Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква видео карта за NFS?

Featured Replies

Каква видеокарта ми трябва за да подкарам NFSMW и NFSC на най-високите настройки?Ако не ви затруднява,посочете и цените,много ще съм ви благодарен.В момента съм с NVidia Ge Force6600 LE и съм на ниски.По принцип играя на подобни игри.Чудя се дали е оправдано да се дадат 1000+ лева за 8800 или да купя нещо доста по-евтино и след 3 месеца да търся друга. Някъкъв компромисен вариант трябва да има и с ваша помощ се надявам да го открия.

Редактирано от питон357 (преглед на промените)

Каква видеокарта ми трябва за да подкарам NFSMW и NFSC на най-високите настройки?Ако не ви затруднява,посочете и цените,много ще съм ви благодарен.В момента съм с NVidia Ge Force6600 LE и съм на ниски.По принцип играя на подобни игри.Чудя се дали е оправдано да се дадат 1000+ лева за 8800 или да купя нещо доста по-евтино и след 3 месеца да търся друга. Някъкъв компромисен вариант трябва да има и с ваша помощ се надявам да го открия.

за пръв път виждам човек,който през 3месеца след като си е купил видеокарта да си търси друга :)

взимай 8800GTX/XXX/

• Автор
за пръв път виждам човек,който през 3месеца след като си е купил видеокарта да си търси друга :ph34r:

взимай 8800GTX/XXX/

До три месеца ще излезе новия NFS и дали ще е DX9 или DX10 още не знам,но ако ми купиш 8800GTX ще я взема,благодаря. :)

Новото NFS най-вероятно ще ползва възможностите на DirectX 10.

Аз съм с клокната Radeon 9550 и превъртях NFS Carbon на 1280x1024 Medium-High, което трябва да те навежда на мисълта, че AMD/ATi картите доминират на тази игра.

Скоро разглеждах тестове под NFS Carbon на солидни настройки за качество и X1950 Pro отвява 7900 GS и 8600 GTS, а 7600 GT вади трагични FPS.

Специално за тази игра бих ти препоръчал 1950 GT - цена около 260 лева с ДДС.

Аз бих изчакал няколко месеца, да навлязат DX 10 картите, но ти си решаваш cool.gif

Редактирано от myd (преглед на промените)

• Автор
Новото NFS най-вероятно ще ползва възможностите на DirectX 10.

Аз съм с клокната Radeon 9550 и превъртях NFS Carbon на 1280x1024 Medium-High, което трябва да те навежда на мисълта, че AMD/ATi картите доминират на тази игра.

Скоро разглеждах тестове под NFS Carbon на солидни настройки за качество и X1950 Pro отвява 7900 GS и 8600 GTS, а 7600 GT вади трагични FPS.

Специално за тази игра бих ти препоръчал 1950 GT - цена около 260 лева с ДДС.

Аз бих изчакал няколко месеца, да навлязат DX 10 картите, но ти си решаваш cool.gif

Точно така мислех и аз да направя,поне докато излезе новотоNFS.Въпроса според мен е,че все пак ще се минава на VISTA,а и доста игрици ще излизат на DX10,така че някаква карта ще се купува.1950-ката,щом е добра,може да остане на някой от другите ми компютри заедно със другите NFS-та.

Но дай и повече инфо за машинката - дъно, процесор, рам :whist:

Имай впредвид, че X1950 GT не харчи малко точец, трябва да имаш и добро захранване.

Не думай бе! Първо, на най високи настройки изобщо няма да ти зацепи карбона с тая карта. Ако говорим за Онлайн или писта от Quick Race без противници, изискванията към картата са ниски, но лепнат ли ти се 7 противника или 10-20 ченгета...Забрави! Тук голяма роля играе процесора, така, че заедно с картата се замисли дали и процесора ти е на ниво. Разпространеното напоследък мнение, че производителността на системата зависи главно от видеото бе разбито на пух и прах с последните тестове на най-новите процесори!

На тази карта не ми дава да барам всички ефекти.. ;)

Просто някои са заключени..и я играех с макс възможни детайли...само AA-то ми беше на 2х...

Въпрос !? Поне добър ли си на игрите участваш ли на турнири, щото аз имах един приятел той си беше зел карта за 700лв. и по-цял ден си губеше времето в игри, а пък беше пълен НУУБЪР веднъж даже една от оригиналните му игри за компютър на цена 80лв. му грумна в DVD-то, идеята ми е, че дава супер много пари за глупости, а един лев не е искарал с компютъра си :clap:

Редактирано от imm0r7a1 (преглед на промените)

Аз не казвам, че игрите са смотани човека може да има пари ама ако е спестявал за карта не си заслужава, като излезне DirectX 10 пак нова бая пара, аз не споря cool.gif ай поздрави.

П.П. И аз играя игри.

Редактирано от imm0r7a1 (преглед на промените)

2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

Ако искате да ви метна темата в раздел Игри и разтягайте лакардии колкото си искате :)

• Автор
2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

Ако искате да ви метна темата в раздел Игри и разтягайте лакардии колкото си искате :hush:

Ей,братчета,в Компютер Билд има ревю на новите GeForce карти и съм впечатлен от Gainward Bliss 8600gt Golden Sample-и като цена и като възможности.Някой може ли даде някакво мнение?

На NFS "Царбон" и повечето DX 9 игри е по-слаба от 1950, но след приличен клок се засилва, а и охлаждането е добро, поне на 700/1700 ще се подкара.

• Автор
На NFS "Царбон" и повечето DX 9 игри е по-слаба от 1950, но след приличен клок се засилва, а и охлаждането е добро, поне на 700/1700 ще се подкара.

На какви настройки според теб можеш да играешЗаслужава ли си купуването?

На теста дето гледах даваше към 28 FPS на 1280x1024 High, 4x AA, 16x AF, а X1950 Pro - 42 FPS или +50%.

Но ако се махне този 4x Anti-Aliasing, ще стигне най-вероятно за комфортна игра.

Не знам защо, но на серията игри NFS... комфортната игра е с доста по-ниски стойности от останалите игри, примерно шутъри. Затова аз си нагласям настройките около 20 FPS. Забавянето е от процесора главно.

Стига бе хора... аз играх NFSMW на 6600ГТ почти на макс... не мисля че е чак такъв проблем, че няма всичко да е на макс... и стига с въпроса за 8600... само ще попитам... на ДХ9 вади 28фпс срещу 42 на Х1950... при ДХ10 коя ще извади повече? Риторичен въпрос... :sobbing:

• Автор

Ами аз съм с GF6600LE и ми върви на ниски,а ми се иска да я играя на нормални.Така или иначе вистата ще я бъде,а и DX10,така че 8-ма серия или аналога на AMD :) .

Ето едно ревю на MSI X2600XT. Прави впечатление бързата 0,91ns GDDR4 памет работеща на 1100МHz(2200DDR) и 800-мегахерцовото ядро, както и ниската консумация на картата - самата тя няма допълнителен конектор за захранване което означава, че 75-те вата от PCI-E слота са напълно достатъчни. Резултатите в марковете също са добри:

456690.JPG

456691.JPG,

въпреки 128-битовата шина към паметта. Ако на 30-ти юни се появи на цена под 200$ ще е доста изгодна покупка. Все пак е с 120 stream processing units и бърза DDR4 памет.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.