Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia N95/ N95 8GB

Featured Replies

Ляв функционален -> Settings -> Page -> Default encoding или пък Opera Mini, Skyfire?

• Отговори 339
  • Прегледи 42,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• здравейте.искам да попитам нещо.имам нокиа н95 8гб и съм инсталирал енгейдж приложението за да играя игри.проблема е такъв - свалял съм игри които бяха в формат енгейдж и се инсталират без никакъв про

• От 1 сецмица имам този телефон, но не схващам едно - как да пращам големи файлове над 200MB с блутут? Почвам да пращам, стига към 60MB и спира да праща?! Също като пращам много песни, те отиват в Съоб

• Оправи си заглавието за да не замине темата в коша!

Публикувани изображения

Даам, май телефона ти не е предназначен за нашите ширини... Но наистина си изтегли Опера Мини 4.2, или по новата Опера Мини Бета 2... Пестят ти значително количество трафик и работят изключително бързо. Аз в момента изпозвам 5-цата на същият телефон като твоя и всичко е супер! :mad:

Аз ползвам опера мини и нямам проблем с йероглифи.А да попитам колко ви държи батерията след 1 година ползване?Моята абсолютно без да го пипам,без никакъв разговор,след 48часа макс пада.А ако пусна малко песни или говоря повече...зле.За 1 година батерията тотално се изчерпа.Но постоянно или слушах песни(у дома със слушалки,с тонколони,на купон вързан към буфер и т.н.)или го ползвах за браузване,абе не съм го оставил на мира ;)Нормално ли е батерията да издържи само 7,8 месеца при максимално ползване?

• 1 година по-късно...

Имам нокиа н95 8гб, и имам 2 проблема: 1: В файлов мениджър(file manager) пише, че имам 8 гб свободни в телефона(8191мг), а фактически като опитам да преместя файл, без значение какъв ми пише, паметта е пълна.Форматирам я, същата работа... Също така няма слот за карта с памет, а в файловият мениджър пише, че има карта с памет с големина 243мб. (може ли да е вградена?) 2: Като вляза в камерата, да правя снимки и в вляза в настройки, и после настройки на изображението (image settings) ми дава само следните формати: 80x60, 160x120, 320x240, и 640x800. Камерата е 5 мегапиксела, а с другата нокиа (6280) правя по хубави снимки ( с по-добро качество). Ако някой може да помогне, ще съм му безкрайно благодарен :)

Ако някой може да помогне.....

-трудно-очевадно телефонът ти е копие на N 95-можеш лесно да разбереш това-има кодове с който можеш да провериш-*#7370# e кода за ресетване-опитай го-ако не сработи,съмнявам се че някой може да ти помогне с изброените проблеми на ментето...

-има кодове с който можеш да провериш-*#7370#

като въведох "*#7370#",ми иска защитният код (който не го знам), има ли друг начин по който да проверя дали е менте...

пробвах но не става, кажете ми други белези, че ако е менте да го връщам :whist: "Провери си IMEI-Q с *#0000# ако не ти излезе нищо е ментар а иначе трябва да ти излезе дата на производство и ИМЕЯ на телефона" излезе ми: "Nokia N95 8GB (12.01) V 10.01.021 04-30-2009 RM-320 извинявам се за дабъл постинга

Я виж какво намерих след кратко търсене: "*#06#

"Serial number-a" е имей кода.

Мисля, че в интернет пише кои кодове са на ментетата и кои - не.

е как мислиш - дали една нокиа н95 с макс камера с VGA резолюция е истинска и дали ти трябва код, за да провериш? пробвайте преди да си дадете парите честито китайско менте

не бях запознат за това, мерси за бързите отговори, утре го връщам, ще си взема ОРИГИНАЛ!!! :rolleyes:

• 1 месец по-късно...

Здравейте, имам странен проблем и искам да го споделя с вас .Смениха ми дисплея на телефона Nokia n95-8gb,по думите на техника са сложили оргинален дисплей,да но има един проблем , който преди това го нямаше, не ми показва датата и часа като ScreenSaver ,показва само черен екран ,какви ли не настройки пробвах не го показва .Като цяло въпросите са ми , 1-сложили са ми некачествен дисплей + некачествена работа , 2- телефона се е бъгнал, 3-проблема е при мен и аз не мога да го пусна.Благодаря.

Здравейте, имам странен проблем и искам да го споделя с вас .Смениха ми дисплея на телефона Nokia n95-8gb,по думите на техника са сложили оргинален дисплей,да но има един проблем , който преди това го нямаше, не ми показва датата и часа като ScreenSaver ,показва само черен екран ,какви ли не настройки пробвах не го показва .Като цяло въпросите са ми , 1-сложили са ми некачествен дисплей + некачествена работа , 2- телефона се е бъгнал, 3-проблема е при мен и аз не мога да го пусна.Благодаря.

Tака се получава когато дисплея не е оригинален. Други белези са при накланяне на телефона под по-малък ъгъл цветовете се размазват или ако не може да се коригира яркостта на дисплея. Най-вероятно дисплея е менте, но ако проблема е само в часовника, то няма за какво чак толкова да се тревожиш. Колко ти струваше ремонта? Оригинален дисплей за такава нокиа е 80+лв без работата. Всичко под тази цена е менте.

Tака се получава когато дисплея не е оригинален. Други белези са при накланяне на телефона под по-малък ъгъл цветовете се размазват или ако не може да се коригира яркостта на дисплея. Най-вероятно дисплея е менте, но ако проблема е само в часовника, то няма за какво чак толкова да се тревожиш. Колко ти струваше ремонта? Оригинален дисплей за такава нокиа е 80+лв без работата. Всичко под тази цена е менте.

Поначало не съм в България ,взеха ми 50 евро за смяната. Днес им го отнесох , казах за проблема и ми казаха да отида след 1 час ,не знам какво са правили но го оправиха.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.