки :wow::cool:

Проблемът не е при теб. Никой до момента не може да изтегли торента, тъй като ъплоудъра не е пуснал сийд. Причината да не го виждаш в тракера е, че неактивните торенти се скриват.

момичета мисля ,че успях да оправя проблема със Дни на промени на нора ако може някой да пробва да ясвали и да каже дали е успял.извинете за грешката,но ми е за първи път! :)

Всичко вече е ок, мила! Браво на тебе и продължавай в същия дух!

Много благодаря за новите книжки на Нора. kiss.gif

И аз искам да благодаря за новите книжки. Тъкмо се оглеждах и се чудех какво да започна да чета.

Благодаря за книжката- поредната доза удоволствие kiss.gif

Елизабет Лоуъл - Треска:

http://account-co.net/torrents-details.php?id=4895

Много благодаря :wors:

Миналата седмица четох за сестра му Сантия "Тъмни страсти"

сега ще си прочета и тази :)

А има ли още книги от поредицата?

Много благодаря :wors:

Миналата седмица четох за сестра му Сантия "Тъмни страсти"

сега ще си прочета и тази :)

А има ли още книги от поредицата?

Не, само тези двечките са.

Останалите три книги са за брата на Джо - Зейн,сестра им Марис и осиновеният от родителите им брат Ченс.И трите са с криминален сюжет.

Скоро ги четох на руски и ще ти ги преракажа накратко. Зейн е тюлен и на една мисия спасява дъщерята на един посланник, забременява я, раняват го и се разделят. После я намира, женят се, хващат мръсника дето я е отвлякъл, имат дъщеря и очакват близнаци. За Марис: работи като треньор на коне, спасява един кон от собствениците му като го отвлича. Така се среща с един от ФБР -забравих му името. Спасяват коня, хващат лошите, женят се и тя го води в семейното ранчо, където мъжете от семейството го гледат лошо, а жените застават на негова страна. Правят втора сватба с главно действащо лице дъщерята ня Зейн. Като резюме не звучи интересно, но книжките са си доста хубави, особено тази за Зейн.

На мен историята на Марис не ми хареса много,като набързо претупана ми се стори.За Зейн и Ченс са по-интересни.

Скоро ги четох на руски и ще ти ги преракажа накратко. Зейн е тюлен и на една мисия спасява дъщерята на един посланник, забременява я, раняват го и се разделят. После я намира, женят се, хващат мръсника дето я е отвлякъл, имат дъщеря и очакват близнаци. За Марис: работи като треньор на коне, спасява един кон от собствениците му като го отвлича. Така се среща с един от ФБР -забравих му името. Спасяват коня, хващат лошите, женят се и тя го води в семейното ранчо, където мъжете от семейството го гледат лошо, а жените застават на негова страна. Правят втора сватба с главно действащо лице дъщерята ня Зейн. Като резюме не звучи интересно, но книжките са си доста хубави, особено тази за Зейн.

Много ти благодаря,че ги резюмира :speak:

така поне някак си ми е по-спокойно,че съм в течение на нещата.

Понакога изпадам в крайности,ама ги приемама като истински близки приятели,

дори семейство/тази моя лека смахнатост е от години и засяга всичките ми любими герои :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.