Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ЧРД на WhiteHart

Featured Replies

Честит да ти е колега... !!! Жив и здрав и много жени ти желая... !!! :)

• Отговори 209
  • Прегледи 41,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Честито и от мен! :) Да си жив и здрав,много щастлив и да ти се случват само хубави неща! Публикувано изображение

Шака зулу, черници и бубонки, шоколади и марципани! Абе кой ти даде правото на теб да остаряваш - не си ме питал? Ами момичета и момчета от достоверен източник знам че Whiteharte е изстудил вече 3 каси болярка и е метнал едно шиле да се разцуцорчи на огъня. Жив и здрав да е и да не му се подмазвате чак толкоз във форума ЕЙ Публикувано изображение

Щях да забрая - живота почва на 65..................

Редактирано от leonardo (преглед на промените)

Честит празник, ДАНЧО!!! Публикувано изображение

Пожелавам ти да те обграждат с много любов, пожелавам ти много вълнуващи и горещи изживявания.... пожелавам ти много положителни емоции и любовта, която заслужаваш! Публикувано изображение

Мерси на всички за поздравите! Вчера отпразнувах подобаващо събитието,а днес бях на работа и беше голям зор,докато душата се вмъкне в тялото,дет се вика... :lol6: Ама много нося на алкохол - вчера малко преди края на купона си проверих промилите на един обществен дрегер,показа ми 1.27 - нищо работа... Публикувано изображение Лоша работа - и да искам да се напия,не мога :wub:

А коги ще ни черпиш и нас?И ний искаме да се напием,братче,ама няма кой да почерпи Публикувано изображение

И аз отдавна тва се чуда брат...

Из сички форуми сбирки се правят регулярно,утвърждават се стари кадри и се попълват с нови,събития като рожденни дни и подобни празници се уважават подобаващо...

А тук никва организация баси.

За близо година откак си мотам голия задник тъдява едно събиране имаше (ако не се лъжа де) и то беше във връзка с неква кръгла годишнина на сайта.

Ето ся гледам ще имаш бъдещи сексуални партньорки,които не си виждал и не знаеш имате ли несходство в характерите...

Бива ли такава дезорганизираност ми кажи...

Тц тц тц.

Срамота!

На патерици...Честит Рожден Ден, WhiteHart! Здраве, късмет, девойки и много бира! :)

Честито и от мен,макар и на патерица,но сега се добрах до комп и интернет! Много здраве и късмет!И гледай само напред и нагоре :no-no:

Упс, пропуснала съм купона!

Честит Рожден Ден и от мен, с пожелание за много сбъднати мечти, любов на сърцето и пари в джоба!

Ех,то при тебе не е на патерици,а направо на инвалидна количка Публикувано изображение
  • 11 месеца по-късно...
  • Автор

Ооо, градски, кога отиваме да черпиш ;) Остаряваш, ей..остаряваш. Хайде честит рожден ден и само радости :)

Хайде и от мен честито и ти пожелавам от всичко по много само махмурлука в малки дози.

честито и от мен :) много здраве, пари, щастие и т.н. и т.н.... аа, и късмет с шефката, че кат я гледам в оная тема как се дърпа не е на добре работата... Публикувано изображение

Хихи, честито петльо! Бъди жив и здрав и да ти порасне .... гребена! :)

Брей Публикувано изображение кой одъртял с още една година....

Ха честито, Данчо.Да си здрав, богат, щастлив и най-вече жив дълго времем, та да можеш да си харчиш парите Публикувано изображение

Публикувано изображение

Довечера една такава кака да ти донесе тортата ;)

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Данческо, Честит Рожден Ден!

Желая ти здраве, за да можеш да ипълниш всичко, което желаеш; късмет, за да ти е малко по-лесно да го направиш; усмивки, за да не спира да грее лицето ти; любов, за да постигаш всичко с лекота и да има с кого да споделиш всичко това. ;)

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.