Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за StarCraft 2

Featured Replies

Т'ва май е по-добре ( HD, 1280x1024 ) Публикувано изображение.

Благодаря и на двама ви...Събирам си такива разни трейлърчета и си ги пускам преди лягане :wors:

:clap:

• Отговори 385
  • Прегледи 50,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мен най ме кефи частта от 3-те трейлъра, в които се "тропа". Доста ... незнам как да се изразя... "Побиващо-тръпки" е и колкото и да ти е горещо - маааалко се "разтреперваш" Публикувано изображение.

Привет на всички!

Първо бих искал да кажа, че и аз като много хора по света се радвам на излизането на втората част на култовата РТС Старкрафт! ;)

А относно:

Сега ровейки се в няколко сайтчета загледах, че играта вече може да се поръчва с дата на излизане 10/1/08 и цена $49.99. wink.gif

Би ли казал от къде имаш тази информация, понеже аз четох, че щяла да излиза чак към края на 2008!

А относно изискванията предполагам че ще са малко по-високи, все пак ще бъде 3Д!

поздрави на всички!

Не вярвам да излезе към края на 2008.Все пак я разработват от 2004... :rolleyes:

еми може и да отиде 2009 се пак не е малка работа да се създаде игра ...
  • 4 седмици по-късно...

Ето няколко интересни клипчета preview-та и интервюта за играта : http://starcraft2.com/movies.xml

Този Blizzard downloader е пълен боклук.Спря да тегли на 98%. Публикувано изображение

Проблема не е в Blizzard downloader а в нета ти така е не говори глупости и също искам да попитам дали знаете някакви изисквания или все още не са излизали такива неща никаде

Проблема не е в Blizzard downloader а в нета ти така е не говори глупости и също искам да попитам дали знаете някакви изисквания или все още не са излизали такива неща никаде

Още е рано.
  • 2 седмици по-късно...

Привет! Доколкото си спомням играта излиза януари 2008. Не си спомням каде го видях това. Иначе на протоса синьото доста му отива... чак ме кефи :P Само не знам какви ли неща са барнали по другите раси... с тея подвижни канонки и соул хънтари не е много ясо ще има ли кой да спре протоса... а да не забравяяме че си имат и Мадършип... доста опасно положение за другите раси...

Привет! Доколкото си спомням играта излиза януари 2008. Не си спомням каде го видях това. Иначе на протоса синьото доста му отива... чак ме кефи :) Само не знам какви ли неща са барнали по другите раси... с тея подвижни канонки и соул хънтари не е много ясо ще има ли кой да спре протоса... а да не забравяяме че си имат и Мадършип... доста опасно положение за другите раси...

Където и да си го видял не е вярно до сега да се е разбрало на всякъде явно това са някакви фалшиви дати апък и януари месец малко рано ми се вижда

Аз си мисля,че ще е класическата маркетингова стратегия:"Пускаме играта през Октомври или Ноември и до Коледа имаме рекордни продажби." Публикувано изображение

Повечето игри винаги тогава излизат. :)

Аз си мисля,че ще е класическата маркетингова стратегия:"Пускаме играта през Октомври или Ноември и до Коледа имаме рекордни продажби." Публикувано изображение

Повечето игри винаги тогава излизат. :lol6:

Може,но най-вероятно другата коледа....

Повечето игри винаги тогава излизат. :)

Няма да е до края на годината в никакъв случай!ИЗ форумите се гоори,че щяло да бъде най рано пролета обаче и тогава няма да е това са просто слухове

Исках да кажа,че няма да е тази година. :offtopic_s:

Но все пак я разработват от близо 3 години. Публикувано изображение

Официалното становище на Близард е - когато сме готови, тогава...

Което за Близард е доста разтегливо понятие. В случая не е интересно кога са започнали работа по проекта. Близард са известни с протакането, но все пак има няколко предположения (по скоро слухове).

Играта няма да излезе тая Коледа (колкото и да ни се иска)...

Може би най-близкото предположение е Април 2008. Ще попитате защо... На 11 Април 1998 (дата може да не е абсолютно точна) оргиналният Starcraft плъзна по магазините, сиреч догодина Април месец се правят десет години, от както дедовото е на върха... Много е вероятно Близард да се прицелят именно в годишнината.

Днес и утре ще се състои събитието наречено Blizzcon (конференция посветена на игрите на Близард). На въпросната конференция ще се обявят повече подробности около Terran-ите, тъй че очаквайте нови филмчета, нови единици и нови описания ;)

УОУ... Публикувано изображение Излезе инфо за тераните в официалния сайт.По-добре вижте сами : http://starcraft2.com/features/terran/

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Има едно движение в сферата на игрите, което проповядва, че когато излезе нова версия на култува игра, то тази нова вярсия ще е задължително:

- поне 1 DVD;

- 3D;

- с 1 милион визуални ефекти;

- каквито и бойни единици да сложиш, то те няма да имат разлика по между си;

- предполага се, че ще трябва да си играл първата, за да се оправиш във втората;

- първата си я играл месеци, години и си се кефил, втората я очакваш с невероятно търпение и вълнение, но като излезе я играеш сам месец и спираш.

Примери за такива игри има много:

- Desperados: "Старата" vs "Новата"

- Space Rangers "Старата" vs "Новата"

А сега смятам да добавя и още една: StarCraft.

Защо?

Предполагам повечето от вас вече са гледали представянето на Protoss и Terran, за тези, който не са:

Protoss: GamePlay-Video

Terran: GamePlay-Video

Какво виждам аз:

Хубавите неща:

- 3d engine: това е много добре

- Нови единици: интерестно

- Нови сгради: добре

- Сгради дето стрелят(Виж Terran: GamePlay-Video): ето това е много готино

- Единици дето не са ограничени от терена: и на Protoss и на Terran - това ми харесва

Лошите неща:

1. Terran: GamePlay-Video

1.1 Поради невроятно популярната стратегия да се запушват входовете със Supply Depot-та, от Blizzard са решили да направят тези депота многофункционални, давайки им възможност да потъват в земята, отпушвайки входа за войски.

Това за мене е тотално ограничение на свободата на играча. Аз съм ПРОТИВ тази стратегия по много причини. От Blizzard по този начин форсират играчите да използват една и съща тактиkа - е къде е стратегия тогава!? По този начин след няколко години ще наблюдаваме всики играчи да използват един и същ начин на игра, без да мислят за нови и нестандартни решения за защита или за каквото и да било.

1.2 Поради новия изглед на играта, честно да ви кажа, първия път не успях да различа бараката от завода. Всички сгради са построени по един и същ тамплейт, и на мене ми се струва, че това не е само в StarCraft II. В Space Rangers II също го имаше.

1.3 3D Engine - нещо страхотно, но на колко машини ще върви? Ако сте забелязали, когато Thor-а почна да стреля, се показваха самите гилзи който излизат от оръдията. Това по никакъв начин не може да забави машината, ни най-малко, но дава обща идея за дитайлността на играта. И когато всичко това се насложи - тогава вече може да забави машината. Вярно е че Blizzard мислят в перспектива - компютрите стават все по-добри и хората си купуват вече само хубави компютри(поне така се очаква), и едва ли ги е грижа, че на някой фен, компютърът му е кофти. Те гледат общата маса. Но въпреки това ми се струва, че StarCraft II ще се окаже пречка дори и за общата маса.

2. Protoss: GamePlay-Video

2.1 Няма да коментирам първото ревю на StarCraft II, защото много неща са се променили от тогава и всички коментари ще бъдат просто налучкване.

Редактирано от Rincewind2 (преглед на промените)

Защо изобщо коментираш един незавършен продукт. Когато излезе на пазара, тогава може да правиш равносметки. Посочените минуси от теб за мен примерно са +

Защо изобщо коментираш един незавършен продукт. Когато излезе на пазара, тогава може да правиш равносметки. Посочените минуси от теб за мен примерно са +

@TeamKiller не си прав. Аз не коментирам целия продукт, а тези части от него, който вече са завършени. Като всяка игра, и StarCraft II, се прави на модули, и веднъж завършен, даден модул не се пипа, освен ако не се намери бъг в него. Всичко което съм описал вече е завършено: engine, графика, някой текстури и макети. Тези неща е много малка вероятността да се променят дори и след като излезе играта. Прав си, нещата се променят: ако сравниш танковете от Protoss: GamePlay-Video и Terran:GamePlay-Video ще видиш че са различни, но да речем Engine-а едва ли ще търпи драстична промяна. Новата им IK система, да речем е вече завършен модул, повечето модели на сградите също.

Така, че имам право да коментирам.

Да де но коментираш играта по трейлъри и скриийншотове, без дори да си играл нито минута и да си усетил реалния геймплей. Това е по-скоро предубедено изказване.

Редактирано от TeamKiller (преглед на промените)

Не ми трябва да ходя до Северния полюс, за да знам, че е студено. От тука виждам колко тежък ще е 3D engine-а за много машини.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.