Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парис Хилтън отива в затвора

Featured Replies

Сега ще направи отчаян опит за самоубийство. ;)

• Отговори 136
  • Прегледи 12,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Сега ще направи отчаян опит за самоубийство. :)

Де толкоз акъл у нея ;)

Хе хе хе колко злоба има по този свят , едвали някоя от форума може да се мери с нея , нямам пред вид само парите и но и за доста други работи ми се струва че става . Не е някои супер модел но едвали нормален мъж ще я върне.

Като говорим за злоба и комплексари...Мога да ти изброя веднага кои момичета от форума я слагат в джоба си 300 000 пъти, но няма да го направя, не би било коректно.

Сега ще направи отчаян опит за самоубийство. :)

И, разбира се, неуспешен...

И, разбира се, неуспешен...

Голям майтап ще падне ако се опита да се самоубие и вземе, че без да иска успее :)

Голям майтап ще падне ако се опита да се самоубие и вземе, че без да иска успее :)

За съжаление това е неосъществима мечта.

Там им е мястото на такива като нея!! :)

Да я вкарат в панделата и да не я пускат повече!!Много ме дразни!

Какви са тея работи влез-излез. Ревна и хоп-навън, после вътре, сега не яде-да не вземат пак дая изкарат. А да се гръмне -едва ли, как ще я обсъждаме после? Може и да няма много акъл, ама явно едно е разбрала-трябва да е в на хората устите

Онлайн игра "Парис Хилтън в затвора" в Интернет

Историята с лишаването от свобода на известната американка Парис Хилтън не подмина и създателите на видеоигри. В онлайн пространството вече се появи играта "Парис Хилтън –животът в затвора". В играта Парис е в затвора и един надзирател следи как тя произвежда регистрационни табели. Прословутата наследничка на веригата хотели "Хилтън" носи типичния за американските затворници оранжев костюм. Целта е с три натискания на клавиши да направите колкото се може повече табели. Трябва обаче да се пазите от малкото куче на Парис, което има лошия навик да се разхожда по конвейра. Тези, които се справят най-зле, виждат съобщението "Упс, Линдзи Лоън играе по-добре от вас". Играта може да се намери тук.

Източник: БГНЕС

:jumping11::grimace::wub: ще има на какво да играем

RA4NA, май удари твоят час, побързай докато съдията отново не е размислил :jumping11: .

hlevoust, какво да правя? Да й ходя на свиждане или да заминавам да я гърмя..... Буш не можах, ама на нея може да се пробвам. :jumping11:

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

hlevoust, какво да правя? Да й ходя на свиждане или да заминавам да я гърмя..... Буш не можах, ама на нея може да се пробвам. :ph34r:

Ами и аз не знам... ако Буш й отиде на свиждане, то тъкмо ще ги видиш и двамата. Ако пък не отиде...

Абе , писна ми на ... ;) да ме занимават с тая куха лейка ! Ей на - друга американска куха лейка на посещение в родината ми дойде , ама не ме издразни толкоз , колкото тая ... :P

Парис Хилтън - нов човек

Парис Хилтън счита, че нейната присъда е знак от Бога, че трябва да промени повърхностния си начин на живот и да стане модел за останалите млади жени.

“Знам, че мога да бъда различна, способна съм на това. Станах по-вярваща. Бог ми даде този нов шанс“, каза тя в първото си интервю о телефона откакто бе върната в затвора в петък. Вече не съм човека, който бях. Бях придобила навика да действам като идиотка. Беше игра. На 26 години съм и тази игра вече не е смешна“, каза Парис Хилтън, която излежава присъда за нарушение на забрана за каране на кола, наложена след шофиране в нетрезво състояние. Парис добави, че заслужава затвора заради предишното си поведение.

Парис Хилтън - нов човек

"Вече не съм човека, който бях. Бях придобила навика да действам като идиотка. Беше игра. На 26 години съм и тази игра вече не е смешна“

дали е само игра? :offtopic_s:

Историята с лишаването от свобода на известната американка Парис Хилтън не подмина и създателите на видеоигри. В онлайн пространството вече се появи играта "Парис Хилтън –животът в затвора". В играта Парис е в затвора и един надзирател следи как тя произвежда регистрационни табели. Прословутата наследничка на веригата хотели "Хилтън" носи типичния за американските затворници оранжев костюм. Целта е с три натискания на клавиши да направите колкото се може повече табели. Трябва обаче да се пазите от малкото куче на Парис, което има лошия навик да се разхожда по конвейра. Тези, които се справят най-зле, виждат съобщението "Упс, Линдзи Лоън играе по-добре от вас". Играта може да се намери тук.

Леле, колко забавно :offtopic_s: Накрая най-добрите трябва да получават съобщение: "Бог ви даде втори шанс - да станете човек" :lol6:

• Автор

Мале не мога да повярвам ...

Мале не мога да повярвам ...

И аз така, тая как да има на пиедестал да я вдигнат....

Ами и аз не знам... ако Буш й отиде на свиждане, то тъкмо ще ги видиш и двамата. Ако пък не отиде...

....... ще трябва да се опитам да надхитря Сикрет сървис ;)

Е тая не я ли излежа вече таз присъда де , да излиза по бързо че как се харчат толко пари

• 2 седмици по-късно...

Парис Хилтън ще бъде освободена от затвора на 26 юни, след като е прекарала зад решетките 18 дни, съобщиха от полицията в Лос Анджелис.

Хотелиерската наследничка бе осъдена на 45 дни затвор за това, че е шофирала с отнета книжка заради шофиране в пияно състояние.

Парис Хилтън влезе в затвора на 3 юни вечерта и бе пусната на свобода на 7 юни сутринта по инициатива на шерифа на Лос Анджелис.

Освобождаването й обаче предизвика скандал и съдът отново я вкара зад решетките на 8 юни.

САЩ отново показаха на света, че са се сгромолясали отвсякъде, върху собствената си, самокоронована слава.Конситуцията им отдавна не е шедиовърът (извинете ме за кирилицата), който беше- там има по-голяма шуро-баджанащина и от БГ.Бил Гейтс съсипва индустрията, офшорни милиардери, жалки комплексарчета помпат точки, нападайки и бомбардирайки всеки, който си струва, тлъсти амриканчета изяждат храната и изпиват водата на умиращи от глад деца, набивайки меса, които отнемат над 10 пъти повече вода за производство, в сравнение с куп други храни, захаросани пикли слагат чалгаджийките в джоба си...Е, вече схванахте идеята ми, едва ли е необходимо да продължавам angry.gif

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.