Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Линковете вече работят и сега си тегля. :ph34r:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Слънце набързо преведох резюмето за теб. Надявам се то да те ориентира. Не съм стигнала още до нея въпреки че я имам.

Та ето:

1119 година. На път от Англия за Шотландия, за да се омъжи за шотландец Лейди Брена се е примирила с уредената женитба. Но когато банда свирепи боядисани войни я пленяват по пътя тя без страх се покорява на искането им да се омъжи за техния водач – избухливият леърд Конър МакАлистър. Тя няма как да знае, че пленяването й е само първата стъпка в отмъщението срещу заклетия враг на Конър – нейният годеник. Брена не храни никакви илюзии, че съпругът и е влюбен в нея. След набързо състоялата се сватба в гората МакАлистър я уверява, че ще я пусне да си отиде вкъщи след като му роди син. Но Брена не може да забрави, че вече веднъж е предлагала брак на МакАлистър – преди десет години – когато тя бе само дете и гостът в замъка на баща й я бе покорил с ослепителната си неочаквана усмивка. Сега когато тя е решена да спечели смелия вожд, когото вече обожава тя е хваната в капана на жестока война между клановете, породена от отмъщение и само вярата й в нейният храбър герой може да я спаси...

Книгата изглежда много интересна ще я чакаме с голямо нетърпение!clap.gifworshippy.gifsmile.gif

Слънце набързо преведох резюмето за теб. Надявам се то да те ориентира. Не съм стигнала още до нея въпреки че я имам.

Та ето:

1119 година. На път от Англия за Шотландия, за да се омъжи за шотландец Лейди Брена се е примирила с уредената женитба. Но когато банда свирепи боядисани войни я пленяват по пътя тя без страх се покорява на искането им да се омъжи за техния водач – избухливият леърд Конър МакАлистър. Тя няма как да знае, че пленяването й е само първата стъпка в отмъщението срещу заклетия враг на Конър – нейният годеник. Брена не храни никакви илюзии, че съпругът и е влюбен в нея. След набързо състоялата се сватба в гората МакАлистър я уверява, че ще я пусне да си отиде вкъщи след като му роди син. Но Брена не може да забрави, че вече веднъж е предлагала брак на МакАлистър – преди десет години – когато тя бе само дете и гостът в замъка на баща й я бе покорил с ослепителната си неочаквана усмивка. Сега когато тя е решена да спечели смелия вожд, когото вече обожава тя е хваната в капана на жестока война между клановете, породена от отмъщение и само вярата й в нейният храбър герой може да я спаси...

Много благодаря;)

И сега ако кажеш,че и превод ще направите по някое време направо ще хвръкна от щастие

/мммааааааааааллллллллллллллко съм нагла нали :)/

Редактирано от Книжно човече (преглед на промените)

Ох, сещам се за книгата. Главната героиня се казваше Виктория, а галено Тори. Аз не си падам по султанските истории, но тази книжка ми хареса. Като си изпия кафето, ще се разровя из линковете, ако не ме изпреварите... :cool

Да, и корабът на момчето се казваше "Ятаган". А лелята не бягаше, а бяха организирали отвличането и продажбата им като роби.

OK. Боби Смит - "Вземи сърцето ми"

Благодаря намерих я и сега я започвам.:)

тези дни ми върви на липсващи страници 144 145 на Трудна истина на Нора Робъртс липсват нека този който я е сканирал да ги даде ако му е възможно

Здравейте, преди известно време писах че търся една книга Сага за рейна.Писаха че щте баде сканирана парвата част искам да питам дали вече е сканирана в смисъл да не сам я пропуснала,не искам да ставам нахална нио исках да зная.

Здравейте, преди известно време писах че търся една книга Сага за рейна.Писаха че щте баде сканирана парвата част искам да питам дали вече е сканирана в смисъл да не сам я пропуснала,не искам да ставам нахална нио исках да зная.

Не си я изпуснала. Все още не е сканирана. :eek:

Момичета, да попитам- вие имате ли проблем с "Моята библиотека"? Въобще не ми отваря сайта :)

Момичета, да попитам- вие имате ли проблем с "Моята библиотека"? Въобще не ми отваря сайта :)

Значи и при теб е така. От няколко дни не мога да вляза в сайта, непрекъснато се опитвам, така ме е яд значи...

И аз се чудих, какво става с Читанката.

Хеsi сигурно знае....

Значи и при теб е така. От няколко дни не мога да вляза в сайта, непрекъснато се опитвам, така ме е яд значи...

Да, и мен ме е яд. Нашият форум, Моята библиотека и Акаунат са единствените места, в които всеки ден влизам! Даже вснощи като се опитах да вляза в Акаунта, ми излезе една табелка "В ремонт сме" или нещо от сортаНо бях предупредена! Дано скоро и Моята библиотека бъде отново на линия sad.gif

И Читанката е в ремонт.. Имам цяла партида да качвам там, ама и аз чакам.. :ass:

Сега остана и Калдата да излезе в ремонт и направо спирам нетааа :blink:

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

И Читанката е в ремонт.. Имам цяла партида да качвам там, ама и аз чакам.. :mad:

Сега остана и Калдата да излезе в ремонт и направо спирам нетааа :huh:

Да, представи си да не може да се влезе и в Калдата, тогава вече въобще няма смисъл да висиш пред компа. Иначе обичам да чета любовните романи, които си качила в Читанката. Вярно че имам стотици файлове в компютъра, но в Моята библиотека по ми щадят очите. Нямам търпение да свърши ремонта и да качиш новите.

И аз нямам търпение!

Напоследък нямам никакво време, но обещавам скоро да я сканирам. :)

Здравейте :)

Дали някоя от вас има Въглени в мъртвата пепел и Божествено зло на Нора Робъртс :ph34r:

Имам един проблем, току що публикувах един по-дългъ пост и ми се появиха празни редове м/у всеки абзац. Получи се адски дълго и дразнещо. Три пъти вече опитвам да го редактирам и не се получава

Някой знае ли как да си реша проблема?

Имам един проблем, току що публикувах един по-дългъ пост и ми се появиха празни редове м/у всеки абзац. Получи се адски дълго и дразнещо. Три пъти вече опитвам да го редактирам и не се получава

Някой знае ли как да си реша проблема?

Я го постни наново

Благодаря ти Тори, но не става. Публикувах го пак и пак така излезе. Редактирам го вече за незнам си кой път и направо ме заболя главата. Да не би да е заради това, че го копирам от уордски файл?

п.п. Успях - на 6-я опит но успях и аз не знам как clap.gif

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Благодаря ти Тори, но не става. Публикувах го пак и пак така излезе. Редактирам го вече за незнам си кой път и направо ме заболя главата. Да не би да е заради това, че го копирам от уордки файл?

Хм, интересно. Може да пробваш да го копираш в txt файл, да го запаметиш и после от там да го копираш и постнеш в темата.

Да попитам, момичета, защо от от 4-ти февруари не ми излизат никакви новини от вас, нито вашите постове, нито дали има нови книги, нищо? Само при мен ли е този проблем или вие нищо ново не сте писали? Защо така се получава...

Хмм,идея нямам.Аз си мислех,че проблема е в мен.Вчера изведнъж изчезнаха всички "нови" теми.Днес обаче всичко си е наред.

Нали?! Даже бях писала едни благодарности на момичетата, дето пишат любовния роман, и този пост е изчезнал...Егати мистерията..

Нали?! Даже бях писала едни благодарности на момичетата, дето пишат любовния роман, и този пост е изчезнал...Егати мистерията..

Мила, постта се пази, просто е преместен в темата, в която обсъждаме романа - "Дискусии относно романа", ето линк:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=131299&st=420

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.