Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сблъсък: На кого му е по-трудно - на мъжа или на жената?

Featured Replies

Аз не мога да си обясня друго, защо пък гледаме на нещата от чисто физическата му страна. Мъжът (или поне аз и предполагам повечето) е гледал на нещата и от другата му страна. Емоционалната страна на живота при мъжа е също не лека част от живота. Ставаш на определена възраст, почваш да мислиш за живота, как да осигуриш апартамента, заплатата, с която да изхранваш теб, жена си, детето си (дай боже да ги имаш разбира се). После, винаги съм гледал на нещата като едно цяло. Ако на жената, която е до мен й е тежко (емоционално пак), то и на мен няма да ми е леко. Няма нищо по болезнено от това да видиш любимия си човек в беда, а ти да не можеш да му помогнеш. Това ще ме измъчва много повече от това да ставам и да сменям пелените на детето си.

Mного съм съгласна с теб, не всичко е физика, а от емоционална гледната точка им е много трудно и на двата пола. За физическата страна пък смятам, че и двта пола могат да се справят с предизвикатекствата на живота, стига да са достатъчно сериозни и да имат желание ;)

5. Абе жени, какво ви е трудното - всеки мъж или катаджия ви прави път, аз винаги като видя дълга коса в колата пред мен , също отстъпвам назад... ъъъъъъ... това е направо живот като на кино ;)

Дори и да си наистина красива жена това не означава, че всеки ти е длъжен. Принципно съм съгласна, че живота на красивите чисто физически хора независимо мъже или жени в много аспекти е по - лесен. Обаче и те са хора и понякога им се налага да се сблъскват челно с проблемите си. Това, което искам да кажа, че може и някой катаджия да ме подмине, някой професор да ми повиши оценката, но в по - голямата си част отношението към жената е почти същото като към мъжа. Особено в днешно време жените с тази еманципация се разделиха с доста неща. Жестовете на внимание от страна на мъжете отдавна са се изпарили във въздуха еееее, естествено когато нямат пряк интерес. Имат ли такъв започва великото мазнене- и то до време. Чудно ми е как можете да говорите, че мъжете глезят жената при положение, че ежедневно се сблъсква с мъже, които те бутат, ръгат ако може и биха те прегазили само и само да седнат на свободната седалка пред теб в градския транспорт например. Отървете се от мита, че това, че съм жена кара всички мъже да ми лазят в краката. На практика това не е така- те елемнтарни жестове не проявяват да не говорим за друго.

Не мога да разбера какво пак си ги мерите...

• Автор
Чудно ми е как можете да говорите, че мъжете глезят жената при положение, че ежедневно се сблъсква с мъже, които те бутат, ръгат ако може и биха те прегазили само и само да седнат на свободната седалка пред теб в градския транспорт например. Отървете се от мита, че това, че съм жена кара всички мъже да ми лазят в краката. На практика това не е така- те елемнтарни жестове не проявяват да не говорим за друго.

Права сиsad.gif

Почти не останаха джентълмени в днешно време, особено в новите поколения.

И то вече не е въпрос за джентълменство, а липсват вече елементарните жестове на мъжете спрямо жените.

Права сиsad.gif

Почти не останаха джентълмени в днешно време, особено в новите поколения.

И то вече не е въпрос за джентълменство, а липсват вече елементарните жестове на мъжете спрямо жените.

:headphones: Така или иначе, такова ни е времето...!!!

Не искам да противореча на природата си, но понякога и ние жените не се държим най цивилизовано cool.gif

Просто ни трябва / на всички / малко повече самосъзнание !

Не мога да разбера какво пак си ги мерите...

Да не губим форма :headphones:

Май всеки си има наум някакви частни случаи, както и аз.Така всеки си е прав :beer:

• Автор

Дайте друга тема за сблъсък, щото не може да наделее ничия позиция:)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.