Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парис Хилтън отива в затвора

Featured Replies

Господи, слез и си прибери вересиите. a060.gif

• Отговори 136
  • Прегледи 12,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ама и вие сте едни - грам съчувствие нямате към момичето! Представяте ли си Парис без тен - това е голяма трагедия за целия свят laugh.gif

Случката ми прилича много на клипа на Пинк "Stupid Girls", където след напръскването в кабината тя излиза оранжева и се получава ефекта "Уау" :):)

Редактирано от shanna (преглед на промените)

Бах, тая мърла не заслужава толко приказки да се изговорят по нейн адрес. По ситито чух, че се била записала и на карате да потренира преди да влезне в затвора, явно и се е спекло положението :brick wall:

Ще ги натупа с розовото бельо :questions:

Ама и вие сте едни - грам съчувствие нямате към момичето! Представяте ли си Парис без тен - това е голяма трагедия за целия свят laugh.gif

Да бе, верно и ние какви сме :)

Към тая светла личност, грам съчувствие да нямаме ;)

Да бе, верно и ние какви сме :)

Към тая светла личност, грам съчувствие да нямаме :)

Как ни не е срам...

Парис вече е пандизчийка

Невероятно, но факт. Колкото и да ни се струваше невъзможно, Парис Хилтън вече е зад решетките.

Богатата наследница прекара първия си ден в затвора в понеделник, след като в неделя вечерта влезе в изправителното заведение, за да излежи 23-дневната си присъда за каране без книжка в нетрезво състояние.

26-годишната знаменитост се появи в Окръжния затвор на Лос Анджелис (специално крило, предназначено за лишени от свобода със специален обществен статут) късно вечерта. Началото на затворническия живот на Парис е с час 23.38 часа в неделя, 3 юни. Затворническият й номер е 9818783.

dnes.bg

Пиеш едно кило ракия, караш пияна, спират те куките, взимат ти книжката, осъждат те...И след като те осъдят ги помоли да те екстрадират при "надуваемтата кукла"..:yanim:

Направо ме качват на самолета и крайна спирка - Окръжния затвор на Лос Анджелис :wors: Пък като вляза в това специално крило, няма да искам да изляза :)

Осъдена е да излежи 23 дни, но предполагам, че ще я освободят предсрочно за добро поведение. Тъй че, който се кани да й ходи на свиждане, да не се помайва.

Колко злоба и завист има по този свят. Че на кого е навредила въпросната гражданка че толкова я мразите.Живееси живота както си и е кеф. Карала без книшка ще си понесе наказанието , ама чак пък да не излезе от там angry.gif Тука маи някои искат да се харесат с мненията си на други. Две неща са безкраини , вселената и човешката завист.

Нищо лично, но така, като човек чете постовете ти в дадената тема, ще рече, че и ти самият носиш фамилията Хилтън... cool.gif

На теб ти е странно, че повечето, от тук изказалите се, не я одобряват, и на няколко пъти се възмущаваш, като обобщаваш, че всичко опира до "завист и злоба" от страна на тези, които не я харесват, най-вече от страна на жените, но забележи, че има и мъже, които не са възхитени от нея /то пък, на какво ли да й се възхищава човек, според мен/... Е, на мен пък ми е странно, защо така пламенно я защитаваш, сякаш лично тя ти плаща за това...Айде, нема нужда... biggrin.gif

На мен лично, както споменах, въпросната дама не ми харесва нито с поведението си /най-вече/, нито с нещо друго...Повярвай ми, не изпитвам злоба и завист към нея, нито към останалата част от нежната половина на човечеството - има много жени, на които се възхищавам, и които харесвам, заради техни постижения в различни сфери на обществото, талант, както и заради външността им, но госпожица Хилтън, уверявам те, въобще не е в моя списък...Просто комбинацията глупост + наглост никога не е била нещо, което да ме привлече в даден човек, това е...

Смятам, че присъдата й е заслужена; това, че има пари, не я прави недосегаема...

P.S. Нямаше да е лошо, като много други богати дами, да направи нещо полезно, дори с нищожна част от парите си,/например, да се лиши от "джобните" си за месец/, защото с това би могла да улесни, или спаси няколко детски живота, да речем...Това донякъде би могло да осмисли и без това, празния й живот...

Редактирано от MELL (преглед на промените)

• Автор

Нечувано. Пуснаха лиглата Парис от затвора заради рев и истерии

0000037311-article.jpg

След тонове рев, сълзи, глад и драми, съдебните власти се смилиха над Парис и я пуснаха от затвора. Mис Хилтън ще остане под домашен арест в продължение на 40 дни, като по този начин ще изпълни "своя обществен дълг". Богатата наследница е била освободена, след като излежа едва три дни от 23-дневната си присъда за шофиране без книжка и в нетрезво състояние, съобщава светският портал Tmz.com. Американският сайт цитира достоверни източници, които казват, че адвокатите и властите са постигнали сделка, с която се намалява престоя на Парис в затвора в Лос Анджелис и тя е освободена тази сутрин. Богатата затворничка е пусната от изправителното заведение по медицински причини. Веднага след като влезе зад решетките в неделя глезената Парис изпадна в ужасна истерия – започна да плаче почти денонощно, не хапна нищо от затворническата храна и почти не мигна. Със сигурност целият фарс със затвора на Парис може да кандидатства за PR акция на годината, тъй като героинята се превърна в най-обсъжданата личност в света.

dnes

Нечувано. Пуснаха лиглата Парис от затвора заради рев и истерии

Значи какво - с рев всичко се постига angry.gif

Със сигурност целият фарс със затвора на Парис може да кандидатства за PR акция на годината, тъй като героинята се превърна в най-обсъжданата личност в света.

Оф и кво- тръшна се да реве и хайде милост за девойчето angry.gif Станала най-обсъжданата личнст заради глупостта й...

Никога не съм разбирал това : известен, на каквато и да е цена...

И аз не го разбирам това ;)

• Автор

Много е зле това момиче ... незнам просто ... олицетворение на глупостта ;)

Голям затвор изкара няма що sad.gif

Много е зле това момиче ... незнам просто ... олицетворение на глупостта ;)

;) страхотно казано. Попиках се от смях.

Искам Парис да си изкара ефективната присъда в Сливенския затвор. Не знам защо, но направо се възбуждам от тая идея. Ма тя не е и за затвор.... тя направо е като излязла от "Полет над кукувиче гнездо". biggrin.gif

Иначе момичето е хубаво, не е някакво свястно.

А какво ли ще стане, ако всички затворници изведнъж се разреват? Ще ги пуснат ли вкупом или само някои?

...Никога не съм разбирал това : известен, на каквато и да е цена...

И аз не го разбирам това :)

За цената - не знам, но ето, че в тази тема изписахме 100+ поста за нищо и никакво, а в нито един пост няма въпрос коя е въпросната дама => не й липсва известност.

• Автор

Аз ако имах такова дете , с кеф бих му удрял всяка сутрин по 3-4 шамара .... все ще има защо ...

Парис Хилтън бе върната в затвора

Парис Хилтън бе върната в затвора с решение на съда по искане на прокуратурата.

Това стана ден преди предсрочното й освобождаване от шерифското бюро, съобщиха източници от съда. Съдия Майкъл Соуър даде нареждане богатата наследница да бъде върната в женския затвор в Линууд, откъдето бе освободена след 3-дневен престой. Полицията изтъкна медицински причини за нейното освобождаване, но прокурорът на Лос Анджелис Роки Делгадильо веднага ги оспори.

Източник: БГНЕС

Браво, значи, все пак има и неподкупни прокурори!

Е, интересно ми е, ако мен ме бяха вкарали в затвора, и му бях хвърлила един дълъг рев, дали щяха да ме освободят, защото не съм се чувствала добре?! Според мен, трябваше да си излежи кротко и достойно присъдата, вместо да изпада в истерии... Нали се правеше непрекъснато на "голямата работа", къде й отиде извънземното самочувствие?! :)

Парис Хилтън бе върната в затвора

...

Източник: БГНЕС

А ако и днес се разплаче?

Сега последно да се отказвам ли от самолетния билет или не? Искам да й отида на свиждане, ама знам ли, дали ще я намеря там...... Голяма подигравка с горките хорица като мен.

ПРАВЯТ РЕКЛАМА НА ПРОВОСЪДНАТА СИСТЕМА ми се струва :P

Парис Хилтън не яде и не спи

Богатата наследница Парис Хилтън не е яла и спала откакто е в лечебницата на затвора в Лос Анджелис и получава психоактивни лекарства, съобщи сайтът TMZ.com, цитирайки източници, отговарящи за изпълнението на присъдата.

Парис беше върната обратно в затвора, след като съдия отхвърли решението на шерифската служба тя да бъде поставена под домашен арест заради проблеми от психологично естество три дни след влизането й зад решетките. 26-годишната наследница “плаче много и се моли” и “е затворена в себе си”, пише сайтът. Тя е била посетена от своя психиатър д-р Чарлс Софи за повече от два часа в събота сутринта. Тя е била държана в отделна стая със стъклена врата, която се охранява непрекъснато, сочи TMZ.com. Стив Уитмор, говорител за областния шериф, отказа да коментира написаното. “Не мога да потвърдя или отрека нищо свързано с нейния медицински щаб”, каза той. В петък по време на изслушването тя трепереше и плачеше тихичко, но се разрида шумно, когато съдията нареди връщането й в затвора. Нейната майка Кати Хилтън също се разрида.

Източник: Ройтерс

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.