Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парис Хилтън отива в затвора

Featured Replies

Оф, тя хубвао ще излезе, ама да видим дали си е взела някаква поука, ако й е по силите laugh.gif

• Отговори 136
  • Прегледи 12,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор

Защо изобщо я коментирате още ?

аз не знам защо й се обръща чак толкова много внимание

м/у другото съм чела няколко нейни интервюта и не е чааак толкова тъпа и си спомням колко се учудих когато прочетох с колко много неща се занимава и как обясняваше кога каква работа има и къде ще ходи изглеждаше сякаш не се спира от работа

но изобщо не е китка за мирисане...

Хотелиерската наследничка Парис Хилтън бе освободена от затвора на Лос Анджелис, където лежа 24 дни. Парис влезе в затвора на 3 юни, след като бе призната за виновна в серия нарушения зад волана. Първоначалната присъда на Хилтън бе 45 дни, но поради препълнен затвор и добро поведения наказанието бе намалено, предаде BBC. Парис Хилтън бе пусната на свобода по-рано този месец поради здравословни проблеми, но само за един ден.

Източник: avtora.com

• Автор
Хотелиерската наследничка Парис Хилтън бе освободена от затвора на Лос Анджелис, където лежа 24 дни. Парис влезе в затвора на 3 юни, след като бе призната за виновна в серия нарушения зад волана. Първоначалната присъда на Хилтън бе 45 дни, но поради препълнен затвор и добро поведения наказанието бе намалено, предаде BBC. Парис Хилтън бе пусната на свобода по-рано този месец поради здравословни проблеми, но само за един ден.

Източник: avtora.com

Да , точно поради пълен затвор и добро поведение и е намалено накзанието ... :)

Какво се шашкате толкова, Парис е отишла там с ЦЕЛ, а именно да снима вторият си РОЗОВ филм biggrin.gif

Очаквам го скоро в кината и в по-големите сайтове :-}

Парис Хилтън твърди, че се е променила

Богатата наследничка Парис Хилтън смята да накара да повярват всички онези, които се съмняват в добрите й намерения. Тя твърди, че наистина се е"променила" по време на триседмичния си престо в затвора. "Аз съм добра. Аз съм състрадателен човек", казва Хилтън в интервю, което ще излезе в списание "People" и чиито откъси са публикувани в интернет страницата му.

Тя твърди, че онези които се съмняват за добросъвестността й се лъжат и не я познават. Имам голямо сърце, аз съм искрена и те ще разберат това нещо", добавя още Хилтън. 26-годишната Хилтън бе арестувана заради това, че бе хваната да кара пияна и бе без книжка. Осъдена на 45 дни затвор и задържана на 3 юни, Парис Хилтън първо бе пусната след тридневен престой на 7 юни заради "медицински причини" без да се уточнява какви са те. Съдията обаче на другия ден я върна обратно в затвора.

Мениджърът на Парис Джейсън Мур заяви за телевизията, че неговата клиентка ще си вземе няколко седмици почивка, след което ще дава интервюта. Правнучката на основателя на хотелската верига Хилтън е една от най-преследваните медийни личности и е символ на възхищение от страна на американското общество.

Източник: БГНЕС

• 2 седмици по-късно...

Има момичета,които харесват Парис Хилтън и аз съм едно от тях!!!!! Вижте,мацки,нищо лично,ама защо не си признаете,че малко и завиждате на Парис?Все пак казват,че и лошата реклама е реклама,а Парис Хилтън определено знае как да я използва.Paris FOREVER!

Разбира се, че й завиждаме ..... за парите. :mark: Това никога не сме го крили. Поне аз!

• Автор
Разбира се, че й завиждаме ..... за парите. :P Това никога не сме го крили. Поне аз!

Е да , ама ако ми беше на мене дъщеря щеше да се движи в инвалидна количка :)

Има момичета,които харесват Парис Хилтън и аз съм едно от тях!!!!! Вижте,мацки,нищо лично,ама защо не си признаете,че малко и завиждате на Парис?Все пак казват,че и лошата реклама е реклама,а Парис Хилтън определено знае как да я използва.Paris FOREVER!

Поредната комплексирана малолетна...Как някой ще завижда на тая грозна и неадекватна (цензура)?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.