Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парис Хилтън отива в затвора

Featured Replies

Абе айде нека и моята фамилия да е Хилтън и да нямам талант...
Прав си!
  • Отговори 136
  • Прегледи 12,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Хе хе хе колко злоба има по този свят , едвали някоя от форума може да се мери с нея , нямам пред вид само парите и но и за доста други работи ми се струва че става . Не е някои супер модел но едвали нормален мъж ще я върне.

Не съм и преполагала, че ще говоря за морал и ценности в тема за Парис Хилтън (най-малкото, защото са доста несъвместими понятия). Аз лично не изпитвам злоба към нея, по-скоро ми е абсолютно безразлична.

Нито й завиждам за външния вид, нито на парите. Има хора, които имат много повече и без да имат 7 цифрени суми в банковата сметка. Какъв е смисъла да обикаляш света, като не знаеш, че столицата на Франция е Париж, например?

Пък и човек може да се чувства много по-щастлив и успял без толкова милиони долари. Много сте хиперболизирали парите в днешно време.

Не съм и преполагала, че ще говоря за морал и ценности в тема за Парис Хилтън (най-малкото, защото са доста несъвместими понятия). Аз лично не изпитвам злоба към нея, по-скоро ми е абсолютно безразлична.

Нито й завиждам за външния вид, нито на парите. Има хора, които имат много повече и без да имат 7 цифрени суми в банковата сметка. Какъв е смисъла да обикаляш света, като не знаеш, че столицата на Франция е Париж, например?

Пък и човек може да се чувства много по-щастлив и успял без толкова милиони долари. Много сте хиперболизирали парите в днешно време.

Наистина ли си вярваш на написаното и ако имаш шанса да си размените ролите би го проиграла така лесно както се изказваш.

Парис Хилтън уволни пресаташето си защото бил виновен за присъдата й

Наследницата на хотелската верига Парис Хилтън уволни своя пресаташе тъй като го обвини за 45-дневната си присъда, която й бе наложена заради нарушаване на забраната за шофиране.

Парис Хилтън трябва да се яви в затвор в Лос Анджелис на 5 юни, за да започне излежаването на присъдата. Тя определи присъдата си като "жестока и несправедлива". Според нея пресаташето й Елиът Минц е отговорен за инцидента, тъй като я бил уверил, че има право да кара кола в рамките на професионалните си задачи. Самият Минц заяви в комюнике, разпространено на специализирания сайт за новини от света на шоу бизнеса TMZ.com, че "искрено и дълбоко съжалява за това, че е дал лош съвет на Парис Хилтън. 26-годишната блондинка, известна както с богатството на своята дядо, основател на веригата хотели "Хилтън", така и със собствените си изяви в шоубизнеса, бе задържана зад волана на колата си вечерта на 27 февруари, когато карала с прекалено голяма скорост и без фарове. В този момент тя нямала прово да шофира, тъй като разрешителното й е било отнето след арест за каране в пияно състояние през септември 2006г.

Източник: АФП и БГНЕС

Така се прави.Излиза с чисти ръце от цялата ситуация

То, горкото, че не е виновно - това е ясно, направо жал да ти стане за девойчето :)

Всичко е реклама...

Тая трябва да лежи в затвора само заради тъпотата й...:)

Съгласна. :)

И по възможност да не я пускат от там.

Съгласна. :wors:

И по възможност да не я пускат от там.

Колко злоба и завист има по този свят. Че на кого е навредила въпросната гражданка че толкова я мразите.Живееси живота както си и е кеф. Карала без книшка ще си понесе наказанието , ама чак пък да не излезе от там angry.gif Тука маи някои искат да се харесат с мненията си на други. Две неща са безкраини , вселената и човешката завист.

Тц тц нещо грешиш. И то доста грешиш. Тази девойка по никакъв начин не предизвиква злобата ми. Тя и без това, да не кажа никога, рядко се предизвиква. Единственото нещо за което мога да й завиждам са парите. Парите и нищо друго.

Тук има хора, които не харесват простотията и глупоста. При все че и двете ходят по хората :nono:

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Тц тц нещо грешиш. И то доста грешиш. Тази девойка по никакъв начин не предизвиква злобата ми. Тя и без това, да не кажа никога, рядко се предизвиква. Единственото нещо за което мога да й завиждам са парите. Парите и нищо друго.

Тук има хора, които не харесват простотията и глупоста. При все че и двете ходят по хората :nono:

Хората са казали даи на глупака власт и му гледаи сиира. Не се знае ти ако имаш парите и на къде ще те избие и как ще изглеждаш в очите на тия дето не могат да си го позволят.Едвали ще го удариш на благотворителност.Много е лесно да се коментират хората от твоя гледна точка , тоест от точката на която воопще не ти се стои ама нямаш избор.

Първо не знаеш на каква точка стоя. Второ не знаеш дали ми се стои или не. И трето идея си нямаш за изборите, които имам .... или нямам ;)

Е да, със сигурност нямам избор да се родя Хилтън и с раждането банковата ми сметка никога да не пресъхва.

Ho, така или иначе не се променя мненито ми по въпроса за тази девойка. Виж, Памела Андерсън по я харесвам :)

Не се опитвай да се заяждаш на дребно с мен, няма да ти провърви :nono:

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Абсурдът продължава - разбрах, че Парис Хилтън е уволнила пресаташето си, защото бил виновен, че тя ще влиза в затвора. Ама че глупост!

А бе да влиза по-скоро, да и се нахвърлят мазните негърки в затвора, да й излезе през носа. Крайно време е някой да й счупи носа, за да се усети, че така не може.

• Автор
А бе да влиза по-скоро, да и се нахвърлят мазните негърки в затвора, да й излезе през носа. Крайно време е някой да й счупи носа, за да се усети, че така не може.

Требва да има бой .... с друго не става biggrin.gifbiggrin.gif

Наистина ли си вярваш на написаното и ако имаш шанса да си размените ролите би го проиграла така лесно както се изказваш.

Да.

Ценностната ми система не е за продан.

П.П: Няма смисъл да споря с човек сложил си за аватар Джордж Буш (да се надяваме, че си го сложил за майтап, но като гледам на какви хора се възхищаваш и защитаваш...). :whist:

Абе , туй девойче се излага все повече и повече със своята презадоволеност и глезотене .... То от тва се затъпява яко ... :clap: А това дали става за клатене или не, е съвсем различна тема ...

Влизането й в затвора - поредната реклама и доказателство за нарцисизъм angry.gif

Давайте,я в Сливенския,.... :) щеше ми се да е в Плевенския ама е само за мъже.

Парис поиска прошка за глупостта си от Шварценегер

Перспективата да прекара 45 дни в зад решетки и облечена в оранжев гащеризон докара Парис Хилтън почти до лудост. Тя мобилизира всички сили и средства, за да се отърве от затвора. Последната идея е да се направи подписка за отменяне на присъдата й, в която има вече 900 подписа. На сайта си Парис е написала, не съвсем безгрешно - „Мои приятели започнаха тази подписка, моля помогнете и я подпишете. Обичам ви всички“. Документът е адресиран до губернатора на Калифорния – Арнолд Шварценегер, който трябва да вземе нелекото решение дали да вкара дъщерята на един от най-богатите хора на света в затвора или да докаже за пореден път, че хората с пари винаги се отървават. В администрацията на Шварценегер вече има много писма, в които фенове на Парис го молят за същото. В един от мейлите развълнуван почитател на Парис е написал „Моля ви, не я вкарвайте в затвора, тя внася красота и въодушевление в нашия обикновен живот“.

„Ще се отнесем към случая на госпожица Хилтън като към всички случаи от подобно естество. Губернаторът смята, че правилата са за всички, без значение дали са известни или не“, казват от администрацията на Шварценегер.

Източник: tyaloto.bg

biggrin.gif Хахахха мдам пред закона всички са равни, но някои по равни от други...

Тая да влиза в дрънголника и да спре да се излага...

Бат Шварци може да не е американец по народност, но явно е по-американец от повечето...Евала на него...Спасение за "тъпото" щеше да има само, ако беше карала кола в БГ...:)

В това отношение ги уважавам Щатите. Като дойде време да се режат глави няма значение кой си и колко пари имаш - плащаш си. Било то затвор или обществено полезен труд. Не е като тука дето и човек да убиеш, щом си от богато семейство може да ти се размине....

Намерила от кои губернатор да иска прошка . Маи тои разреши смъртното наказание и всички австриици се срамуваха от него.

Да утива в затвора макар че ше е по добре и там от много злобеещи пред компютрите и да излиза по бързо и да продължава започнатото защото ме кефят много злобни коментари за фиестите и.

А ти защо не вземеш да се научиш да пишеш с по-малко правописни и смислови грешки. Така само се излагаш и настройваш другите против явното показване на твоето невежество.

Невинната девойка ще изтърпи краткото си наказание и пак ще може свободно да показва индивидуалната си глупост.

Няма какво да си моли феновете и който и да било друг за подкрепа... angry.gif като е сгазила лука,сега ще си търпи последствията...

Стоя си тук и си мисля - какъв човек би станал фен на кака Парис? hmmm.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.