Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Алкохолизмът убива голяма част от руснаците

Featured Replies

Половината от смъртните случаи сред мъжете в трудоспособна възраст в Русия се дължат на алкохолизъм, включително консумацията на афтършейвове и почистващи препарати, показва проучване, публикувано в британския медицински журнал "Лансет".

Консумираните продукти, които включват още билкови тинктури, продавани в аптеките, са широко достъпни и евтини, а съдържанието на алкохол в тях е до 97%.

Установено е, че те съдържат много малко токсини, но са смъртоносни заради високото съдържание на алкохол.

Средната продължителност на живота на мъжете в Русия е изключително ниска - 59 г., докато при жените тя е 72 г., отбелязва изследването.

Предишни проучвания показаха, че консумацията на алкохол в Русия, където са популярни напитки като водката, е много висока.

Но екип от специалисти от Лондонското училище за хигиена и тропическа медицина е изследвал данни за пиенето на метилов алкохол.

Проучени са 1 750 смъртни случаи сред мъже на възраст между 25 и 54 години в периода 2003-2005 г. в Ижевск, типичен руски град в планината Урал.

Установено е, че рисковият алкохолизъм, т.е. консумацията на обикновени напитки като бира или вино и пиенето на метилов алкохол, е причина за 43% от смъртните случаи.

Всяка нация си носи някакъв кръст - алкохолизмът е проблемът на руснаците ;) Наистина жалка картинка sad.gif

Ама те вярно много къркочкат,при това и на екс :P

Средната продължителност на живота на мъжете в Русия е изключително ниска - 59 г., докато при жените тя е 72 г., отбелязва изследването.

Да разбирам ли, че жените ако не пият, то пият много малко? :P

п.п. Руснак ми е учил как да пия концентрати и почети да не ги усещам. Има един номер с носа и поемането на въздух. Върши работа biggrin.gif Особенно като съм ходила на руско парти. :P

БМВ-то на баща ти толкова ли пие?

Ха ха много смешно

И баща ми мрази бмв sad.gif

Ха ха много смешно

И баща ми мрази бмв sad.gif

Тогава кое БМВ толкова пие? Малко офтопик. БМВ имат едни от най-съвършенните мотори в момента, което ще рече и едни от най-икономичните за класа си. Ако говорим за яко пиене, рекордьорът е Рено 19 в класа си. Това, че Рено имат най-икономичните дизели в момента означава, че нещата се променят. В момента почти всички автомобилни фирми са достигнали едно ниво на съвършенство, което е трудно да се подобри в бъдеще. 130 грама CO2 на километър не са по силите на никоя фирма, каквито ще са изискванията след 2010 година. Сигурност, икономичност и цена не се връзват! Всичко е компромис и БМВ са избрали пътя си - сигурност и икономичност на цени винаги по-ниски от Мерцедес! Иначе ако питаш мен не се занимавай с глупости, а вземи най-доброто - ФОРД!!!!! Тук имаш всичко на едно! Блажени са верующите и нека най-висшия им прости, че вярват в БМВ и Мерцедесsad.gif

И за да не съм само гол сектант, ще препоръчам да се разгледат поне два модела на Форд - S-MAX и NEW MONDEO! За разбирачите оставям Фокус, а за такива като мен без много средства - ФИЕСТА! Нека престижа оставим за Мерцедес и БМВ, но не ви ли е писнало от подобни гъзари, които гледаме размазани като марки с 200 км/ч по телевизиите?????

А за алкохола... нищо чудно един казак да умира на 59, след като пие 2 водни чаши водка на екс и заспива!!!!!!

Установено е, че рисковият алкохолизъм, т.е. консумацията на обикновени напитки като бира или вино и пиенето на метилов алкохол, е причина за 43% от смъртните случаи.

Не съм виждал руснак да пие бира или вино! Първо, в Русия почти не виреят лозя, освен в най-южните и части и автономни републики. Второ, бирата не се връзва със студения климат! Какво остава? Ами водката какво!

ПП: разбира се, аз никога не пия водка :speak:

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Тогава кое БМВ толкова пие? Малко офтопик. БМВ имат едни от най-съвършенните мотори в момента, което ще рече и едни от най-икономичните за класа си. Ако говорим за яко пиене, рекордьорът е Рено 19 в класа си. Това, че Рено имат най-икономичните дизели в момента означава, че нещата се променят. В момента почти всички автомобилни фирми са достигнали едно ниво на съвършенство, което е трудно да се подобри в бъдеще. 130 грама CO2 на километър не са по силите на никоя фирма, каквито ще са изискванията след 2010 година. Сигурност, икономичност и цена не се връзват! Всичко е компромис и БМВ са избрали пътя си - сигурност и икономичност на цени винаги по-ниски от Мерцедес! Иначе ако питаш мен не се занимавай с глупости, а вземи най-доброто - ФОРД!!!!! Тук имаш всичко на едно! Блажени са верующите и нека най-висшия им прости, че вярват в БМВ и Мерцедесsad.gif

И за да не съм само гол сектант, ще препоръчам да се разгледат поне два модела на Форд - S-MAX и NEW MONDEO! За разбирачите оставям Фокус, а за такива като мен без много средства - ФИЕСТА! Нека престижа оставим за Мерцедес и БМВ, но не ви ли е писнало от подобни гъзари, които гледаме размазани като марки с 200 км/ч по телевизиите?????

А за алкохола... нищо чудно един казак да умира на 59, след като пие 2 водни чаши водка на екс и заспива!!!!!!

Не съм виждал руснак да пие бира или вино! Първо, в Русия почти не виреят лозя, освен в най-южните и части и автономни републики. Второ, бирата не се връзва със студения климат! Какво остава? Ами водката какво!

ПП: разбира се, аз никога не пия водка ;)

Това кои ти го е казал?

бмв-тата харчат 12 на 100!!! cool.gif

Това кои ти го е казал?

бмв-тата харчат 12 на 100!!! cool.gif

Момче, казах ЗА КЛАСА СИ! И кое БМВ харчи 12 на сто? Бившата седмица на шефа или сегашната 645 на сина му? Мога да споря с теб, кои са най-добрите мотори, но не тук му е мястото :rolleyes:

Ето, водката освен, че крепи социалния мир в Русия, осигурява работа на лекари и гробари. :)

100 на 100 бях сигурна, че някой големи българи веднага щяха да се цопнат в класацията, ама сладура, братя руснаци са си братя руснаци, много ракия имаме да изпием докато им стигнем нивото - колкото на един българин му трябва да се напие кат свиня, на един руснак му трябва за отскок, тъй че недейте толкоз се радва (имам приятели от Беларус и Русия и...немам думи - поне като изпиват всички алкохол да се напият, ама те говедата свежи като репички).

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Ето, водката освен, че крепи социалния мир в Русия, осигурява работа на лекари и гробари. :)

100 на 100 бях сигурна, че някой големи българи веднага щяха да се цопнат в класацията, ама сладура, братя руснаци са си братя руснаци, много ракия имаме да изпием докато им стигнем нивото - колкото на един българин му трябва да се напие кат свиня, на един руснак му трябва за отскок, тъй че недейте толкоз се радва (имам приятели от Беларус и Русия и...немам думи - поне като изпиват всички алкохол да се напият, ама те говедата свежи като репички).

Аз съм чувал точно обратното. Гълтат 2 чаши както казах и отиват да спят, а не се наливат като нас с часове, а и с дни при някои индивиди. Аз имам едно познато говедо , дето не изтрезнява и не кара трезвен, но даже и полицаите се чудят, че уж е пил, а му няма нищо! Ей с тоя бих се качил и на 4 ракии да е. Ако визирам бившата, тя се напиваше от половин бира, а от цяла вършеше глупости. Не подценявайте българите. Пиячите са си пиячи, независимо каква народност са! Аз навремето повръщах от 4 бири, сега изпивам толкова, докато си пусна компа :baby:

Аз българите не ги подценявам, ама вие не подценявайте руснаците :rolleyes:

Ами, те си избират тази смърт...

Малееее...... 59-средна продължителност за мъжете - ми това си е нищо. А аз се тйухкам че в България е 68 и 3 месеца. Сега работя с руснаци. Или идват и си работят добре, или въобще не идват. На какво ли се дължи това? То се знай. Пият , и то повече от яко. И на тях не им е хубава работата. Направо ми е жал.....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.